Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ali Haydar Baş konaklama vergisinin yüzde 1’e düşürülmesine ilişkin düzenlemeyi memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Gökhan Gedikli: “Taşeron işçi çalıştırmaya, vergi ve gelir adaletsizliğine hayır!” SAYIN MUMCU’YA ÇAĞRIMIZDIR BAŞKAN GENÇ: “400 MİLYON LİRALIK ENERJİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ” BAŞKAN KAYA, TESOB GENEL KURULUNA KATILDI TESOB Genel Kurulu’nda Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi Batum Turizm Fuarı’nda TTSO üyesi firmalar 129 ikili iş görüşmesi yaptı TİMBİR heyetinden TTSO’ya ziyaret TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI YAKINLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARA TİSKİ'DEN ÖNEMLİ UYARI BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI MHP TRABZON İL BAŞKANI TOLGAY SİVRİKAYA’DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET ŞAMPİYON AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ Gökhan Gedikli: “Taşeron işçi çalıştırmaya, vergi ve gelir adaletsizliğine hayır! Merhum Akademisyenimiz için Cenaze Töreni BAŞKAN EKİM: “ÜRETEN ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ESNAFLARIN TALEBİNE ANINDA ÇÖZÜM BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 45 OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALACAK
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ
TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ
 
BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI
BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, 'Bu ağır bir kutuplaştırmadır, ayrımcılıktır.
 

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, "Bu ağır bir kutuplaştırmadır, ayrımcılıktır.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Fatih Stadının bulunduğu alanda yapılan Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Cuma günü yapılan açılışına sadece AK Parti kadrolarının katılması, muhalefet temsilcilerinin davet edilmemesi tepkiye yol açtı.

6 Haziran 2020 Cumartesi 18:12
Yazdır
Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, "Bu ağır bir kutuplaştırmadır, ayrımcılıktır. Bu ayrımcılığı kınıyorum." dedi. Yaptığı açıklamada, Akçaabat'ın her kesimin ortak paydası olduğunu belirten Mustafa Mısır, "Akçaabat ilçemiz, siyasi ayrım yapmadan hepimizin ortak paydasıdır. İYİ Parti olarak, her yerde olduğu gibi , ilçemizde de yapılan ya da yapılacak olan hiçbir hizmete karşı durmadık, durmayız. Aksine ilçemize ve hemşehrilerimize fayda sağlayacak her projeye destek verdik. Yanlışı eleştirdiğimiz gibi, iyiye iyi demesini de bildik Sorumlu muhalefet anlayışı ile eksik gördüğümüz noktalarda fikirlerimizi beyan ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bu çizgimizi asla bozmayacağız." dedi. Açıklamasının devamında, iktidar partisinin toplumu kutuplaştırdığını söyleyen İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, şu ifadelere yer verdi, "Akçaabat Yaylacık Mahallesinde Fatih Stadyumunun bulunduğu alanda yapılan Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Cuma günü açılışı yapıldı. Ne yazık ki "Millet" adını verdikleri projede millet yok, sadece kendileri vardı. Millet Bahçesi bu açılış töreni ile "AK Parti'nin Bahçesi" olmuştur. Kendinden olmayanları yok sayıp "Millet" kavramını siyasi malzeme yaparak dar kalıplara sokmaya çalışanlar, yine bu Yüce Millet'in sillesini yiyerek hesaba çekilecektir. Bizler fotoğraf karelerinde boy gösterme meraklısı değiliz. Lakin nezaketen ve etik olarak muhalefetin davet edilmesi gerekirdi. Parti yöneticileri olarak ne bizlere, ne de halkın oyuyla seçilmiş meclis üyelerimize herhangi bir davet yapılmamıştır. Burada ağır bir ayrımcılık ve kutuplaştırma var. Bu ayrımcılığın sebebi nedir? Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz, kenetlenmemiz gereken günümüzde iktidar partisi mensuplarının bu tavrını kınıyor ve ayıplıyorum.  Akçaabat'ı ya da ülkeyi sadece kendilerinin olduğunu düşünenlere, kendinden olmayanı dikkate almayan zihniyete şunu söylemek istiyorum; İYİ Parti olarak, çay bahçeleri ya da park açılışlarında değil gerçek manada ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu projelerde sizin yaptığınızın aksine tüm toplumu kucaklayacağız. Sizleri de iyilik ve İYİ Beleyecilik ile tanıştıracak, "Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü" şiarı ile sevmeyi ve saygı göstermeyi size öğretmenin mutluluğunu yaşayacağız."
Anahtar Kelimeler: Trabzon'un, Akçaabat, ilçesinde, Fatih, Stadının, bulunduğu, alanda, yapılan, Millet, Bahçesi'nin, 5, Haziran, Cuma, günü, yapılan, açılışına, sadece, AK, Parti, kadrolarının, katılması, muhalefet, temsilcilerinin, davet, edilmemesi, tepkiye, yol, açtı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
·
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur