Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
BU NEYİN KINAMASI?
 

BU NEYİN KINAMASI?

Bu Neyin Kınaması!

5 Nisan 2018 Perşembe 17:51
Yazdır
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak yapmış olduğumuz bir haberi kınadı. Bu kınama ile ilgili cevap hakkımızın saklı olduğunu ve daha sonra kullanacağımızı beyan ederek sayın Çelik'in gönderdiği basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

KAMUOYUNA DUYURULUR

İttifak kelime anlamı itibarıyla beraber hareket etmek için sözleşmek, anlaşmak, oy birliği, anlaşma, uyuşma ve bağlaşma demektir.

Siyasi partilerde seçim öncesi " seçim ittifakı" Seçim sonrası "yönetim ittifakı" (koalisyon), Bazı kanun teklifi görüşmelerinde’’ yasama ittifakı’’ ve benzeri şekilde Referandum ittifakı, milli duruş ittifakı gibi ittifaklar yapılabilir.

Yapılacak olan her ittifaka siyasi partilerin yetkili organları olan, siyasi partiler genel başkanları başkanlığında teşekkül edilen "merkez yönetim kurulları" karar verir.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip ERDOĞAN başkanlığında AK Parti ile, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ başkanlığında Milliyetçi Hareket Partimiz de bu şekilde " Cumhur ittifakına" karar vermişlerdir. Bu ittifak dışında gerek Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’ nin gerek MHP Merkez Yönetim kurulunun ve gerekse MHP Trabzon İl Başkanlığının bizleri bilgilendirdiği herhangi bir ittifak söz konusu değildir.

  1. itibarla ilçemizin medya kuruluşlarından Akçaabat haber 03/04/2018 tarihinde, Sebat haber 04/04/2018 tarihinde ‘’ AK PARTİ- MHP İTTİFAKI’’ Başlıklı yazılarını kınıyorum. Adı gecen ittifak MHP Akçaabat İlçe Başkanlığının tasarrufu dışında olup, tamamen şahsın kendi iradesi ile almış olduğu bir karardır. Yerelde ittifak yoktu. AK Partili Akçaabat Belediye Başkanlığınca Milliyetçi Hareket camiası üzerinden yapılan bu propagandaya alet olan her iki gazeteyi de şiddetle kınıyoruz ve bu hatalarından dönmelerini acilen bekliyoruz.

Ayrıca yazıda belirtildiği gibi bir ittifak söz konusu değildir. Sadece Akçaabat Belediye Başkanı başkanlığında toplanan, BELEDİYE Meclisi toplantısında encümen ve kurul üyeleri seçimi yapılmıştır. Bu seçimde partimiz meclis üyelerinden Sayın Hasan DOĞAN encümen seçilmiş olup; bu seçimden MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak haberimiz dahi olmamıştır. Böyle bir duruma vesile olması sebebiyle, Partimizin yetkili kurulları ile istişare yapmayıp, MHP üzerinden şahsi menfaatleri uğruna hareket eden Sayın Hasan DOĞAN hakkında MHP Parti tüzüğü gereğince işlem başlatılmıştır.

Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Şefik TÜRKMEN’ nin Milliyetçi Hareket Partisi sevdalılarını derinden üzen bu durumun düzeltilmesini talep ediyoruz.

Kamuoyunun takdirlerine saygı ile sunulur.

Anahtar Kelimeler: Bu, Neyin, Kınaması
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur