Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 

AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Ayı’nın ilk günlerinden itibaren mahalleleri ziyaret ediyor, Akçaabatlı hemşerileriyle birlikte oruç açıyor.

9 Nisan 2022 Cumartesi 15:11
Yazdır
Akçaabat Belediyesi ve Yaylacık Sahil camii ile ortaklaşa açılan iftar çadırında, yemeklerin başına geçerek oruç açmak için çadıra gelen vatandaşlara yemek servisi yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; bolluk, bereket, dayanışma ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da vatandaşlarla bir arada oruç açmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini dile getiriyor. Yaylacık Sahil Camii’nin bahçesinde kurulan ve öğrencilerin çoğunlukta olduğu iftar çadırında yediden yetmişe herkes oruç açıyor.

Ramazan, Paylaşmaktır

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nda yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın öneminin idrak edildiğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Bu mübarek ayda şehrimiz sınırları içerisinde ulaşmadık ya da dokunmadık kimse bırakmayacağız. Bu sebeple Yaylacık Sahil Cami ile ortaklaşa büyük bir iftar çadırı kurduk. Akçaabat Belediyesi olarak iftar çadırı içim fiziksel ekipman ve burada yapılan yemekler için malzeme desteği sağladık. Yaylacık Sahil Camisinde pişen yemeklerden Akçaabat’ın doğu tarafındaki mahallelerimize dağıtım gerçekleştiriyoruz. iftar çadırımıza gelemeyen vatandaşlarımızın kapılarına kadar yemeklerini götürüyoruz. Ayrıca Akçaabat’ın batı kısmındaki mahallerimize de ulaşmak için Kızılay ile işbirliği halinde öğretmenevinin imkânlarını kullanarak iftar için yemekler hazırlıyoruz ve ihtiyaçlı ailelere ulaştırıyoruz. Burada hazırlanan yemeklere de malzeme desteğini belediye olarak bizler sağlıyoruz. Yemeklerin ihtiyaçlı ailelere ulaşmasını ise Kızılay gerçekleştiriyor. “ dedi.

Yüzlerindeki Bir Tebessüm Bizleri Bahtiyar Ediyor

Bu mübarek ayın güzelliği birlik ve beraberlikte saklı diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sözlerine şöyle devam etti; “ Yaylacık Sahil Cami ile ortaklaşa kurduğumuz iftar çadırımızda orucumuzu sizlerle birlikte açmak benim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Emeklerinden ötürü başta Yaylacık sahil camii imamı Fehmi hocamız olmak üzere katkı sağlayanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Her gün birbirinden farklı ve hijyenik bir ortamda yemeklerimiz pişiyor ve sofralarımız kuruluyor. Her bir nimet için Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Öğretmen Evi’nde de canla başla çalışan ve bu işe gönül veren Kızılay Akçaabat ekibine de teşekkür ediyorum. Orada da gerçekten ihtiyaçlı kimselere özenle hazırlanan ve paketlenen yemekler götürülüyor. Herkesin sofrası şenleniyor; yüzü gülüyor. İnsanların yüzlerindeki tebessüm, gönüllerindeki sevinç ve mutluluk bizi ziyadesiyle bahtiyar ediyor. Ramazan Ayı’nda ve daha sonra da ihtiyaçlı kimselere el uzatmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize sahip çıkmalıyız. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazanı Şerifiniz tekrar mübarek olsun.”

 


 

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediye, Başkanı, Osman, Nuri, Ekim, Ramazan, Ayı’nın, ilk, günlerinden, itibaren, mahalleleri, ziyaret, ediyor, Akçaabatlı, hemşerileriyle, birlikte, oruç, açıyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur