Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
 

BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru süresi gelen talepler üzerine 17 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.

11 Ekim 2022 Salı 17:18
Yazdır

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl beşincisini düzenlediği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru tarihleri gösterilen yoğun ilginin ardından gelen talepler üzerine bir hafta uzatıldı. Ar-Ge Proje Pazarı Düzenleme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme toplantısı sonucunda Türkiye’nin farklı illerinden katılımın olduğu etkinliğin son başvuru tarihi 17 Ekim 2022 olarak güncellendi. Ön değerlendirme sonuçlarının ise 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanmasına karar verildi.

BARÜ’nün “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanı başta olmak üzere odak alanlarda düzenlenen proje pazarında dereceye girenlere toplamda 40.000 TL’nin üzerinde ödüller verilecek. 14 ana tema ve toplamda 116 farklı kategoride proje fikirlerinin yer alacağı yarışmalar iki gün sürecek.

Türkiye’nin milli teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturulmasının hedeflendiği etkinlikte ‘Bilim Kurulu’ tarafından değerlendirmeler yapılacak. Proje sahipleri aynı zamanda düzenlenen sergide fikirlerini Türkiye’nin öncü kurum ve kuruluşlarından temsilcilere sunma imkânı da bulacak. Kamu-üniversite-sanayi iş birliğinin güzel bir örneğinin sergilendiği organizasyon 03-04 Kasım 2022 tarihlerinde BARÜ Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların alınmaya devam edildiğini ifade eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın Üniversitesi V. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği için oluşturulan projepazari.bartin.edu.tr adresinden başvurular alınmaya devam ediyor. Ayrıca bu web adresimiz üzerinden ayrıntılı bilgilere ve iletişim adreslerine ulaşılabiliyor. Etkinlik kapsamında 03-04 Kasım 2022 tarihlerinde proje sahipleriyle sektör temsilcileri bir araya gelecek ve dereceye giren projelerin sahiplerine çeşitli ödüller verilecek. Benim de bir fikrim var diyen herkesi yarışmalara katılmaya, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesinin, (BARÜ), bilim, ve, teknoloji, tutkunlarını, bir, araya, getirdiği, “Ar-Ge, Proje, Pazarı”, etkinliğinde, başvuru, süresi, gelen, talepler, üzerine, 17, Ekim, 2022, tarihine, kadar, uzatıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur