Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Cora’nın HDP öfkesi
 

Cora’nın HDP öfkesi

HDP’lilerin ağır hakaretlerine daha fazla sabredemedi

24 Haziran 2016 Cuma 00:09
Yazdır
TBMM Genel Kurulunda Türk Silahlı Kuvvetler Personel Kanunu 9. madde görüşmelerinde AK Parti milletvekilleri ile HDP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. TBMM Genel Kurulunda TSK Personel Kanunu'nda değişiklik öngören yasa tasarısının görüşmeleri sırasında söz alan HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım, yaklaşık bir yıldır askerin Kürt vatandaşların yoğunlukta olduğu il ve ilçelerde operasyon yaptığını hatırlatarak, “Operasyon düzenlenen evlere darmadağın edildikten sonra bu evler, kadın iç çamaşırlarına ve duvarlara ‘Kızlar geldik yoktunuz’ gibi cümleler yazılmaktan çekinilmemektedir. Hazreti Muhammed (SAV) veya komutanlarından bir tanesi, eri mücadele ettikleri hangi kavimin kadınına yönelik seviyesizlik içerisine girmiştir. Bunu söylerken daha dikkatli olunması gerektiğine inanıyorum. Hepimizin ailesi, eşleri, kızları, gelinleri var.” dedi.

"Kürt halkı yüzde 95 Müslüman’dır." diyen Yıldırım şunları kaydetti:

"Onların yoğunlukta oldukları il ve ilçeleri sanki yeniden fethediyormuş ki, sloganlara başvurmak, asla kardeşliğe hizmet etmiyor, birlik ve beraberliğe hizmet etmiyor. Saidi Kürdi’nin ifadesiyle Kürtlerin korunması gereken üç önemli özelliği vardır. Bunlar, İslamiyet, insaniyet ve milliyetçiliktir. Kürtlerde İslamiyet ve milliyet ayrılmaz iki unsurdur."

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise söz alarak Yıldırım’ın sözlerinin Meclis’e yakışmadığını kaydederek “Bu dile cevap vermeyi doğru bulmuyorum. Ancak asker de polis de korucu da bizim. Anlatıldığı gibi işler yapmaz. Yoksa kurum kendi tedbirini alır. Belli olup olmadığı net olmayan konuları burayla bu üslupla taşımayı, hanımefendilerin olduğu bir ortamda bunu taşımayı ahlaksızlık olarak görüyorum.” diye konuştu.

 

HDP Tunceli Milletvekili Alican Ünlü, AK Parti sıralarına laf üzerine AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora HDP sıralarına yürüdü. AK Parti ile HDP milletvekilleri arasındaki tartışmanın devam etmesi üzerine Başkanvekili Akif Hamzaçebi oturuma ara verdi. Ara verildikten sonra AK Parti ile HDP milletvekilleri arasında yumruklaşmaya varan tartışma yaşandı.

Anahtar Kelimeler: HDP’lilerin, ağır, hakaretlerine, daha, fazla, sabredemedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur