Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Demokrasi Nöbetinde 4. Gün
 

Demokrasi Nöbetinde 4. Gün

Yurdun her tarafında olduğu gibi Akçaabat’ta da halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:43
Yazdır

DARBE girişiminin dördüncü gününde yurdun her tarafında olduğu gibi Akçaabat’ta da halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Darbe girişiminin dördüncü gününde Akçaabat halkı demokrasi nöbetini sürdürdü. Vatandaşları yalnız bırakmayan ve onlarla birlikte nöbete devam eden Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i,  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Milli irade ve demokrasi nöbetinin sürdüğünü ifade eden AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, “Türk askerinin onurunu ayaklar altına almak isteyen, hain bir azınlığın yaptıklarını gördükçe üzüntümüz artıyor. Zaman zamanda bu hainlerin kendi aralarında 15 Temmuz çok sıcak bir gün olacak diyerek yaptıkları konuşmaları duyuyoruz. Allah’a hamd ediyorum ki 15 Temmuz darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır.’’ dedi.

 

Başkan Akgün, 15 Temmuz darbe girişimiyle Cumhurbaşkanının, Başbakanın, bakanların, TBMM’nin, emniyetin, valiliklerin, kaymakamlıkların ve belediyelerin dolayısıyla halkın yani milli iradenin hedef alındığını vurgulayarak, “Bu utanç verici eylemleri gerçekleştiren TSK’nın içerisinde bulunan bu hainler, ülkemizdeki huzuru ve demokrasiyi hedef seçmişlerdir” dedi.

Başkan Akgün; ‘’ Bu hainlerin karşısında dimdik duran yiğit anaların doğurduğu yiğit Mehmetçiğimizin ve yiğit polisimizin her ferdinin alınlarından öpüyorum. Biz yedisinden yetmişine, kucağında dört aylık yavrusuyla koşup gelen annemizle meydanlardayız. Biz Selçuklunun, Osmanlının torunlarıyız. Allah, sarılıp meydanlara koştuğumuz ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinden bizleri mahrum etmesin” dedi.

Sosyal medyada bilgi, kirliği oluştuğunu da ifade eden İlçe Başkanı Akgün “Sosyal medya üzerinden yapılan yalan yanlış açıklamalara itibar etmeyelim. Askerimiz hakkında olumsuz fikirlerden kaçınmamız gerekir. Bu kalkışmanın arkasında olanların ülkemizin göz bebeği olan askerimizle bir alakası yok. Askerimizin içerisine sızmış FETÖCÜ PDY’li teröristlerin olduğunu unutmayalım bu hainliği yapanları arkasında olanları unutmayalım, unutturmayalım. Başkomutanımızdan gelen 2. bir emre kadar sokaklardan ayrılmayacağız. Taşkınlık yapmadan bir olumsuzluk görüldüğü an güvenlik güçlerimize bildirelim unutmayalım her şey vatan için” şeklinde konuştu.

Akçaabat Söğütlü’de bulunan İl Jandarma Alay Komutanlığı önünde 4. Nöbeti tuttuklarını belirten Emre Akgün, bu süre zarfında vatandaşlara destek olan iş adamlarına da teşekkür etti. Başkan Akgün “bu gece 4. Nöbeti tutuyoruz. Bu süre içerisinde burada toplanan vatandaşa iş yerini açarak destek olan Dilim Tatlı sahibi Galip Karahan’a, Yiyecek ve içecek desteğinde bulunan Horon Toptan sahibi Aslan Çolak’a, Sera Gölü Gül Tesisleri sahibi Hüseyin Gül’e,  Elif Taş Fırınları sahibi Davut Çakmak’a,  Destan Çay yetkililerine ve Mustafa Karabacak’a, halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

kaynak:akçaabathaber

Anahtar Kelimeler: Yurdun, her, tarafında, olduğu, gibi, Akçaabat’ta, da, halk, demokrasi, nöbeti, tutmaya, devam, ediyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur