Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ŞAMPİYON AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ Gökhan Gedikli: “Taşeron işçi çalıştırmaya, vergi ve gelir adaletsizliğine hayır! Merhum Akademisyenimiz için Cenaze Töreni BAŞKAN EKİM: “ÜRETEN ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ESNAFLARIN TALEBİNE ANINDA ÇÖZÜM BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 45 OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALACAK Yerel Kalkınma Hamlesi destekleri TTSO üyelerine anlatıldı Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI
 
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
HALKIN İÇİNDEN GÖNÜLLERE TAHT KURAN BAŞKAN
 

HALKIN İÇİNDEN GÖNÜLLERE TAHT KURAN BAŞKAN

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.

11 Kasım 2022 Cuma 15:51
Yazdır

İnsana hizmet odaklı gönül belediyeciliği anlayışı ile yediden yetmişe tüm Akçaabatlılara dokunabilmeyi hedefleyen Başkan Ekim, bazen bir okulda gençlerle, bazen bir sitede apartman sakinleriyle, bazen sokakta vatandaşla, bazen esnafla, bazen de sabahın ilk ışıklarıyla bir camide cami cemaatiyle birlikte saf tutup sonrasında dostane sohbetler gerçekleştiriyor.

Vatandaşlarla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İlçemizin dört bir tarafında büyük küçük tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya gayret ediyoruz. Her fırsatta onların hem kederli günlerine hem de mutlu günlerine ortak olup sevinçlerini ve üzüntülerini içtenlikle paylaşıyoruz. Her kesimden vatandaşlarımızı dinliyoruz. Çalışmalarımızı ve projelerimizi yurttaşlarımızın taleplerini, isteklerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak şekillendiriyoruz. Halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğümüz günden itibaren Akçaabat için Akçaabatlılar için hiç durmadan çalışıyoruz. Şehrimizin yararına olan her şeyin peşinden var gücümüzle koşuyoruz. Her zaman daha ileriye, daha güzele ulaşmak için durmadan çalışıyoruz. Biz, Akçaabat için varız; Akçaabatlılarla varız. Gönlümüzde Akçaabat sevdası var. Bu sevda bitmez; bu sevda tükenmez. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle her gün daha da güçlenen azmimizle yola devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

TOPTANCI HALİ VE ÇARŞI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat meyve ve sebzeciler Hal Esnafını ve çarşı esnafını da ziyaret etti. Başkan Ekim ziyaretinde, Hal Esnafıyla sohbet edip onların öneri ve isteklerini dinledi. Akçaabat’ta gelenek haline gelen taze ve mis kokulu tavşankanı çayı vatandaşlarla birlikte yudumlayarak onlarla samimi, alçakgönüllü sohbetler etti. Tabiri caizse kepenkleri esnafla birlikte açan Başkan Ekim, esnaf eşrafına hayırlı işler, bereketli, helal ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

İSTİKLAL CADDESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sabahın ilk ışıklarıyla Akçaabat turuna çıkan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turu Akçaabat İstiklal Caddesi’ndeki çalışmaları inceleyerek ve buradaki esnafı ziyaret ederek devam etti.

Vatandaşların İstiklal Caddesi’nin trafiğe kapatılması yönündeki görüşlerini anket düzenleyerek belirleyen Başkan Ekim, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Caddenin trafiğe kapatılması yönündeki kararın herkesi oldukça memnun ettiğini dile getiren cadde üzerindeki esnaflar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür ettiler.

ESNAF KAHVALTISINA EŞLİK ETTİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başladığı esnaf ziyaretini AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatının hazırladığı esnaf kahvaltısı programına ve sonrasında AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ve beraberindekilerle rutin olarak her Cuma günü ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen cuma programına katılarak sonlandırdı.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAPSAMINDA HALKIMIZLA YAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gönül Belediyeciliği kapsamında insan odaklı hizmet üretmenin en büyük hedeflerinden biri olduğunun altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Günün her saatinde sabah, akşam fark etmeksizin halkımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek şehrimizi markalaştıracağız. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değil aynı zamanda vatandaşın gönlüne girebilecek işlere de imza atmaktır. Dokunmadık; ulaşmadık hiç kimse kalmayana dek ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bizi bu göreve layık gören halkımızla birlikte hizmet aşkıyla, azim ve kararlılıkla çalışacağız. Şehrimizle ilgili sorunları ve yapılması gerekenleri birlikte belirleyip birlikte çözeceğiz. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Her zaman daima ileriyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN EKİM TAKDİR TOPLUYOR

Yoğun iş programına rağmen Akçaabat’ı ve Akçaabatlıları ihmal etmemeye özen gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, halkla iç içe, samimi, alçakgönüllü, güler yüzlü ve çözüm odaklı bir ilişki oluşturması sebebiyle vatandaşlardan takdir topluyor.

Tüm Akçaabat’ın gönlüne samimiyeti ve insan odaklı hizmetleriyle taht kurmayı başaran Başkan Ekim, vatandaşlarla yapılan bu buluşmaları devam ettireceğini belirtti.

 

 

18.jpg

2-7.jpg

5-4.jpg


Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim, rutin, belediyecilik, hizmetlerinin, yanı, sıra, sık, sık, Akçaabatlı, hemşehrileriyle, bir, araya, geliyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur