Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İSMAİL BULUT'TAN KANDİL MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN KANDİL MESAJI SİVRİKAYA'DAN KANDİL MESAJI SALİH ALŞAN'DAN KANDİL MESAJI MHP'DEN KANDİL KUTLAMAMSI İYİ KANDİLLER HALİL EROL'DAN KUTLAMA MESAJI HÜSEYİN GÜL'DEN KANDİL MESAJI ORHAN MUHTAR'DAN KUTLAMA MESAJI İSMAİL GEDİKLİ'DEN KUTLAMA MESAJI KANDİLİNİZİ Muhtar Hakan Kalaycı'dan Kandil Mesajı İYİ KANDİLLER ADACIK MUHTARINDAN KUTLAMA MESAJI İYİ KANDİLLER DİLERİZ OKAN KOÇ'TAN KANDİL MESAJI Akpınar Muhtarı Kandil Mesajı Yayınladı Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun... İYİ KANDİLLER Nizamettin Bekar Yazdı!
İSMAİL BULUT'TAN KANDİL MESAJI
İSMAİL BULUT'TAN KANDİL MESAJI
 
ALİ ŞENTÜRK'TEN KANDİL MESAJI
ALİ ŞENTÜRK'TEN KANDİL MESAJI
 
SİVRİKAYA'DAN KANDİL MESAJI
SİVRİKAYA'DAN KANDİL MESAJI
Balta’dan CHP vekillerine sert eleştiri
 

Balta’dan CHP vekillerine sert eleştiri

Balta’dan CHP vekillerine sert eleştiri

7 Haziran 2012 Perşembe 17:21
Yazdır

Türkiye 18. kömür kongresi Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın katılımı ile Zonguldak’ta yapıldı.  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta konuşmasında, davetlilerin güzel konuşmalarının ve eleştirilerinin olduğunu belirterek eleştirilere cevap verdi. Özellikle Maden Mühendisleri Odası'nın düzenlemiş olduğu toplantılara katıldığını belirten Balta, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu toplantılarda madenciliğin sorunlarının tartışılmadığını ve siyasi yaklaşımlar olduğunu gördüm. CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın burada olmayışından bahsetti. Bir maden mühendisi ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı olarak buradayım. Madencileri ayağımıza çağırmadık. Antalya'da, Afyon'da, Sivas'ta ve ülkemizin değişik yerlerinde hem kamu adına hem özel sektör adına madencilerin sorunlarını beraber dinledik. Eleştiriyle, iş yapan insanların moralini bozarsak gelecekten fazla verim bekleyemeyiz." Madencilikte eksikler olduğunu anlatan Balta, şöyle konuştu: "Bunları hep beraber yaşıyoruz. Ama bunları ortadan kaldırmak bir zihniyet değişikliğinin hep beraber yaşanmasıdır. İşçi, işveren, muhalefet ve bütün insanlar hep beraber topyekün bir mücadele yapılması lazım. İşçi bir emekçidir, onları sahiplenmek lazım. İş yapan insanlara da hep beraber sahip çıkmamız gerekir. Kömür kongresindeyiz. Kömürle alakalı düşüncelerimizi burada paylaşmak isterdim. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak, herhalde sadece oturduğumuz yerden slogan atmakla olmuyor. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için gece gündüz çalışıyoruz. Burada hükümet yetkililerinin insanları dışladığını ve hakir gördüğünü diyemeyiz. Bu kongreye katılan insanların konuşma şeklinin düzenlenmesi gerekir. Kömür kongresiyle alakalı eleştiriler yapılması lazım.”
Bakan Yardımcısı Balta konuşmalarını şöyle sürdürdü: "Yer altı zenginliklerimizi bulup ortaya çıkarmak için fotoğrafını çekmemiz lazım. Bu zenginlikleri ortaya çıkarmamız gerekir. Neden dışarıya bağımlılığı ortadan kaldırmak için Hidroelektrik Santralleri (HES) kurulmuş, rüzgar enerjisiyle çalışan santraller kurulmuştur. Yıllarca akan sularımız boşa akmış. Ama ben şuna katılıyorum. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı olarak diyorum ki çevreye uyumlu yapılan HES'lere 'evet' diyoruz. Çevreye zarar verebilecek HES'lere biz de karşıyız"

Anahtar Kelimeler: Balta’dan, CHP, vekillerine, sert, eleştiri
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1396 Yıldırım Bayezid, Niğbolu Zaferi'ni elde etti.
1561 Şehzade Bayezid idam edildi.
1911 İtalya, Osmanlı Devleti'ne savaş ilan etti.
1925 İstanbul'da, tulumbacı teşkilâtının yerine, modern motorlu itfaiye teşkilâtı kuruldu.
1950 Birleşmiş Milletler askerleri Kore'de Seul'u ele geçirdi. (Bkz. Kore Savaşı)
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur