Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GÜNNAR:MİLLETİMİZİN VE DEMOKRASİNİN ZAFERİ
 

GÜNNAR:MİLLETİMİZİN VE DEMOKRASİNİN ZAFERİ

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin sonuçları netleşmeye başlayınca Trabzon Meydan parkına akın eden Trabzon Halkıyla gece geç saatlere kadar bir arada oldu.

25 Haziran 2018 Pazartesi 22:57
Yazdır

Meydan parkında bu coşkulu kalabalığa hitap eden Günnar;Türkiye eski Türkiye değildir dedik. 12 seçimdir eski anlayışta olanlar 24 Haziran seçimlerinde de inatlarını sürdürerek 13. kez seçimleri kaybetti. Milletimizi anlayamadılar. Milleti anlayamayanların Ülkemizi yönetebilmesini kimse de beklemiyordu zaten. Öyle de  oldu. Türkiye’de ve Trabzon’da Milletimizin sağduyusu ve feraseti ile Ülkemiz ve bütün mazlum milletler kazandı. Türkiye istikrar, özgürlük ve tam bağımsızlıktan yana karar verdi. Milletimiz, tüm engellemelere ve oyunlara rağmen özgürce hür iradesiyle başkanını ve yasama organı Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyelerini belirleyerek tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Şimdi daha çok çalışma zamanı, Vatanına ve Milletine ihanet içinde olmayan her bir ferdimizle omuz omuza kardeşlik hukukuyla bıkmadan, usanmadan çalışacağız.  Hedeflerimize giden yolda birliğimizi ve beraberliğimizi bozacak hiçbir fitne ve fesat içerikli oyunlara kulak asmayacağız. Cumhur ittifakı’nın felsefesini oluşturan ana fikir budur. 780 bin kilometre kare Vatan toprağının potasında 81 milyon vatansever yurttaşımızla beraber tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet, anlayışını ilelebet yaşatacağız. Yeni hükümet sisteminde Milletimiz hak ettiğinden fazlasını alacak. Çünkü bu sistemin asıl mimarı Milletimizdir.” 2023 hedefine doğru Ülkemizi taşıyacak kadroların başında Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ilk başkanı ve AK Partinin genel başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve biz yol arkadaşları,  Milletimiz ve ülkemiz için durmaksızın çalısmaya devam edeceğiz Hayırlı olsun Türkiyem” dedi.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Milletvekili, Dr, Adnan, Günnar, 24, Haziran, Cumhurbaşkanlığı, ve, Milletvekilliği, seçimlerinin, sonuçları, netleşmeye, başlayınca, Trabzon, Meydan, parkına, akın, eden, Trabzon, Halkıyla, gece, geç, saatlere, kadar, bir, arada, oldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur