Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ESENTEPE ANADOLU LİSESİNDEN RESİM SERGİSİ MÜZİK DİNLETİSİ. Abit Güner’in izleri tuvalde can buldu Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt BARÜ’lü kadın güreşçiler 3 altın, 3 gümüş madalya ile Türkiye şampiyonu 19 MAYIS’TA GENÇLİĞİN GÜCÜ SAHADA BULUŞTU CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA TTSO’da kitap, matbaa, gazete, reklam ve sinema sektörünün talepleri görüşüldü ESENTEPE ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON MİLLETVEKİLİ YAVUZ AYDIN AKÇAABATTA TÜRSAB’dan tepki KAYA'DAN 19 MAYIS MESAJI AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU 2. LİG BAŞKA BAHARA AK PARTİ'DEN 19 MAYIS KUTLAMASI BARÜ Erkek Güreş Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI AKADIM Projesi – Meslek Lisem Geleceği Soluyor! ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
 
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
 
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
İyi Parti'den Ankara'ya Çıkarma
 

İyi Parti'den Ankara'ya Çıkarma

İyi Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yaptı.

12 Mart 2021 Cuma 17:19
Yazdır
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, Akçaabat Belediye Meclisi Başkan Vekili Erol Gedikli ve Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hakan Kuvvet ile birlikte Ankara’ya giderek, partinin grup toplantısına katıldı; Genel Başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile görüştü.
Başkent ziyareti sonrası bir açıklama yapan Mısır, ziyaretin çok faydalı geçtiğini ve İYİ Parti'nin tüm unsurları ile birlikte iktidara  hazır olduğunu ifade etti.
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkan Mustafa Mısır açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Genel Merkez'de ve TBMM'de bir dizi ziyarette bulunduk. Sonrasında Milletin Kürsüsü olan grup toplantımızda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i dinledik. Grup toplantısında İYİ Parti'nin tüm unsurları ile birlikte iktidara  hazır olduğunu gördük. Yaptığımız ziyaretler kapsamında genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte görüştük. Akçaabat'ta yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çok faydalı bir ziyaret oldu. Parti yönetimimizin ve vekillerimizin ilçemize karşı özel ihtimam göstermelerinden memnun olduk. Genel merkezimiz ve milletvekillerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda ilçemizde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. İlerleyen süreçte genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizden oluşan heyeti ilimizde ağırlayacağız. Her geçen gün büyüyen Partimizi iktidar yapmak ve Millete hak ettiği hizmeti ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yükselişimizden birileri rahatsız olsa da, bizlere karşı artan teveccüh birilerini ürkütse de biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Yalanın, hilenin ve nefretle yoğrulmuş şahsi her türlü hesap içinde olan şer odaklarının karşısında dimdik duracak, hesaplarını bozacağız. Harici gazel okuyanlar kendi dümenleri peşinde koşadursun. Bizim derdimiz millettir. Halkın sorun ve taleplerini takip için sahada olmaya devam edeceğiz. İyilik kazanacak, iyiler kazanacak."

 

 

 

iyi-parti-akcabat-ankara-ziyareti.jpg

 

iyi-parti-akcabat-ankara-ziyareti1.jpg

 

Anahtar Kelimeler: İyi, Parti, Akçaabat, İlçe, Teşkilatı, Ankara’ya, Çıkarma, Yaptı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur