Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü NURULLAH GENÇ AKÇAABAT’TA KONFERANS VERDİ TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET BÜYÜKŞEHİR YASASI ve TARIMSAL ÜRETİM ANALİZ RAPORU AK PARTİ’DEN BELEDİYE MECLİSİNE KAÇ ADAY MÜRACAAT ETTİ. "AKÇAABAT İLÇESİNDE 2023 YILI KİVİ HASADI BAŞLADI " Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI AYVAZ'DAN CEMİL BAŞKAN'A ZİYARET AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı Valilik açıkladı,sürücüler için flaş duyuru! CHP'nin Ortahisar Adayı Ahmet Kaya! MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı Ortahisar Belediyesi’nin spor kulüpleri zirveyi zorluyor! AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 137. YILI KUTLANDI Efsane Başkan Kazım Kolot Anıldı BARÜ, Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliğine ev sahipliği yaptı
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
 
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
KADIN YAŞAM VE İSTİHDAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
 

KADIN YAŞAM VE İSTİHDAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi bugün düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

29 Nisan 2023 Cumartesi 19:11
Yazdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi, düzenlenen törenle kadınların hizmetine sunuldu. Başkan Zorluoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski bakanlar Faruk Nafiz Özak, Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Yılmaz Büyükaydın, Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu, İlçe Belediye Başkanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Açılışta konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizin ve belediyemizin vizyonu niteliğinde olan bu eserin kadına verdiğimiz kıymetin kadınlarımıza atfettiğimiz değerin ve önemin somut bir göstergesi olan bu güzel eserin hizmete açılması dolayısıyla sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Burası bizim eşimle beraber Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz andan itibaren esasında bir hayalimizdi. Ankara’da İstanbul’da eşimin de yararlandığı bu neviden tesisler vardı.

Biz Trabzon’a gelirken Trabzon’umuza Trabzon’umuzun hanımefendilerine ve kadınlarına böyle bir tesisi gerçekten kazandırmak hayaliyle beraber gelmiştik. Sonrasında bunu proje kataloğuna koyduk ve 2019 seçimlerinde Trabzon’umuza bu projemizi bahsettik, söz verdik. Elbette şimdi bu sözümüzü yerine getirmiş olmaktan çok büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Şehrimize tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimizi teşriflerinden bir tanesinde kendisine bu projemizi, fikrimizi açtık, o da bize dedi ki ‘Elbette yapın. Elinizi tutan mı var?’ Burası büyük bir maliyeti olan tesis. Biz bunu acaba hayırsever bir iş insanımızın katkısıyla yapabilir miyiz diye bir uğraşa girdik.

Burada kıymetli bakanımız Faruk Nafiz Özak’ın hakikaten çok kıymetli desteğini gördük. Ona da şükranlarımızı sunuyoruz. Burayı Cengiz İnşaat sahibi Mehmet Cengiz sağ olsunlar sponsorluğunu tamamen üstlendiler. Yapımının tamamını, donanımının da çok büyük bir bölümünü Cengiz İnşaat üzerinden biz temin ettik. Bugün bu bina burada vücut buldu. Ben Mehmet Cengiz’in şahsında Cengiz İnşaata da hususen teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ÜRETTİKÇE KAZANACAKLAR

Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Zorluoğlu, “Burası 4 ana bölümden oluşuyor. Hanımefendilerin dinlenecekler, eğlenecekleri, spor yapabilecekleri bir sosyal hizmet alanı var. Havuzuyla, fitness salonlarıyla, kafeteryalarıyla gerçekten muhteşem bir alan. Diğer tarafta yine kadınlarımıza danışma anlamda ciddi hizmet verebilecek sporuyla, avukatıyla, diyetisyeniyle, sosyoloğuyla çok güzel bir kadın danışma merkezimiz var. Hemen yanında çok sayıda atölyemiz, kadınlarımızın üreteceği, ürettikçe kazanacağı çok güzel bir yapı orada oluşturduk. Son olarak gerek eğitim faaliyetleri, gerek diğer faaliyetlerle şehrimizde başta kadın derneklerimiz olmak üzere bu neviden ihtiyaçları görecek muhteşem birçok amaçlı salonumuz var” ifadelerini kullandı.


HANIMEFENDİLERE HAYIRLI OLSUN

Başkan Zorluoğlu son olarak, “Ben bu duygularla elbette Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz bütün eserlerin arkasında ki en önemli güzümüz olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, yine değerli bakanlarımıza, şimdi bir tanesi değerli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız aynı zamanda bizim milletvekili adayımız. Bakanlığı döneminde çok desteklerini gördük. Trabzon’a gelmesi bizim gücümüzü çok daha fazla arttırdı. İnşallah çok daha fazla esere bir…

Anahtar Kelimeler: Büyükşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Zorluoğlu, tarafından, Trabzon’da, bir, ilk, olarak, hayata, geçirilen, Kadın, Yaşam, ve, İstihdam, Merkezi, bugün, düzenlenen, muhteşem, törenle, hizmete, açıldı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1840 Napolyon Bonapart'ın cesedi St. Helene adasından Paris'e getirildi.
1872 Dünya futbolunun ilk milli maçı Glasgow'da oynandı (İskoçya-0 İngiltere-0)
1909 Osmanlı tarihiyle ilgili bilimsel çalışmalar yapmak amacıyla Tarihi Osmani Encümeni kuruldu.
1919 Fransa'daki seçimlerde kadınlara ilk kez oy hakkı tanındı.
1925 Tekke ve zaviyelerin kapatılmasına ilişkin kanun kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur