Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Genç ile esnafın fındık sohbeti !
 

Genç ile esnafın fındık sohbeti !

Esnaf fındık fiyatlarından memnun

22 Ağustos 2019 Perşembe 18:32
Yazdır

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşlar tarafından dile getirilen sorunları bizzat yerinde dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık taban fiyatlarıyla ilgili bir süre esnafla sohbet eden Başkan Genç'e, esnaf fındık fiyatlarından duydukları memnuniyetleri dile getirdi.  Genç, esnaf ve vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Ağustos'ta Meydan Parkı'nda düzenleyeceği toplu açılışı törenine davet etti.

ÜRETİCİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Fındık ve çayla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan taban fiyatların üreticinin yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Genç, "Her zaman çiftçinin yanında yer alan, çiftçinin alın teri kurumadan emeğinin hakkını teslim eden AK Partimizin tarımı sübvanse eden politikaları bölgemiz ekonomisi için çok büyük önem arz etmektedir. Bölge ekonomimizin bel kemiği olan fındık ve çayda açıklanan taban fiyatlar Türkiye ölçeklerine göre hakikaten çok iyi rakamlardır. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlara göre taban fiyatını değerlendirmek lazım. Netice itibarıyla bölgemiz ekonomisinin en önemli ayağını oluşturan fındık ve çayda Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan taban fiyatlar üreticilerin yüzlerini güldürmüştür. Şu anda  TMO da alımlara başlamıştır. Piyasada 52 randumana göre 17-18 TL civarında bir fiyat aralığı oluşmuştur.  İlerleyen günlerde bu rakamın daha da yukarılara çıkması ihtimal dahilindedir. Vicdanen konuşursak, fındık üreticisi, bütün maliyetleri düştüğümüzde bu sene alın terinin karşılığını almıştır diyebiliriz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a da bu konuda ortaya koyduğu kararlılıktan ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyoruz." diye konuştu.

EKONOMİK POTANSİYEL İKİ KAT ARTACAK

Trabzon'un AK Parti döneminde açıklanan kalkınma planlarıyla bölge ekonomisinin lokomotifi haline geldiğini belirten Başkan Genç, "Tarım ürünlerine yapılan destekler, diğer yandan şehir hastanesi, demiryolu ve kentsel dönüşüm projeleri Trabzon'un ekonomik potansiyelini önemli ölçüde artıracak ve şehrimizde katma değer oluşturacak projelerdir. Trabzon AK Parti hükümetleri döneminde açıklanan kalkınma planlarıyla kabuğunu kırıp, bölge ekonomisinin lokomotifi konumuna gelmiştir. Bunu inkar etmek, yapılan bunca yatırımı görmemek gerçekten de art niyetli bir yaklaşım olacaktır. Tabi ki, birtakım eksikler de var, her şey güllük gülistanlık değil, ama biz AK Parti olarak bunların bilincindeyiz ve bunları çözmek için yoğun gayretlerimiz ve heyecanımız da sürüyor. En kısa zamanda demiryolu, şehir hastanesi gibi, yeni terminal binasının hayata geçmesiyle birlikte Trabzon'un ekonomik potansiyeli iki kat daha artacaktır. " sözlerine yer verdi.

 

 

Anahtar Kelimeler: Esnaf, fındık, fiyatlarından, memnun
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur