Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
ALİ ŞENTÜRK ŞOFÖR ESNAFIYLA SERA GÖLÜNDE BULUŞTU
 

ALİ ŞENTÜRK ŞOFÖR ESNAFIYLA SERA GÖLÜNDE BULUŞTU

Şentürk’ den siyasetçilere “10 Yaş uygulaması kaldırılmazsa hiçbir siyasetçi bize gelmesin”

5 Ocak 2018 Cuma 21:28
Yazdır

Akçaabat şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk Yıldızlı Sera Gölü Gül tesislerinde şoför esnafıyla bir araya geldi. Toplantıda Pazar günü yapılacak olan seçim hakkında bilgi verdi.



Yıldızlı Derecik Akçaköy vadisi şoför esnafının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan İbrahim Özdemir “ Şu anda şoförler odasının başkanlığını yapan sayın Ali Şentürk bugüne kadar görevini layıkıyla yaptı. Hiç kimseyi kayırmadan tüm şoför esnafına adaletli eşit ve dürüst davrandı. Haramın ve helalin ne olduğunu bilen bir başkanımız olsun diyorsanız Ali Şentürk’ü destekleyin. Başkan Ali Şentürk ben deyi biz diyen ender insanlardan biridir.Pazar günü Milli Eğitim Konferans salonunda yapılacak seçimde kendisini tüm yıldızlı vadisi olarak destekleyeceğiz” dedi.

 


Şoförler odası başkanı Ali Şentürk yaptığı konuşmada “ Sekiz yıl evvel Aldığımız şoförler odasının 80 Bin TL borcu vardı. Yaptığımız planlı çalışma sonucunda borçlarımızı ödedik. Odamızın fiziki yapısını düzelttik. Araçlarımızı yeniledik. En önemlisi şoför esnafımızla barıştık ve elele vererek çok güzel işler yaptık. Kimsenin hakkını başkasına yedirmedik. Tabiki esnafımızın sorunları bitmiyor. Birin hallediyoruz başka bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunların en önemlisi Trabzon UKOME de alına araç on yaş uygulaması. On yaş uygulamasının kaldırılması için siyasilere bilgi verdik. Eğer yaş uygulaması kaldırılmazsa siyasetçiler oy istemeye gelmesinler.  İki aydır komisyon toplanmıyor. Nedeni Federasyon başkanı Turan Altıntaş’ı görevinden alması.Toplantı yapılırsa Turan Altıntaş artık bulunduğu yerde başka birinin olduğunu görecek.Belediyede bu duruma göz yumuyor veya Büyük şehir Belediye başkanı sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yanlış bilgi veriyorlar.Bu konuları yetkili bakana dosyalar halinde gönderdik. Özellikle J plaka konusunu halletmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Pazar günü yapılacak olan seçimlerede değinen mevcut başkan Şentürk “Biz demokrat bir kuruluşuz. Tüm üyelerimize aynı yaklaşıyoruz. Esnafımızın desteğini bekliyorum. Bize oy verenlerede vermeyenlerede  kapımız açıktır” şeklinde konuştu.


Yıldızlı Gül tesislerinde yapılan toplantıya 120 şoför esnafı katıldı .Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Anahtar Kelimeler: Şentürk’, den, , siyasetçilere, “10, Yaş, uygulaması, kaldırılmazsa, hiçbir, siyasetçi, bize, gelmesin”
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur