Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Gereğini Yapacağım.
 

Gereğini Yapacağım.

Avrupa Şampiyonası D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0'lık skorla boyun eğen Milli Takımımız'da Fatih Terim, karşılaşmayı ve tribünlerden Arda Turan'a yükselen protesto seslerini değerlendirdi.

18 Haziran 2016 Cumartesi 00:05
Yazdır
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İspanya maçını değerlendirirken, "Açıkçası İspanya başka bir seviyenin takımı. Ama bir 30 dakika adına konuşabiliriz. Ondan sonrası için çok konuşacak şeyimiz yok. İspanya'nın ne kadar güçlü olduğunu tekrar söylemeye gerek yok. İlk yarım saat yolunda giden her şey, 2 tane şahsi oyuncu hatasıyla, aleyhimize döndü. Bir tanesi inanılmazdı. Tam işi karşılıklı dengeye getirdik derken gol yedik. Ondan sonra zaten 2. yarının başında bir ofsayt golü var. Ondan sonra oyun koptu. 1-0 herhangi bir ümitsizliğe götürmez. 2. gol bizim için yıkım oldu. İspanya'ya karşı yakaladığınız her pozisyonu atacaksınız mümkünse de zor gol yiyeceksiniz." dedi.


REVİZYON SİNYALİ

 

Alınan kötü sonuçlarla ilgili olarak revizyon sinyali veren Fatih Terim, "Benim futbolculuk hayatımı, karakterimi yapımı bilenler bilirler ki, terkeden bırakan vazgeçen bir adam hiç olmadım. Maalesef bugün oyun içerisinde kabullenmişlik, terketme bırakma gibi bir gidişat vardı. Hoşuma gitmedi. Tüm samimiyetimle takımım adına ve kendim adına özür diliyorum. Ancak burada ne olursa olsun, bunu böyle yarım bırakmayıp kabüllenen bir takımın nedenini Çek maçından önce soracağız. Bizi beğenen beğenmeyen herkesi bizi son maçımızda desteklemelerini istiyorum. Ancak şunu bilmeliler ki bırakan terkeden kolay vazgeçen bir takım görüntüsü varsa bunun gereğini yapacak olan da benimdir. Bunun gereğini yapacağım kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

 

 

ARDA TURAN'A PROTESTO İÇİN NE DEDİ?

 

Arda Turan'a yapılan protestoları değerlendirmesi istenen Fatih Terim, "Güzel değil, hoş değil. Hiçbir oyuncumuza, teknik adamımıza olmasın. Birçok şeyi tekrar gözden geçirmemiz lazım. Daha sakin, daha olgun, mesela günün mana ve önemini Es-Es Bandosu ortaya koydu. 'Keyfini çıkarın' diyoruz ama çıkaramıyoruz. Büyük beklenti olan milli takımdan beklenen sonuç gelmeyince tepki oldu. Bunun gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Avrupa, Şampiyonası, D, Grubu, ikinci, maçında, İspanya'ya, 3-0'lık, skorla, boyun, eğen, Milli, Takımımız'da, Fatih, Terim, karşılaşmayı, ve, tribünlerden, Arda, Turan'a, yükselen, protesto, seslerini, değerlendirdi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur