Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
AKÇAABAT’TA OSMAN NURİ EKİM PROJELERİYLE ÖNE ÇIKTI
 

AKÇAABAT’TA OSMAN NURİ EKİM PROJELERİYLE ÖNE ÇIKTI

CUMHUR İTTİFAKI oyu pusulada AK PARTİ Amblemiyle temsil ediliyor…

28 Mart 2019 Perşembe 22:50
Yazdır

Mahalli İdareler Genel Seçimi için son viraja girilirken, adaylar da son kozlarını ileri sürmeye başladılar. AK Parti son hafta çalışmalarının istikametini, yoğunluklu olarak projelerinin tanıtımına, sandık kurulu görevlilerinin eğitimine ve oy pusulalarında yanlışlık yapılmamasına ayırdı. Bunun için bir eğitim toplantısı tertip eden AK Parti, bu toplantının tekrarını Perşembe günü akşamı da gerçekleştirecek.

CUMHUR İTTİFAKI OYU AK PARTİ AMBLEMİNE

24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde CUMHUR İTTİFAKI, oy pusulasında her iki partinin amblemleriyle birlikte yer alırken bu seçimde ise yalnızca AK PARTİ Ambleminin olduğu alana mühür vurulmasının CUMHUR İTTİFAKI oyu anlamına geleceği vurgulandı.

Mahalli İdareler Genel Seçiminde oy kullanma gününe sadece 3 gün kaldı. Seçmenin tercihini kendi adayından yana kullanması için seçim çalışmaları yürüten siyasi partiler, artık son çalışmalarını gerçekleştiriyor.

EKİM, PROJELERİYLE İDDİASINI ORTAYA KOYUYOR

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı ilçe merkezindeki mahallelerde yoğunlaştırdığı son hafta çalışmalarında; tam bir gövde gösterisi şeklinde sunumunu gerçekleştirdiği projelerini seçmenine projelere özel bir gazete basımı gerçekleştirerek ulaştırıyor.

Cumhur İttifakının son hafta en fazla üzerinde durduğu diğer bir önemli husus ise oy pusulaları.

OYLAR TEK ZARFA KONULACAK

Bugüne kadar gerçekleşmiş olan seçimlerden farklı olarak kullanılacak bütün oyların tek zarfa konulacağı bu seçimde, CUMHUR İTTİFAKI’nın desteğiyle seçime giren AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’e oy verecek seçmen, İttifakın 24 Haziran’daki gibi tek çerçeve içerisindeki amblemleri arasında tercihte bulanmayacak, CUMHUR İTTİFAKI’na oy verecek seçmen üç ayrı oy pusulasında da AK Parti Ambleminin olduğu çerçeveye evet veya tercih mührünü bastığında CUMHUR İTTİFAKI’na yani bir anlamda hem AK Parti’ye hem de MHP’ye; bu iki partinin adayı Osman Nuri Ekim’e, AK Parti Belediye Meclis Üyelerine ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na oy vermiş olacak.

 

 

Anahtar Kelimeler: CUMHUR, İTTİFAKI, oyu, pusulada, AK, PARTİ, Amblemiyle, temsil, ediliyor…
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur