Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Başladığım Hiç Bir İşi Yarım Bırakmam
 

Başladığım Hiç Bir İşi Yarım Bırakmam

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar, seçim programlarını Ortahisar İlçesi ile sürdürdü

26 Mayıs 2015 Salı 11:37
Yazdır
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  seçim programlarını Ortahisar İlçesi ile sürdürdü. Günnar, İpekyolu Ayakkabıcılar sitesi ile İpekyolu sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, İpekyolu sanayi sitesini ziyaretinde işyerine uğradığı bir kaportacıda çekiçle kaportaları düzeltip, oksijen kaynağı ile kaynak yaptı ve ekledi, ‘Evvel Allah elimden her iş gelir’ diyerek, işyeri sahibine ‘Başladığım hiçbir işi yarım bırakmam’ dedi ve kaportayı düzeltene kadar çekici elinden bırakmadı. Günnar, İpekyolu Ayakkabıcılar sitesi ile İpekyolu sanayi sitesi esanafını ziyaret etti. Sitede gidilmedik dükkan sıkılmadık vatandaş eli bırakmayan Günnar, AK Parti hükümetleri ile özellikle sanayi esnafına büyük kolaylıkar sağlandığını dile getirdi. Günnar, Trabzon’un ayakkabı üretiminde büyük mesafeler kat ettiğini belirterek, Trabzon ayakkabıcılar sitesinde bir çok ünlü markaya ayakkabı yapıldığını dile getirdi. Günnar, “Esnafımızla tek tek sohbet ederek talepleri olup olmadığını sordum. Gördüğüm tablo karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Hem esnafımızın hem de vatandaşımızın memnuniyetini ve istikrardan yana olan tavrı çok memnuniyet verici” dedi.

gunnar-001.jpg

Günnar, “Anadolu, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşlarını kuraklıktan kırılan toprakların suya duyduğu hasret kadar güçlü bir hasret duygusuyla bekledi ve hasret 3 Kasım 2002’de milletimizin desteği ile yüzde 35’lik dev bir oy oranı ile sona erdi. O tarihten sonra Türkiye adeta küllerinden yeniden doğdu. Yakın geçmişin olumsuz izleri yavaş yavaş silinirken, bizi biz yapan şanlı tarihimiz ve gurur duyduğumuz geçmişimizi yeniden çağımıza uygun lisanı hal ile insanımıza ve gençlerimize yeniden hatırlatmış durumdayız. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geleceğin hesabını da çoktan yapmıştır. 3 Kasım 2002’den sonra ard arda gelen yatırımlar bizi bugünlere kadar getirdi. Yaptıklarımızı görmeyenler, esnafın halkın yanına gidemeyenler, bizlere kirli oyunlar oynuyor ve iftiralar atıyor. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar her seferinde mahçup olurken, her gün biraz daha fazla telaşlanıyor ve hırçınlaşıyor aksine daha da çok milletin gözünden düşüyorlar. Bu telaşın yaklaşmakta olan 7 Haziran seçimlerinde kendilerine hiçbir fayda vermeyeceği aşikardır. Ne medya yönlendirmeleri, ne ısmarlama anket sonuçları ne de kendinden başka hiç kimsenin kanaatini etkileyemeyen sözde kanaat önderleri sağduyulu insanların oluşturduğu birlikteliğin önünde duramayacaktır. Yıllardır bu milletin emanetini alıp Ankara’ya gidenlerin milletin derdiyle dertlenmediğini ve akıbetlerini beraberce gördük. Bizler, AK Partililer milletin emanetini alırken beraberinde bir şey daha aldık. Oda neydi biliyor musunuz? Bu necip milletin sorumluluğu. Evet, bu sorumluluğun gereğini yerine getirmişliğin mutluluğu ve gururunu yaşayarak alnımız açık başımız dik yine milletin huzurundayız. Çünkü bizim tarlada izimiz harmanda yüzümüz var. AK Parti Türkiye’nin en seçkin siyasal kadrosuyla, gümbür gümbür yeniden gelecek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Adayı, Adnan, Günnar, seçim, programlarını, Ortahisar, İlçesi, ile, sürdürdü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur