Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Artık sokakta rahat bir şekilde yürüyebiliyoruz
 

Artık sokakta rahat bir şekilde yürüyebiliyoruz

Özak, akşam yemeğine katılarak davetlilere bir konuşma yaptı. Devlet Bakanı Özak, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Novotel'de iş adamlarına verilen akşam yemeğine katılarak davetlilere bir konuşma yaptı.

10 Mayıs 2011 Salı 10:01
Yazdır

Türkiye'nin son 8, 5 yıllık süre içerisinde inanılması zor değişiklikler yaşadığını ifade eden Özak, "2001 yılını bir hatırlayalım. O dönemde DSP, ANAP ve MHP vardı. Bakanlar Kurulu üç ayda bir toplanırdı. Faizler çok yüksek oranlara çıkmış ve Türk parası değersiz bir durumdaydı. Herkes bir panik halindeydi ve IMF dışarıda ellerini ovuşturarak bekliyordu. Böyle bir Türkiye'de nasıl istikrar olacaktı? O günleri iyi hatırlamak lazım" dedi.

"Hükümetlerin tek başına iktidar olduğu dönemlerde ülkede önemli düzelmeler oldu" ifadesini kullanan Özak, Türkiye'de sadece AK Parti'nin halkın güveni ile üçüncü kez iktidar olmayı başaracağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Artık sokakta rahat bir şekilde yürüyebiliyoruz. Bugün geldiğimiz nokta Türk milletinin güveniyle oldu. Ehliyetli bir kaptan var. parayı, insanı ve zamanı iyi kullanıyor. Yoksullukla, yolsuzlukla ve yasaklarla mücadele eden, kul hakkından korkan ve çalışan bir başbakanımız var. IMF, 2 yıldır Türkiye'ye geliyor ve 'size para vereyim ama bir şartla' diyor. Hangi şartla diye sorduğumuzda, 'belediyelere para vermeyeceksin, halkına vergi getireceksin' diyor. Oysaki belediye aldığı parayı vatandaşa harcayacak. Bizde onlara Tayyip bey ile 'hadi dışarı kardeşim' diyoruz. "

Ülkede yapılan yatırımlarda özelleştirmelerin ve özel sektörün önemine değinen Özak, "2010 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde 10 Milyar lira harcandı. Bu rakam, 2001 yılındaki devlet bütçesinden fazla. Bunlar özel sektörün sayesinde oldu. Özel sektörümüzün cesareti ve kabiliyeti ile bunu başardık. Eğer güven ve istikrar ortamı olmasa yatırım da olmaz. Yatırım olmazsa üretim, üretim olmazsa istihdam gerçekleşmez. Biz vergileri azalttık ama vergi gelirimizi artırdık. 2001 yılında Türkiye'nin topladığı bütün vergi gelirleri faizlere gidiyordu" diye konuştu.

Yemeğe, Özak'ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Kemalettin Göktaş ve Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları ile çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

Anahtar Kelimeler: Özak, akşam, yemeğine, katılarak, davetlilere, bir, konuşma, yaptı, Devlet, Bakanı, Özak, AK, Parti, Trabzon, İl, Başkanlığı, tarafından, Novotel'de, , adamlarına, verilen, akşam, yemeğine, katılarak, davetlilere, bir, konuşma, yaptı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur