Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI. Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor (ÜNİVERSİTE 7. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ PROGRAMI) Çankaya “Bu Şehir Daha Fazlasını Kaldıramaz” AKÇAABAT’TAN SERT MESAJ: “TERÖRİSTTEN VATANSEVER ÇIKARILAMAZ!” Maganda Kurbanı Emir Yuşa’nın Adı Trabzon’da Bir Parkta Yaşatılacak HAYALVADİSİ'NE HAYRAN KALDILAR GÜMÜŞHANE KELKİT AŞUT GÖLETİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR BÜYÜKŞEHİR’DEN TURİZM DESTİNASYONLARI ZİYARET SAATLERİNE DÜZENLEME AKÇABAT'TA 7M HASTANESİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTEMİZ YENİLENDİ! HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET GENÇLER SİYER BİLGİLERİYLE YARIŞTI Başkan Çelebi iş dünyasının vize sorununu dile getirdi HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI Başkan Ekim’den Anneler Günü Mesajı Trabzonspor, Yine Hakemlerin Skandal Kararları Sonrası Galatasaray’a Mağlup Oldu
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Günnar'ın hızına yetişilmiyor.
 

Günnar'ın hızına yetişilmiyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim ziyaretlerini Ortahisar ve Akçaabat İlçesinde sürdürdü.

15 Mayıs 2015 Cuma 21:50
Yazdır

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, güne Kahramanmaraş Caddesi’nde başladı ve Meydan Bölgesini komple ziyaret etti. Günnar, ziyaret sırasında uğradığı ayakkabı tamir atölyesinde ayakkabıları tamir ederek, ‘7 Haziran’da oy kullanmaya sağlam ayakkabılarla gideceğiz’ dedi. Günnar, esnaflara şiir de okuyarak, “millet için çıktık yola, önce istiyoruz dua, size layık odabilmek adına’ diyerek, önce dua sonra destek istedi.

 

Günnar, Ortahisar İlçe Sandık Müşahitleri toplantısına da katılarak burada önemli mesajlar verdi. Günnar, “8 yıl aktif bir şekilde gece gündüz demeden, sizlerle sevincimizi, hüznümüzü, zirve yapıp, rekorlar kırdığımız sandık sonuçlarımızı, üst düzey mitinglerimizi ve tüm organizasyonlarımızı daha dün gibi hepimiz hatırlıyoruz. Hiç yatmadan, sabahın erken saatlerinde zeytin, ekmek yiyerek okulların kapılarınasandık başlarına koştuğumuz günleri hepimiz hatırlıyoruz. Memleketimiz, bayrağımız, vatanımız, milletimiz, devletimiz ve inandığımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan içindi bunlar. Bizler, milletimizin kurduğu AK Partinin emanetçileriyiz. Milletimizin ne günahı vardı da 2002’ye kadar sürekli çileler çekti. teşkilatımızın üstün gayretleriyle bugüne geldik. Biz şimdi ilk yarıyı tamamladık.

 

2015 seçimlerinde ikinci yarı başlıyor. Burada hepimize büyük görevler düşüyor. Sandık yönetim kurulu görevlileri olarak o sandıklarda bizlere son 27 gün içerisinde büyük çalışma ve görevler düşüyor. İnşallah 7 Haziran sabahı hep beraber sandıklarımıza sahip çıkacağız. Bu memlekette yıllarca büyük oyunlar oynandı. Bu vatandaşın gönlünden koparak geldiği oyları yakmak için büyük mücadeler verildi. Bir sandıkta AK Parti’ye 150 kişi oy vermişse, köşesinden 1 sıfır eksik yazılırsa 15 oy olacaktır. Çok dikkatli olmalıyız. Trabzon yüzde 71’le rekor kırmıştır. Şimdi hedefimiz yüzde 75’tir ve teşkilatçı milletimizin içinden gelen 6 milletvekili adayımızı meclise göndermektir. Allah, memleketimiz ve milletimiz adına bizlere güç versin” diye konuştu.

 


AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesi’nin en yüksek mahallesi olan Aydın Mahallesi’ne misafir olarak, burada mahalle halkıyla buluştu. Mahalle halkının yoğun sevgi seli ile karşılaşan Günnar, muhteşem uğurlama ile mahalleden ayrıldı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, Günnar, seçim, ziyaretlerini, Ortahisar, ve, Akçaabat, İlçesinde, sürdürdü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur