Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Akçaabat’ta afiş krizi
 

Akçaabat’ta afiş krizi

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İlçe Başkanlığının da bulunduğu binanın giriş ve 1. katını seçim bürosu olarak açarak, büronun önünü parti afişleriyle süsledi. Duruma sert tepki gösteren İYİ Parti Akçaabat İlçe başkanı Mustafa Mısır, “Bu kabul edilebilir bir davranış değildir.” dedi.

17 Şubat 2019 Pazar 00:00
Yazdır
31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi yaklaştıkça Akçaabat’ta da siyasi hareketlilik afiş krizi ile başladı. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı Akçaabat İnönü Caddesi’nde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanlığının da bulunduğu binanın giriş ve 1. katını seçim bürosu olarak açarak, büronun önünü parti afişleriyle süsledi. Duruma sert tepki gösteren İYİ Parti Akçaabat İlçe başkanı Mustafa Mısır, “Bu kabul edilebilir bir davranış değildir.” dedi. Mısır yaptığı açıklamada “Nezaket medeni dünyanın da en vazgeçilmez kuralıdır. Ve insanoğlunun yaratılışındaki incelik yaşayışına yansımıyorsa burada durup durup düşünmek gerek.  İbadet alanlarını vaazlarda siyasi propaganda meydanı olarak kullanan zihniyetin ürünü bu fotoğraf vicdan hürriyetine bakışın geldiği son noktadır. Ne demek cami kapısına bayrak asmak? Bunu hangi akıl açıklayabilir. Kapı özel alan belirleyicisidir. Bu kabul edilebilir bir davranış değildir.  İlçe Binamızın da önünde olan bayrakların kaldırılması ve daha saygı değer bir seçim süreci geçirmek adına gerekli işlem tarafımızca başlatılmıştır.” dedi. Altıntepe, İddialar asılsız Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ise yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu iddia ederek, cami kapısına afiş asılmadığını açıkladı. Altıntepe “Akçaabat merkezde boş bulunan bir dükkanı seçim ofisi yaptık ve bunun önünü partimizin afiş ve bayraklarıyla süsledik. Bundan daha doğal ne olabilir. Üst katta da İyi Parti var. Onlar da kendilerine ait bölümü süsleyebilir. Bizim ilçe başkanlığımızın bulunduğu binanın alt katlarında CHP var. Her seçim dönemi kendi önlerini süslüyorlar. Aynı şekilde Saadet Partisi de vardır ve onlar da bayrak ve flama asarak süsleme yapıyordu. Biz hiçbir zaman onlara, onlar da bize buraya bayrak asamazsınız söylemlerinde bulunmadık. YSK’nın yayınladığı kurallar içerisinde Seçim irtibat büromuzun açılışını yapacağız. Seçim Ofisimiz önünde herhangi bir kanunsuz işlem yapılmamıştır. Şimdi seçim ofisimizin önünü süslememiz neden sorun yapıldı anlam veremedim.” dedi. Altıntepe ayrıca camiye flama ve bayrak asılmasının söz konusu olmadığını, süslemenin kaldırımdaki ağaçlara çekilen ip üzerine asıldığını ifade etti.

Aydın GELLECİ

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Akçaabat, İlçe, Başkanlığı, İYİ, Parti, İlçe, Başkanlığının, da, bulunduğu, binanın, giriş, ve, 1, katını, seçim, bürosu, olarak, açarak, büronun, önünü, parti, afişleriyle, süsledi, Duruma, sert, tepki, gösteren, İYİ, Parti, Akçaabat, İlçe, başkanı, Mustafa, Mısır, “Bu, kabul, edilebilir, bir, davranış, değildir”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur