Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Genç’ten siyasi partilere kovid-19 raporu!
 

Genç’ten siyasi partilere kovid-19 raporu!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 (yeni korona virüs) salgınıyla mücadele kapsamında belediye tarafından yapılan çalışmaları anlatan raporu siyasi parti teşkilatlarına gönderdi.

16 Haziran 2020 Salı 07:12
Yazdır

Belediye tarafından salgın sürecinde yapılan bütün çalışmaların detaylı bir şekilde anlatıldığı rapor AK Parti, CHP, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatlarına gönderildi.

“ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ GEREĞİ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Genç, şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili siyasi partileri bilgilendirdiklerini söyledi. Virüs salgınının küresel bir mesele haline geldiğine dikkat çeken Başkan Genç, bundan dolayı yapılan çalışmaların açık bir şekilde anlatılmasının önemli olduğunu kaydetti. Genç, “Korona virüsle mücadele sadece iktidar partisini ya da devleti ilgilendiren bir konu olmaktan ziyade ulusal hatta küresel bir mesele haline gelmiştir. Bütün toplum olarak yeni korona virüsle mücadele için olağanüstü fedakârlıklar yapılarak başarılı olunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her bir vatandaşın bu başarıda payı vardır. Dolayısıyla Ortahisar Belediyesi olarak ilçemizde belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaları siyasi partilerimizle paylaşarak şeffaflık adına önemli bir adım atmış oluyoruz. Süreç boyunca hummalı bir şekilde çalışan Ortahisar Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yaptığı çalışmaları bütün detaylarıyla birlikte siyasi partilerimizin il ve ilçe teşkilatlarına gönderdik. Diğer yandan belediyemizin birim müdürlüklerinin yaptığı faaliyetler madde madde ilgili raporda ifade edildi. Zaman zaman medya ve kamuoyuyla paylaştığımız bu bilgileri daha detaylı bir şekilde siyasi partilerimize gönderdik. Gerekli değerlendirmeyi partilerimizin temsilcileri yapacaktır. Biz yapılan bu çalışmalarla ilgili her türlü eleştiri ve fikre açığız.” diye konuştu.

“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK”

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye’nin ve Trabzon’un başarılı bir sınav verdiğinin ve vermeye devam ettiğinin dile getirildiği raporda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleştirilen sağlık alanındaki atılımların ve tüm kurumların koordineli çalışmasının bir sonucu olarak salgınla alâkalı alınan tedbirler dikkatle ve titizlikle uygulandı.  Ortahisar Belediyesi olarak biz de bu süreçte üzerimize düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirdik. İlk kurulan gruplardan biri olan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubumuz ve belediye faaliyetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, Ortahisar’ımızın salgından en az şekilde etkilenmesi için tüm gücümüzle çalıştık.” ifadelerine yer verildi.

Kontrollü sosyal hayat kurallarının geçerli olduğu yeni dönemde de alınan tedbirlere herkesin uymasının büyük önem arz ettiğinin dile getirildiği raporda, sürecin elbirliği yapılarak başarılı bir şekilde atlatılacağı kaydedildi.

 

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediye, Başkanı, Ahmet, Metin, Genç, kovid-19, (yeni, korona, virüs), salgınıyla, mücadele, kapsamında, belediye, tarafından, yapılan, çalışmaları, anlatan, raporu, siyasi, parti, teşkilatlarına, gönderdi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur