Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Başbakan'dan Fener methiyeleri!
 

Başbakan'dan Fener methiyeleri!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan favori forvetini söyledi!

23 Nisan 2011 Cumartesi 22:38
Yazdır

Başbakan Erdoğan'ın koltuğuna oturan Umut Bayraktar İzmir'e kaptırılan EXPO'yu hatırlattı. Törene katılan çocuklardan birinin isteği üzerine koltuğunu başka bir çocuğa daha vermek zorunda kalan Başbakan Erdoğan ayakta kaldı. Çocuklardan birinin "En iyi futbolcu kim?" sorusuna da Erdoğan'ın yanıtı Alex oldu.

Başbakan Tayip Erdoğan 23 Nisan'da koltuğunu kısa bir süreliğine Umut Bayraktar isimli öğrenciye devretti. Çocuklarla ilgili kısa bir konuşma yapan Erdoğan ardından sözü çocuk Başbakan'a bıraktı. Koltuğa oturan Bayraktar'ın ilk sözü EXPO oldu. Bayraktar, "Oyunuzu İzmir'den yana kulandınız ama biz Ankara'yı destekliyorduk. Bakalım kararınızda değişiklik yapacak mısınız?" dedi.

Kısa bir konuşma yapan Bayraktar'a basın mensuplarının soru sorması için Başbakan Erdoğan "Misafiriniz olarak ben bu görevi yapayım" diyerek yardımcı oldu.

Bütün sorulara açık olduğunu söyleyen Bayraktar'a ilk soru seçimlerdeki hedefi oldu. Halka güvendiğini söyleyen Bayraktar, Desteklediklerini düşünüyorum. Bekleyelim görelim" dedi.

Bayraktar seçimi kazandığında 13 Haziran'da ilk işlerinin kız çocuklarının eğitimine ağırlık verecekleri bir proje olacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan soruların daha çok kendisine yöneltileceğini tahmin ederek minik Başbakana dönerek, "Başbakanın yanında bana soru sormak hadde tecavüz olmaz mı?" diye espri yaptı.

Bu arada törene katılan kız çocuklarından biri söz alarak "Koltuğunuza oturabilir miyim" diye sordu. "Buyur" diyen Başbakan Erdoğan kalkarak yerine kız öğrenciye verdi. Böyle olunca Başbakan Erdoğan ayakta kaldı.

Fenerbahçeli olduğu anlaşılan çocuklardan biri Başbakan Erdoğan'a "En iyi futbolcu kim?" diye sordu. Bazılarını bu gücendirmez mi diyerek yanıt vermek istemeyen Erdoğan, "Orta saha mı forvet mi hangisini soruyorsun" diye karşılık verdi. Çocuğun forvet demesi üzerine, "Forvette en çok golü kim attı?" diye sordu.

Küçük çocuk "Alex" yanıtını verince Başbakan Erdoğan da "O zaman Alex" diyerek destek attı.

Başbakan Erdoğan'a çocukların yönelttiği sorulardan biri de çılgın projeyle ilgili oldu. Çarşamba günü animasyonlarla İstanbul'da bu projeyi açıklayacağını söyleyen Erdoğan içerikle ilgili bilgi vermedi.

Anahtar Kelimeler: Başbakan, Recep, Tayyip, Erdoğan, favori, forvetini, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur