Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
ÇAĞLAYAN ŞELALESİ PROJESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
 

ÇAĞLAYAN ŞELALESİ PROJESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

BAŞKAN KAYA: “ÇAĞLAYAN ŞELALEMİZİ TRABZON TURİZMİNE KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

11 Ocak 2026 Pazar 11:07
Yazdır

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon ve bölge turizmine büyük katkılar sağlayacak Çağlayan Şelalesi Projesi’nde, yol çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yolun açılmasının ardından içerisinde nostalji değirmeni, gölet, restoran, ahşap yürüyüş yolları, seyir terasları ve piknik alanlarının olduğu mekanların yapımına başlayacaklarını belirten Başkan Kaya, “Çağlayan Şelalesi Projemiz tamamlandığında Trabzon’umuzun en gözde turizm yerlerinden biri haline gelecek ve kentimizin ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar’a bağlı Özbirlik mahallesinde bulunan ve bugüne kadar çok az kişi tarafından bilinen Çağlayan Şelalesi’ni kamuoyuna duyurmuş ve 5 Ağustos 2024 yılında yaptığı toplantıda, şelaleyi Trabzon turizmine kazandırmak için hazırladıkları projeyi paylaşmıştı. Büyük bir heyecan uyandıran Çağlayan Şelalesi Projesi’nde gerekli hazırlıkların ve prosedürlerin tamamlanmasıyla, şelaleye ulaşımı sağlayacak olan yolun yapım ihalesi gerçekleştirildi ve müteahhit firma tarafından yol açma çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 600 metre uzunluğundaki yolun, bu yılın sonunda tamamlanması için yoğun çalışmalar yapılıyor. Ortahisar Belediyesi’nin yürüttüğü proje ile Çağlayan Şelalesi’nin Trabzon ve bölge turizminin gözde mekanı haline getirilmesi hedefleniyor.

BAŞKAN KAYA: “ÇAĞLAYAN ŞELALESİ BAĞLANTI YOLUNUN YAPIMINA BAŞLADIK”

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kaya, Çağlayan Şelalesi Projesi’nde çok önemli bir aşamaya gelindiğini belirterek, “Çağlayan Şelalesi Projemizle ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık, prosedürleri yerine getirdik ve ilk etapta, şelalemize ulaşımı sağlayacak olan yolun yapımına başladık. Bölgenin topografik yapısı oldukça zorlu ama biz yoğun ve planlı bir çalışmayla, yaklaşık 600 metre uzunluğundaki bu yolu, yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz.

Ardından doğaya zarar vermeden, fotoğraf çekilme alanları, nostalji değirmeni, büyük bir gölet, restoran, ahşap yürüyüş yolları, seyir terasları ve piknik alanları gibi etkinlik mekanlarının yapımına başlayacağız. Herkesin büyük bir heyecan ve merakla beklediği Çağlayan Şelalesi Projemizi turizme kazandıracağız” dedi.

“TRABZON’UMUZA VE BÖLGE TURİZMİNE, ÇOK GÖZDE BİR DESTİNASYON KAZANDIRACAĞIZ”

Çağlayan Şelalesi’nin Trabzon’un en gözde turizm yerlerinden biri haline geleceğini vurgulayan Başkan Kaya, “Bugün Trabzon ekonomisine en önemli katkıyı veren, ekonomiyi ayakta tutan sektör, turizmdir. Dolayısıyla Trabzon’umuzun marka değerini yükseltmek, cazibe alanlarını artırmak, yeni turizm destinasyonları oluşturarak Trabzon’umuza daha çok turist gelmesini sağlamak hepimizin görevidir. Çağlayan Şelalesi Projemiz bu anlamda kentimizin turizmine büyük katkılar sağlayacaktır. Bu heyecan ve inançla, Çağlayan Şelalesi Projemizi en kısa sürede tamamlayacak ve Trabzon’umuza çok güzel bir turizm alanını hep birlikte kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN, KAYA, “ÇAĞLAYAN, ŞELALEMİZİ, TRABZON, TURİZMİNE, KAZANDIRMAK, İÇİN, ÇALIŞMALARIMIZI, SÜRDÜRÜYORUZ”
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur