Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ŞAMPİYON AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ Gökhan Gedikli: “Taşeron işçi çalıştırmaya, vergi ve gelir adaletsizliğine hayır! Merhum Akademisyenimiz için Cenaze Töreni BAŞKAN EKİM: “ÜRETEN ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ESNAFLARIN TALEBİNE ANINDA ÇÖZÜM BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 45 OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALACAK Yerel Kalkınma Hamlesi destekleri TTSO üyelerine anlatıldı Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu TTSO Meclis Üyesi Çuvalcı, turizm sektörünün beklenti ve çözüm önerilerini dile getirdi Sezgin Mumcu Doğalgaz Yatırımını Değerlendirdi; Beşikdüzü OSB’ye Doğalgaz Geldi TTSO Başkan Yardımcısı Baş, akaryakıt sektörünün talepleri ve çözüm önerilerini aktardı ORTAHİSAR BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE YAŞANAN HEYELANLARA MÜDAHALE ETTİ Başkan Ekim Gündüz Sarıtaş’ta, Akşam Osmanbaba’da Vatandaşlarla Buluştu
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI
 
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI
 
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
Yağmur Yılmaztürk Avrupa şampiyonu oldu
BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi
 

BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) geleneksel olarak düzenlenen “Öğretmenim Şenliği” kültür, sanat ve bilim alanında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

16 Mayıs 2024 Perşembe 17:39
Yazdır

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi tarafından “10. Geleneksel Öğretmenim Şenliği” düzenlendi. Kutlubey Yerleşkesinde 3 gün boyunca kültür sanat seminerinden müzik dinletisine, atölyelerden bilimsel deneylere kadar farklı alanlarda gerçekleştirilen etkinliklerle geleceğin öğretmen adayları hem eğlendi hem öğrendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, gelecek nesilleri yetiştiren en önemli bileşenin öğretmenler olduğunu vurgulayarak “Yeni nesiller yetiştirme sorumluluğuyla geleceğe hazırladığımız öğrencilerimizin her anlamda yetkin ve nitelikli bireyler olarak mezun olmaları için büyük gayret sarf ediyoruz. Güçlü akademik ve idari insan kaynağımızla bilim ve teknoloji ışığında her gün daha iyisi için çalışıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz bu etkinliklerin de geleceğin öğretmenlerinin iyi öğrenciler yetiştirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri noktasında yol gösterici olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Ardından geçilen programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir Yöresi mahalli sanatçısı Cengiz Büyükşahin tarafından gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konseri ile katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

İkinci ve üçüncü günü de dolu dolu geçen şenlikte kültür sanat söyleşileri kapsamında duvar ressamı ve müzisyen Luke Vandergriff ile İngilizce Öğretmeni Ali Latifi bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardı.

BARÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ceren Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Reha Sarıkaya ile Arş. Gör. Ümit Koç'un kanun, piyano ve yan flüt eşliğinde katılımcılara sunduğu müzik dinletisi ise büyük beğeni topladı.

Luke Vandergriff'in öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği duvar boyama atölyesi, Resim-İş Eğitimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu'nun kilden büst heykel yapımı ve Arş. Gör. Ömür Göktepeliler'in aksiyon resmi yapımı performansı da renkli anlara sahne oldu.

Ayrıca kil, ebru, seramik, yağlı boya ve karakalem gibi atölye çalışmalarıyla öğrenciler, kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik yeni tecrübeler kazandı.

Şenlik Bartın'daki farklı okullardan gelen ilkokul öğrencilerinin çeşitli öğrenme alanlarına yönelik uygulama etkinlikleri, deneyler, geleneksel oyun ve çeşitli dans koreografileri ile son buldu.

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesinde, (BARÜ), geleneksel, olarak, düzenlenen, “Öğretmenim, Şenliği”, kültür, sanat, ve, bilim, alanında, gerçekleştirilen, çeşitli, etkinliklerle, kutlandı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur