Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Günnar: “Geçmişi Hayal Edenler Ancak Tarih Kitabı Okuyabilirler“
 

Günnar: “Geçmişi Hayal Edenler Ancak Tarih Kitabı Okuyabilirler“

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat ve Vakfıkebir İlçeleri ile sürdürdü.

2 Haziran 2015 Salı 19:18
Yazdır

Günnar, Akçaabat İlçesi Orta Cadde’de esnaf ziyareti yaptı, Vakfıkebir İlçesinde de mitinge katıldı.

Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesinin Yeniköy Mahallesine uğradı. Burada mahalle halkı ile bir araya gelerek, berat kandillerini tebrik etti.  Günnar, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Pazar günkü seçimlerin tüm Türkiye’nin kaderini değiştirecek önemli bir seçim olduğunu kaydetti. Günnar, 13 yılda elde etmiş olduğumuz kazanımlarımızın devamı ya da eski Türkiye’ye dönüş koşusunda karar aşamasında olunduğunu belirtti.  Günnar: "Bizim Tek Derdimiz Milletimize Hizmet Etmek" Günnar, “Yaklaşık olarak 53 gündür sahalardayız. Gördüğüm manzara beni gerçekten çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımız istikrarın bozulmasını asla istemiyor. Ben de tüm vatandaşlarımızdan çoluk çocuklarının geleceği için AK Parti’ye oy vermelerini istiyorum. Geçmişte yaşanmışlıkları unutmayacağız.

 

 

 

 

Geri vites bizi de ülkemizi de 80’li yıllara götürebilir. Meydanlarda bizim dışımızdaki siyasi partilerin gelecekle ilgili vaatlerinin olmadığını görüyor, insanımıza vaat olarak koalisyonları öneriyorlar. Bu son derece milletimizle örtüşmeyen, milletimizin ve ülkemizin istikametine uymayan yakışıksız bir seçim vaadidir. Seçim vaadi görmek istiyorlarsa sadece yereldeki projelerimize baksınlar. Orada yeni Türkiye’nin gerçeklerini görecekler. Bir şeyi unutuyorlar! Geçmişi hayal edenler ancak tarih kitabı okuyabilirler. Geçmişten vaatte bulunularak geçmişteki bir çakıl taşını bile değiştiremezsiniz. Bize gelecekten söz ediniz lütfen. Bizim gibi düşünenler gelecekten söz edenlerdir. Allah’a çok şükür milletimiz de bu olguyu, bu düşünceyi görüyoruz. Onun için, durmak yok yola devam diyoruz ve sandıklarda AK Parti’nin güçlü çıkmasını temenni ediyoruz” dedi.  Günnar, mahalle mahalle dolaşarak AK Parti iktidarında yapılacak hizmetleri de anlatırken, “Destek vatandaşlarımızdan hizmet bizden. Trabzon’dan rekor oy bekliyoruz.

 

 

Ankara’ya güçlü gidelim. 6 milletvekilinin 6’sını da alarak Ankara’ya gidelim ki hizmetlerimiz bir an önce Trabzon’umuza gelsin. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim tek derdimiz var; o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, Günnar, seçim, programlarını, Akçabaat, ve, Vakfıkebir, İlçeleri, ile, sürdürdü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur