Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Gelecek nesil için YEŞİLAY
 

Gelecek nesil için YEŞİLAY

1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası’ dolayısı ile Yeşilay Trabzon Şubesi kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Köksal Boz, “Gelecek nesli kaybetmemek için bugünün çocuklarını geleceğe hazırlamalıyız” dedi

2 Mart 2018 Cuma 10:36
Yazdır

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, her yılın 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan ‘Yeşilay Haftası’ münasebetiyle kahvaltıda bir araya geldi. Alyans Toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıya Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi, İl Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, il müdürleri, şube müdürleri, formatör öğretmenler, Yeşilay Yönetim Kurulu ile Yeşilay gönüllüleri katıldı.

 

GELECEĞİN BAŞ BELASI

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Haftasının hayırlara vesile olmasını dileyerek, Mehmetçiğin Afrin’de yürüttüğü operasyonda şehit olanlara rahmet, ailelerine başsağlığı diledi ve dua etti. Boz, “Yeşilay yaklaşık 98 yıldır ülkemizde bağımlılıkla mücadele ediyor. Son 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özel gayreti ile bağımlılıkla yoğun şekilde mücadele ediyor. Bağımlılık çağımızın, neslimizin, geleceğimizin baş belasıdır. Onunla her zaman mücadele edeceğiz. Bir bağımlı olanlar var bir de bağımlı olmaya adaylar var. Bağımlı olanlar klinik bir vaka. Yeşilay, bugüne kadar söylem olarak bağımlılıkla mücadele etti. Artık eyleme geçiyor” dedi.

 

YEŞİLAY BİNAMIZ OLACAK

 

Trabzon şubemizin bir binamız olacak. Sonra da Yeşilay Danışmanlık ve Rehabilitasyon Merkezleri ile eyleme geçeceğiz. Bağımlı olan kardeşlerimiz topluma kazandırılmalı. En önemsediğim konu bağımlılığa aday olanlar. Onlar noktasında çalışma yapmalıyız. Bu çalışmaları ailede başlayıp, okulda öğretmen, sokakta halkla devam etmeliyiz. Eğitim önce ailede başlar. Önce kendimiz, sahip çıkıp takip edeceğiz. Çocuklarımızın her şekilde sevgimizle yanında olacağız” diye konuştu.

 

ÖZENTİYİ AZALTMALIYIZ

Boz şöyle devam etti: Çocuğun en büyük psikologu ailesi ve öğretmenleridir. Gelecek nesli kaybetmemek için bugünün çocuklarını geleceğe hazırlamalıyız. Öncelik manevi eğitim. Sonrasında çocuklarımıza sevgiyi, şefkati, merhameti, paylaşmayı öğreteceğiz. Sağlıklı gelecek için sağlıklı nesil diyoruz. Bağımlılık, toplumda küçük yaşta başlıyor. Bunun da asıl sebebi özendirme. Sokakta ki özentiyi en alt noktaya düşürmeliyiz. Sigarayı kapalı alanlarda yasakladık. Sigara ve nargile artık sokaklarda cafe masalarında. Bunu gören çocuk özenecek. Sokaktaki özentiyi en alt noktaya indirmeliyiz.

 

” KURUKIZ: EĞİTİM ÖNEMLİ

 

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Ülkemizin geleceği insanımızdır. İnsanımızın sağlıklı, düşünebilir, topluma katkı verir olması için eğitim önemli. Ben de Yeşilay’cıyım. Her hangi bir bağımlılığım yok. Belediye başkanı olarak STÖ’lerin gücüne ve etkisine inananlardanım. Yeşilay’da bağımlılıkla güzel mücadele ediyor. Gençlerimize sahip çıkarsak toplumda bağımlı kalmayabilir. Yeşilay Şube Başkanı ve ekibini bağımlılıkla mücadelede gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. ÇEBİ: İYİ BİR EKİP VAR Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi, “Yeşilay, Türkiye’de 98 yıldır bağımlılıkla mücadele eden bir kurum. Bu gibi kurum ve kuruluşların 15 seneye kadar içi boş veya boşaltılmıştı. Bir kurumun içi doldurulduğu zaman ne kadar anlam ifade ettiğini hep birlikte gördük. Yeşilay Trabzon’da çok başarılı bir ekip var. Köksal Boz ve ekibi görevi devraldıktan sonra Yeşilay’ın Trabzon’da tanınırlığı ve bilinirliği arttı. Kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

YILMAZ: GENÇLİĞİMİZLE ÖVÜNÜYORUZ

 

İl Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz, “Her ülkenin bir gücü var. Biz Türkiye olarak gençliğimizle övünürüz. Gençlerimizin önünde ki en büyük tehlike bağımlılık. Bütün bu bağımlılıklarla mücadele bizim görevimiz. Bağımlılıkla mücadelede önleyici tedbirler, Tedavi ve rehabilitasyon olmak üzere üç aşamada mücadele ediliyor. Bağımlılıkla mücadelede geleneksel ve bilimsel yöntemler aktif olarak kullanılıyor. Bağımlılıkla mücadele çalışma kurulları her ay toplanarak, projeler geliştiriyor. Hedefimiz ve hayalimiz Trabzon’u örnek il haline getirmektir” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, çocukların hayata birlikte hazırlanması gerektiğini belirterek, hep birlikte destek olunması gerektiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler: 1-7, Mart, tarihleri, arası, kutlanan, Yeşilay, Haftası’, dolayısı, ile, Yeşilay, Trabzon, Şubesi, kahvaltıda, bir, araya, geldi, Başkan, Köksal, Boz, “Gelecek, nesli, kaybetmemek, için, bugünün, çocuklarını, geleceğe, hazırlamalıyız”, dedi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur