Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Günnar bu kez marangoz atölyesinde ağaç biçti
 

Günnar bu kez marangoz atölyesinde ağaç biçti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çarşıbaşı ilçesinde seçim gezilerini Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel ve teşkilat mensupları ile birlikte sürdürdü.

15 Mayıs 2015 Cuma 09:11
Yazdır

Günnar, ilçede uğradığı atölyede ağaçları biçmeyi de ihmal etmezken 10 parmağında 10 marifet olduğunu gösterdi. İlçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Günnar, vatandaşlardan destek sözü de aldı.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarına ara vermiyor. Günnar, Çarşıbaşı İlçesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, ilçe ziyaretinde, iş yerine uğradığı bir atölyede, hızar makinesinin başına geçti ve ağaçları biçti. 10 parmağında 10 marifet olan Günnar, her mesleği çok iyi bildiğini ve usta olduğunu da kanıtladı.  Günnar: "Vatandaşımız İstikrar, Huzur, Güven İstiyor" Günnar, vatandaşla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Vatandaşımızın her zaman yanına gidiyoruz. Dilek ve temennilerini dinliyor. Halini hatırını soruyoruz. Vatandaşımızla iletişim kuruyoruz ve onların içerisindeyiz. Vatandaşımızı tam manası ile temsil eden bir iktidarız.  Millet, ‘milli irade ve milli hakimiyet, benim özgürlük alanımdır’ diyor. Ben bu alana ve iradeye kimsenin müdahale etmesini istemiyorum diyor ve bunu yaşatan AK Parti'dir diyerek desteklerini arttırarak devam ettiriyor. Bunun yanında vatandaşımız istikrar istiyor. Huzur istiyor, güven istiyor. Vatandaşımız istikrardan yana duruşunu bozmadan kesinlikle  koalisyonlara hayır diyor.  AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çarşıbaşı ziyaretinin ardından akşam programı için Akçaabat İlçesi’ne geçti. Burada Yaylacık Mahallesi’nde 2 farklı program yapan Günnar, Yaylacık Mahalle sakinlerinden destek istedi. Günnar: "6-0 Hedefimiz Asla Hayal Değildir" Günnar, AK Parti’nin tabelasının vatandaşlar tarafından asıldığının altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti’yi vatandaşımız kurdu ve destek veriyor. Sizlerin emanetçileri olarak sizin kurduğunuz partinin temsilcileri olarak daha çok çalışacağız. Sizlerin vereceği destekle Trabzon’da iz bırakmaya talibiz. Bizim için önemli olan sizlerin ve Hakk'ın rızasını kazanabilmektir. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la uzun yıllar siyaset yaptım ve çok yakın tanışma fırsatı buldum. Memleketimizin istikrarı için Trabzon’dan 6-0 istiyoruz. Bizim 6-0 hedefimiz asla hayal değildir. Muhalif partilerinin 1 tane milletvekili çıkarması ne kadar zorsa, AK Parti’nin 6-0 yapması son derece kolaydır. Bizim halkımızın desteği ve ekibimiz ile kaldıramayacağımız yük yoktur.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Dr, Adnan, Günnar, Çarşıbaşı, ilçesinde, seçim, gezilerini, Çarşıbaşı, Belediye, Başkanı, Coşkun, Yılmaz, AK, Parti, Çarşıbaşı, İlçe, Başkanı, Zekeriya, Karaçengel, ve, teşkilat, mensupları, ile, birlikte, sürdürdü,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur