Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Erol Tuna Vakfı’nın Eğitime Desteği Hız Kesmeden Devam Ediyor!
 

Erol Tuna Vakfı’nın Eğitime Desteği Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Tunalar Topluluğu, Kızılay’ın “81 İl 81 Anaokulu Projesi” Çerçevesinde İkinci Anaokulunu Açtı!

27 Ocak 2025 Pazartesi 17:32
Yazdır

1918 yılında ticari hayatına başlayan ve bugün otomotiv, turizm, inşaat, perakende ve bilişim gibi alanlardaki yatırımlarıyla Türkiye çapında faaliyetlerini sürdüren Tunalar Topluluğu, sosyal sorumluluk projelerini Erol Tuna Vakfı aracılığıyla sürdürüyor. Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından yürütülen ‘81 İl 81 Anaokulu Projesi’ kapsamında Erol Tuna Vakfı’nın destekleriyle yapımı tamamlanan Tunalar Kızılay Anaokulu’nun açılışı yapıldı. İstanbul Pendik’te bulunan, 4 derslikli ve 120 öğrenci kapasiteli Tunalar Kızılay Anaokulu’nun açılışına, eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, İstanbul Valisi Davut Gül, Kızılay Genel Başkan Vekili Ramazan Saygılı, Türk Kızılayı İstanbul Merkez Şube Başkanı Yılmaz Sezgin, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna katıldı.

 

Tüm fiziki ve teknik ihtiyaçlar düşünülerek yapımı tamamlanan Tunalar Kızılay Anaokulu, öğrencilerin erken yaştan itibaren doğru pedagojik eğitimi alabilmeleri ve bilimsel, çağdaş bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları amacıyla bölgeye kazandırıldı. 81 ilde yapılmakta olan anaokulları, Türk bayrağının simgeleri olan ay ve yıldızı esas alan mimari bir yapıda inşa ediliyor. 350 metrekare kapalı, 110 metrekare açık alana kurulan Türk Kızılay’ı Anaokullarında çocukların gelişimi için gerekli tüm eğitim ve oyun birimleri yer alıyor.

Ülkemizin aydınlık geleceği için en büyük yatırımı eğitime yapmak gerekiyor

 

Açılışta konuşan Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna, Türk Kızılayı’nın eğitim hayatının temelinin atıldığı ve en önemli adımı olan okul öncesi eğitime vizyoner bir bakış açısı getiren, fırsat eşitliğini destekleyen ve eğitimin niteliğinin artırılmasında kritik bir rol oynayan 81 İl 81 Anaokulu Projesi’ne katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bıraktığımız bu özel dönemde, ülkemizin aydınlık geleceği için en büyük yatırımı eğitime yapmak gerektiğine inanıyoruz. Cumhuriyetimizin bize miras bıraktığı değerler, eğitimle güçlendikçe anlam kazanacaktır. Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk hâlinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder” sözünden ilham alarak, çocuklarımızın çağdaş bir eğitimle büyümesine katkıda bulunmayı bir görev kabul ediyoruz. Bizler, Tunalar Topluluğu olarak, yalnızca ekonomik ve ticari faaliyetlerle değil, aynı zamanda toplumumuza hizmet edecek kalıcı eserler bırakma vizyonuyla hareket ediyoruz. Bu bağlamda, bünyemizde kurulan Erol Tuna Vakfı, eğitime destek misyonunu daha ileri taşımak için önemli bir araç oldu. Daha önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Fatma Tuna Kızılay Anaokulu, kasım ayında Hatay’da temel atma törenini yaptığımız Hatay Tunalar Kızılay Anaokulu ve yine bu yıl açılışını gerçekleştireceğimiz Trabzon Mehmet Ali Tuna Anadolu Lisesi ve Erol Tuna Vakfı Bilim ve Sanat Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün işaret ettiği yolda daima ileriye yürümenin göstergesidir. Bu süreçte projeyi himaye eden Sayın Semiha Yıldırım’a, Türk Kızılay’ı İstanbul Şube Başkanlığı ve Türk Kızılay’ının değerli yöneticilerine ve emeği geçen tüm paydaşlara şahsım ve topluluğumuz adına şükranlarımızı sunuyorum.

 

Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna ayrıca, “Açılışını yaptığımız Tunalar Kızılay Anaokulu da bu misyonun önemli bir parçasıdır. Sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, çocuklarımızın güvenle öğrenip büyüyebileceği, yaratıcı düşüncelerini geliştirebileceği bir yuva olarak tasarlandı. Burada, çocuklarımızın sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışı ile yola çıkıyoruz. İyi ki anaokulları yapıyoruz. Zira eğitime katkıda üniversitelerin çarpan etkisi 1 iken anaokullarının 7’dir. Bu nedenle çok sayıda anaokulu yapma ısrarımız çok doğru bir harekettir” açıklamasında bulundu.

 

Tunalar Topluluğu Hakkında

 

1918 yılında ticari hayatına başlayan ve bugün otomotiv, turizm, inşaat, perakende ve bilişim gibi alanlardaki yatırımlarıyla Türkiye çapında faaliyetlerini sürdüren Tunalar Topluluğu bayilikleri ile Ford, Ford Trucks, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volvo, Kia, Jaecoo, Varta, Castrol, Double Tree by Hilton ve Beko gibi uluslararası ve ulusal markaları temsil etmektedir. Bunlara ilaveten Rent Go, Otomobilen, Biwatt, Wattarya, opuqo ve e-tunalar.com, Tunalar Sigorta ve MNB Yapı gibi %100 yerli sermaye ile kurulan Türkiye çapında tanınan kendi markalarına sahiptir. Halihazırda 20’den fazla şehirde 60’tan fazla noktada faaliyet gösteren Topluluğun çatısı altında 1000’e yakın istihdam sağlanırken, dolaylı olarak sağlanan istihdam 1500’ ü bulmaktadır.

 

Erol Tuna Vakfı Hakkında


1988 yılında Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tuna ve ailesinin, başta eğitim bursları olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmesiyle başlayan sosyal sorumluluk faaliyetlerinin kurumsal yapıya kavuşması, planlı ve sürdürülebilir bir çerçevede ileriki nesillere aktarılması amacıyla Erol Tuna Vakfı kurulmuştur. 2 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak faaliyetlerine başlayan Erol Tuna Vakfı’nın ana ekseninde eğitim alanında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek ve bununla birlikte ihtiyaç sahiplerine kaynak oluşturmak yer almaktadır.

Anahtar Kelimeler: Tunalar, Topluluğu, Kızılay’ın, “81, İl, 81, Anaokulu, Projesi”, Çerçevesinde, İkinci, Anaokulunu, Açtı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur