Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
İl Başkanı Günnar; Fatih Mahallesi’nde !
 

İl Başkanı Günnar; Fatih Mahallesi’nde !

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, mahalle ziyaretleri çerçevesinde Fatih mahallesini ziyaret etti.

24 Haziran 2013 Pazartesi 22:06
Yazdır

“esnaf ile halkın arasında köprü olduk”

Mahalle esnafıyla bir çay ocağında bir araya gelen İl Başkanı Günnar, kendisin de Fatih mahallesinde bulunan Fatih Lisesinde okuduğunu ifade eden Günnar “ Her gün Trabzon’umuzun bir mahallesinde vatandaşımızla, esnafımızla birlikte oluyoruz. Halkımızla esnafımızla her zaman diyalog halindeyim. Vatandaşlarla ne kadar çok temasınız olursa, hizmet derecesi daha da artar. Gönülden ve sevda ile yapılan işler doğru olur. Biz AK Parti olarak hem iktidarımızla hem de belediyemizle esnaf ile halkın arasında köprü olduk. Esnafın da vatandaşa en iyi hizmeti sunmasının gayreti içerisindeyiz. AK Parti Trabzon teşkilatları olarak, Belediyemizle beraber sorunları çözmek bizim boynumuzun borcudur. Biz sorunları çözerken de hiçbir şekilde bir siyasi rant, menfaat elde etmek için değil halkımızın, insanımızın, şehrimizin yaşam kalitesinin artırmak, asgari ihtiyaçların bir an önce karşılanması için seferberiz” dedi.

 “TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET”

Esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek sorunlarını dinleyen Günnar şunları söyledi: “Gezi Parkı adı altında yaşanan olayları hep birlikte yaşadık. Vatandaş olarak çok sağduyulu olmamız lazım. Biz hepimiz biriz. Hepimiz kardeşiz. Başbakanımız defalarca tek bayrak tek vatan tek millet ifadesini kullanmıştır ve kullanmaya devam etmektedir. Partimizin kurulduğu gün Afyon’da kararlaştırdığımız vazgeçilmez ana kararımız ve şiarımız “TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET’dir”.Bakınız bir kaç ağaç bahane edilerek yapılan eylemler kamu binalarına zarar verilerek, insanların canına malına zarar verilerek ya da birilerini tahrik ve provoke edilerek yapıldı. Ama siz değerli sağduyulu vatandaşlarımız oyunu görerek dur dediniz. Yaşanan olaylar neticesinde Ekonomimiz ciddi bir şekilde zarara uğradı. Oysaki Türkiye’nin ekonomisi çok iyiye gidiyordu. Ülkemiz ne zaman iç sorunlarını çözüp, geleceğe güvenle bakmaya başlarsa, ne zaman güçlenip dünyada etkili bir aktör olarak yerini almaya başlarsa, iç ve dış mihraklar devreye giriyor ve milletimizi çeşitli bahanelerle birbirine düşürmeye kalkışıyor. Geride bıraktığımız 3 haftalık süre zarfında da yine böyle büyük bir kirli senaryo ile karşı karşıya kaldığımızı çok net bir biçimde gördük. Bütün hazırlıklara, tertiplere rağmen en başından itibaren halk bu şiddet eylemlerini tasvip etmemiştir. Halkımız evlerinde gelişmeleri sabırla, itidalle izlemiş. Ankara(Sincan), İstanbul (Kazlıçeşme), Kayseri, Samsun ve Erzurum’da toplanarak bu oyunu bozmuştur.”

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, İl, Başkanı, Dr, Adnan, Günnar, mahalle, ziyaretleri, çerçevesinde, Fatih, mahallesini, ziyaret, etti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur