Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Güneş'ten Samimi açıklamalar
 

Güneş'ten Samimi açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

10 Ocak 2013 Perşembe 21:37
Yazdır

 

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları,

 

'SÖZLEŞMEM BİTİYOR AMA...'

 

"Sözleşmem sezon sonu bitiyor. Ancak ben bugünü yaşıyorum. Şu anda bu işin içerisinde olup olmamak önemli değil. Trabzonspor'un geleceğiyle ilgili her zaman oturup konuşurum. İş olarak her türlü yardımcı olurum. Mukavelem önemli değil. Buraya gelirken nasıl geldiğim önemli. Taraftarın isteğiyle yönetim kararıyla geldim. İsteyerek gelmedim. Herkeste kamuoyunda böyle bir beklenti vardı. Ben buradayım, gidenlere sormak lazım. "Nereye gittiniz?" diye. Gittiğim zaman Trabzonspor taraftarlığı nasıl olmak lazım onu görmek lazım. Trabzonspor, doğuda olduğu için yatırımlardan en az pay alan şehir. Entellektüel birikimi olmasına rağmen geriye giden bir şehir. Pastadan pay alacaksak, bu azaldı.  Ezilmişliğin verdiği isyankarlığı tarif eder. Devrimci bir düşüncedir. Yükselen bir değerin ardından bunu yürütecek ekonomik ve sosyal yapı oluşmadı. Bunu besleyecek olan seyirci sayısı, ekonomik güç İstanbul gibi değil. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi değiliz. Biz onlar gibi yapamayız."

 

SEZONUN İKİNCİ YARI HEDEFİ NE?

 

"Beşitakş maçı için her önemliydi. İkinci yarıda ki oyun beni çok sarstı. İkinci gol beni yıktı. Oyun için bazen eleştiri yapacaksınız. Bizim için kupa lig fark etmez her maçı kazanmak zorundayız. Ama ideal 11'i bulmuş değiliz. Soruyorlar o futbolcuyu niye 11'e koymuyorsun. Koyduk mu iskelet tutmuyor. Biri sakatlanıyor biri başka yere gidiyor. Yarın burada oynamazsa belki gidecek. Hazırlık döneminin amacı Antalya ve Mersin maçlarının ardından başlayan maçlarda da iyi sonuçlar almak ve devamını sağlamak. Önceliğimiz kupada gruptan çıkmak sonra süper ligde puan peşinde koşmak"

 

HALİL ELEŞTİRİLERİ YANLIŞ ANLIYOR

 

"Halil yavaş oyuncu patlayıcı bir oyuncu değil. Ama oynadığı oyunda top kaybı fazla olunca eleştirilere maruz kalıyor. Kariyeri olan iyi bir oyuncu iyi bir insan. Bazı maçlarda olumsuzlukları var bazı maçlarda bizi de kurtardı. Bir açıdan eleştiri doğru ama bir açıdan değerlendirmeler yanlış. Oda bunu yanlış anlıyor."

 

ÖNEMLİ OLAN GOL ATMAK DEĞİL

 

"Biz çok iyi pas yapan çok iyi çıkan takımdık. Şimdi bu forvetlerle sıkıntı çekiyoruz. Vittek tam gücünü kullanamayınca devamlı oynamayınca olmuyor. Biz sabırla bekledik onu takıma kazandırmayı ama sağlayamadık. Janko geldi onunda alışma süresi var. Önemli olan gol atmaktan başka oyuncunun takımla bütünleşmesi gerek. İkisi de zaman zaman bunu iyi yaptı. Ama Henrique ve Halil bunu iyi yapıyor. Takımı yalnız bırakmıyorlar. Takımın oyun yapısında da sıkışma var. Kanatlarımız da iyi olması lazım ki forvette de sıkıntı olmasın. Henüz bu oluşumu sağlayamadık"

 

TOLGA -ONUR KONUSU

 

"İyi insanlar çok çalışıyorlar yetenekli kaleciler. İkisininde fazlalığı var. Takım için davranış olarak en iyi örnek onlar. Bazen onları birbirlerine vurdurmaya çalışıyorlar. Birbirlerine düşürmeye çalışıyorlar. Ama onlar herşeyin farkında"

 

COLMAN KONUSU

 

"Colman Latin Amerika’ya gitti biraz daha geç geldi biz erken gelsin dedik çünkü antrenman eksikleri vardı. Kendisiyle de konuştum bugün onun geç kalması bizi zor duruma sokuyor. Colman içine kapanık oyuncu olunca sorun oluyor.

 

Benim kararım o kadar önemli değil ben Trabzonspor’a gelirken taraftarın isteğiyle geldim. Sıkıntı vardı her kes benim gelmemi istedi herkes bir şey katması gerekli olduğu bir dönemde geldi. Sıkıntılar vardı. Geldiğimden beri aynı şeyleri söylemeye çalıştım. Trabzon çok zor bir şehir çok haksızlıklar gören fakat ses çıkarmayan devletçi milliyetçi bir şehir her zaman haksızlıklara maruz kalmıştır. Avrupa’da Trabzon’un sevilmesinin nedeni ezilenlerin yanında olması. Trabzon’da alt yapı yok ekonomik bir güç yok. İstanbul gibi ekonomik gücümüz yok. Ama oranın takımları gibi olunca işler değişiyor rakamlar yükseliyor rakam yükselince gelir düşüyor buda bize zarar veriyor. Yükselen bir değer oluyor. Burak ile Umut’un gitmesi çocuklar kendi gitmek istedi fakat bir türlü kimse anlamadı. Anlamayınca  durum karıştı."

 

NE GÖREV VERİLİRSE YAPARIM

 

Ünal hoca Trabzonspor’a başarı sağlayacak bir isim olduğundan dolayı katkı sağlayacağına inanıyorum.  Benim bu kulüpte ne olacağım konusu söz bile edilmez ben bu takıma gönül verdim. Ne görev verilirse yaparım.

 

1461 TRABZON'U KAPATIN DEDİLER KAPATMADIK

 

"Kulüpler de yapılması gerekenler olarak genç oyunculara önem vermemiz gerekli. Biz alt yapıda adam yetiştirmemiz gerekli. Bize 1461 Trabzon’u kapatın bile dediler ama biz kapatmadık ve inandık sonunda inandıklarımızı aldık. Alt taraftan 3 oyuncu aldık. Alt yapıları geliştirmek için elimizden geleni yaptık. Arsin, Sürmene  Rize, Gümüşhane ve Ordu’da bölgesel alt yapılar yapılmalı. Bunu başarmalıyız. Biz her şeyi Avrupa’ya göre yapmalıyız. Türkiye’ye göre yaparsak kaybederiz"

 

ŞEHİRİMİZİ GELİŞTİRİRSEK OYUNCU ALIMI ARTAR

 

"Şehrimizin sosyal hayatını etkileyecek şeylerde bulunmamız gerekli ,sahillere tesis yapmalıyız. Halk ile oyuncu arasında bütünleşme yapmalıyız. Oyuncular şehrin bir parçası olması gerek. Takımdaki oyuncularımız şehrin adamı olduğunu anlamalıdır. "

 

"KAFAMIZA GÖRE OYUNCU ALAMAYIZ"

 

"Transfer konusunda kafamıza göre oyuncu alamayız. Şuan takımda nerede açıklık varsa orayı doldurmamız gerekli. Türk oyuncuları arasında tercih etmemiz gerekli. Bizim 12 yabancı oyuncumuzun çoğu çok iyi. Ne kadar çok Türk oyuncuya yer verirsek o kadar daha çok şanslıyız. Çünkü yabancıları daha iyi aralara serpebiliriz.

 

DEFANSTA SIKINTI YAŞAYACAĞIZ

 

"Colman bir haftadır normale döndü. Takımda Zokora kayıp ,Bamba kayıp ,Giray bizi şok etti. Umarım iyileşir ve geri döner. Şimdi baktığımız zaman defansta sorun yaşayacağız Bamba yok Zokora yok Giray yok. İlk yarıda beni en fazla üzen oyuncu ise Colman oldu. Bir türlü takıma uyum sağlayamadı. Ama bu büyük problem değil.  Bir oyuncunun hatasını tutupta bir takıma bağlayamayız.  Bir bakıyorsunuz çok iyi oynamışsınız ama yenilmişsiniz."

 

YABANCI FAZLALIĞI ETKİLEDİ

 

"Çok iyi oyuncularımız var ama buna rağmen kaliteli oyun ortaya koymadık bakıyorsunuz ki alanlarında çok güçlü isimler var ama istenileni yapamadık. Yabancı fazlalığı bizi çok etkiledi. İskelet takım kuramadık. Bu da sorun yaşattı. Colman bu sene pek oynayamadı sahada yoktu. Adrian ile Sapara bu sezon çok iyi oynadı. Celustka ile Emerson ,Giray  aynı bölge adamı bakıyorsunuz durum karışıyor. Bazı yabancı oyuncular gitmek istiyorlar fakat oynamak istedikleri takımlara gitmek istiyorlar. Bu yüzden gidemiyorlar."

 

ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

 

"Ligde çok iyi oynayıp yenildiğimiz maçlar var buda tempomuzu düşmesine neden oldu. Oyuncularımızın etkileşimini artırdık. Antalya’da çok iyi hazırlandık."

Anahtar Kelimeler: Trabzonspor, Teknik, Direktörü, Şenol, Güneş, Antalya'da, Lig, TV'nin, sorularını, yanıtladı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur