Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
'CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAK İTTİFAKTIR.”
 

"CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAK İTTİFAKTIR.”

ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI, TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: " CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAK İTTİFAKTIR.”

23 Mart 2019 Cumartesi 00:49
Yazdır

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Cumhur İttifakının milletin bekası için kurulan ittifak olduğunu belirterek “ Cumhur İttifakı Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak ittifaktır. Trabzon'dan cumhur ittifakının adaylarını rekor oyla seçeceğiz” dedi.

“CHP, İP VE SP’NE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARIMIZDA BU İTTİFAKTAN RAHATSIZ”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı İlçesinde bir dizi programlara katıldı. İlk olarak AK Parti Çarşı Başı Kadın Kolları başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Çarşıbaşılı kadınlarla bir araya gelen Balta, daha sonra Sendika başkanları ve temsilcileri ile buluştu. Balta konuşmasında 31 Mart Mahalli idareler seçimin önemine değinerek “3 Kasım 2002'de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları ile çıkılan bu yolda birçok oyunlarla bizi engellemeye çalıştılar. En son bu milleti bölmeye parçalamaya çalışmak için 40 yıl sinsice alçakça devletin her kademesine sızan FETÖ alçakları ile bölmeye çalıştılar. Milletimiz sokağa çıktı. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Biz ülkemizin, cumhurbaşkanımızın, Türkiye’mizin yanındayız demişti. Biz alandan güç ve kuvvet alarak vatanını bayrağını seven insanlar el ele vererek hainlere meydanları dar ettiler. Kısa zamanda çok badireler atlattık. O el ele kol kola yürüyüşümüz ülkemizi alçaklara bıraktırmadı. Önümüzde bir yerel seçim var. Sizlerin de bildiği üzere bu seçimlere MHP ile temellerini 15Temmuz sonrası attığımız Cumhur İttifakı ile girmekteyiz.  Bütün konuşmalarımızda bu seçimin normal bir seçim olmadığını beka meselesi olduğunu ifade ediyoruz. Neden mi Beka meselesi? Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Karşı ittifakta kimle kimlerle beraber apaçık ortadadır. Bunu alenen de dile getiriyorlar. CHP kimle ittifak kurdu HDP ile HDP kimin güdümünde, kimin kuklası. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın.  Başka kim var bu ittifakta? Adı sözde İyi Parti ve Saadet Partisi. Kendini Milliyetçi bir parti diye tanıtan bir parti ve 28 Şubat’ta Genel Başkanları rahmetli Erbakan Hocaya yapılanları unutan Saadet Partisi. Karşımızda Kandil'den talimat alan teröristlerle kol kola yürüyenler var.  Millet yok bunun arkasında. CHP, İP ve SP’ne gönül vermiş insanlarımızda bu durumdan rahatsız. Onlar da görüyor gerçeği. Bizler asla onların vatan ve bayrak sevdasından şüphemiz yok. Biz birlikte olacağız Türkiye'yi bu terör zihniyetlerine sallandırmayacağız” dedi.

“BİZİM İTTİFAKIMIZ CUMHUR'LA.”

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim ittifakımız Cumhur'la.  Adaylarımız makam, mevki, koltuk gütmeyen sadece Albayrak altında yaşamak isteyen kardeşlerimizle yolumuza yürüyoruz. Albayrağ’ımız sonuna kadar göklerde dalgalanacaktır. 24 Haziran seçim sonuçlarına bakıldığında da bu seçimin beka meselesi olduğu görülmektedir. O seçim sonuçlarına kimse sevinmişti? PYD, PKK, Avrupa, Amerika, İsrail sevinmişti.  Şimdide ellerini ovuşturmuş bekliyorlar. Ama siz asla sevinemeyeceksiniz. Türk Milleti, vatanımız, bayrağımız, mazlumlar sevinecek. Sizler sadece avucunuzu yalarsınız. Öyle perde arkasından pazarlıklarla cumhur ittifakını kimse yok edemez. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlara ülkücüler oy vermez. Bizi bileştiren vatan millet sevgisidir, bayrak aşkıdır bizi birleştiren. Bir seçimlik değil, çıkar için birleşme değil. Bu ittifak milletin bekası için kurulan ittifaktır, Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak ittifaktır. Türkiye’yi, Trabzon’u Çarşıbaşı’nı 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak ittifaktır.  Trabzon'dan cumhur ittifakının adaylarını rekor oyla seçeceğiz. Çarşıbaşı’nda cumhur ittifakı kapsamında aday olan Mümin Nuhoğlu ve arkadaşlarımızla yolumuza yürüyeceğiz. Kazanan Çarşıbaşı, Türkiye ve bayrağımız olacaktır.

 

Anahtar Kelimeler: ÇEVRE, KOMİSYONU, BAŞKANI, TRABZON, MİLLETVEKİLİ, MUHAMMET, BALTA, ", CUMHUR, İTTİFAKI, TÜRKİYE’Yİ, HEDEFLERİNE, ULAŞTIRACAK, İTTİFAKTIR”
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur