Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
BAŞKAN EKİM’DEN TOPLUMA IŞIK TUTAN GÖNÜL ERİ ÖĞRETMENLERİMİZE ZİYARET
 

BAŞKAN EKİM’DEN TOPLUMA IŞIK TUTAN GÖNÜL ERİ ÖĞRETMENLERİMİZE ZİYARET

Rutin belediyecilik hizmetleri ve yoğun çalışmalarının yanı sıra her daim hemşehrileriyle bir arada olmaya özen gösteren, hiçbir özel günü atlamayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat’taki öğretmenleri ziyaret ettiler.

25 Kasım 2022 Cuma 10:07
Yazdır

AKÇAABAT’TA EN ÇOK YAŞ ALMIŞ ÖĞRETMENE ZİYARET

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Akçaabat’ta yaşayan 87 yaşındaki emekli öğretmen Haydar Saraç’ı evinde ziyaret etti. Emekli öğretmen Haydar Saraç’ın Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Ekim, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi ve ileriye yönelik olumlu davranışlar kazandırılması görevini büyük bir özveriyle ifa eden kıymetli öğretmenimiz Haydar Saraç’ın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Haydar Öğretmenim çalışma hayatı boyunca birçok kalbe dokundu. Birçok çocuğa ve gence ışık tuttu; yol gösterdi. Kendisi güzel ilçemiz Akçaabat’ımızda yaşayan, mesleğini uzun yıllar ifa etmiş ve en çok yaş almış çok değerli öğretmenlerimizdendir. Eğitim ordusunun bir neferi olan Haydar Öğretmenime sağlık ve esenlik dolu bir ömür diliyorum.” Dedi.

HUZUR EVİNDEKİ ÖĞRETMENE DUYGU YÜKLÜ ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ziyaretlerini Huzur Evi’nde devam ettiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 78 yaşında olan emekli Suna Ersoy öğretmeni ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı. Suna Öğretmenle bir süre sohbet eden Başkan Ekim, saygıdeğer Suna Öğretmen’in ellerinden öperek eğitim camiasında gösterdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Suna Ersoy öğretmen, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le gerçekleştirdiği sohbette şunları kaydetti; “ İnsanoğlu doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme çabası içerisindedir. Bizler, öğretmenler olarak ilk önce çocuklara hayatı, insanlığı, milli ve manevi değerleri öğretiyoruz; daha sonra ilim ve irfan alanında eğitim veriyoruz. Emekli olana dek birçok çocuğun ve gencin hayatlarına dokunuyoruz. Onlar için bazen anne-baba bazen abla-abi oluyoruz. Böylesine kutsal bir mesleği layıkıyla icra etmeye büyük özen gösteriyoruz. Bütün öğretmenler için öğrenciler kendi çocuklarımız gibidir. Bu anlamlı günde beni ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e teşekkür ediyorum.”

24 KASIM DOĞUMLU ÖĞRETMENE ANLAMLI SÜRPRİZ

Akçaabat’ta yaşayan ve tek 24 Kasım doğumlu olan Demirci Ortaokulu Öğretmeni Erdem Işıldak’ı ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Erdem öğretmenin hem öğretmenler gününü hem de doğum günü kutladı.

Demirci Ortaokulu ziyaretinde okuldaki tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Ekim, öğrencilerle de sohbet etti. Duygu yüklü anların yaşandığı anlamlı ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Demirci Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri Başkan Ekim’e düşünceli davranışı sebebiyle teşekkür ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen Akçaabat A. Fazıl Ağanoğlu İlkokulu öğretmenlerini de ziyaret ederek günlerini kutlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle belirtti; “Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimiz her birimize önder oldu. Sevgisini, hoşgörüsünü ve şefkatini öğrencilerinden esirgemeyen, öğreten eğiten, umut ettiren yüce gönüllü öğretmenlerin; doğru, dürüst, adaletli, bilginin ve ilimin peşinde koşan, vatanımıza milletimize fayda sağlamayı görev edinen öğrencilerin ve bizlerin bugüne gelmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Hayatlarımızda kıymetli izler bırakan, her bilgiyi, her doğruyu zihinlerimize sevgiyle ilmek ilmek işleyen, her zorlukta bizlere sabretmeyi öğreten öğretmenlerimizin bu özel gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 


Anahtar Kelimeler: Rutin, belediyecilik, hizmetleri, ve, yoğun, çalışmalarının, yanı, sıra, her, daim, hemşehrileriyle, bir, arada, olmaya, özen, gösteren, hiçbir, özel, günü, atlamayan, Akçaabat, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim’le, birlikte, AK, Parti, Akçaabat, İlçe, Başkanı, Ahmet, Hüseyin, Altıntepe, ve, yönetimi, İlçe, Milli, Eğitim, Müdürü, Mehmet, Usta, , 24, Kasım, Öğretmenler, Günü, vesilesiyle, Akçaabat’taki, öğretmenleri, ziyaret, ettiler
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur