Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Akçaabat Anadolu İmam hatip Lisesi sergi düzenledi
 

Akçaabat Anadolu İmam hatip Lisesi sergi düzenledi

Sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyorlar.

2 Haziran 2013 Pazar 00:11
Yazdır

Akçaabat Anadolu İmam hatip Lisesi tarafından Akçaabat’ta bir ilk daha gerçekleştirildi.  Okulun 10.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu  “Yeryüzü Maketleri Sergisi“  okul bahçesinde görsel bir şölenle katılımcıların beğenisine sunuldu.

 

 

Serginin açılışına Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf ULUSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih KÖSE, Şube Müdürü Erol KAZANCI gazeteciler çok sayıda okul müdürleri katıldı. Ayrıca Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu, Mersin Engin Saraç İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Mehmet Arslantürk İlköğretim Okulu, Kavaklı İlköğretim Okulu, Fevzipaşa İlköğretim Okulu, 100. Yıl İlköğretim Okulu sosyal bilgiler öğretmenleri ve ile bir grup öğrenci, Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi, 17 Şubat Anadolu Lisesi, Çok Programlı Lise, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi coğrafya öğretmenleri ve bir grup   öğrenci bu anlamlı etkinliğe  katıldı. Sergi, açılış balonun Akçaabat Kaymakamı Abdul RauULUSOY tarafından patlatılması ile açıldı. Sonrasında protokol üyeleri öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup, öğrencilerin eserlerinin bulunduğu stantları tek tek inceledi.

 

 

 

Öğrencilerin ikinci dönem coğrafya derslerinde yaptıkları eserlerin sergilendiği bu programda birbirinden ilginç çalışmalar  göz doldurdu. Okulun coğrafya öğretmenleri,  Bedriye Bektaş, Süleyman Dilmaç, Mehmet Bayraktar ve Ayşe Öztürk, amaçlarının coğrafya konularını görselleştirerek sevdirmek, öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti Ayrıca, yaparak-görerek coğrafya konularını sevdirmek,öğrencilerin yaşadıkları coğrafyayı tanıyarak, benimsemelerini sağlamak  için 100 den fazla öğrenci ile görsel sunum  hazırlanarak oluşturulan sergide Ülkemizin en nadide yeryüzü şekillerinden olan mağaralar peri bacalar Pamukkale travertenleri  volkanik dağlar ışıklı Türkiye haritaları ve daha pek çok yeryüzü şekli 3 boyutlu olarak stantlarda yerlerini aldı..Eser sahibi öğrenciler, eserleri hakkında protokol üyelerine detaylı bilgi verdi. Okul müdürü Alaattin Durna bu serginin hazırlanmasında ve planlanmasında emeği geçen başta okul coğrafya öğretmenlerine ve eserleri hazırlayan öğrencilere ve katılımcılara teşekkür etti. Durna, okul olarak hedeflerinin kuran ve sünnet ana ekseninde imam hatip lisesi öğrencilerinin sanat, mimari, resim, musıki, spor, edebiyat  tarih ve coğrafya gibi alanlarda da söz sahibi olabilecek birey olarak yetişmeleridir, dedi. Yaptığımız bu çalışma bu hedefimize emin adımlarla yürüdüğümüzün bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Ayrıca ilçe kaymakamı AbdulRauf Ulusoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse yeteneklerinden dolayı öğrencileri kutlayarak, eserlerin sunulmasında katkı sağlayan öğretmenlerine ve okul idaresine de teşekkür etti.Serginin gezilmesinin ardından misafirlere ikramda bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Sosyal, sorumluluk, projelerine, imza, atmaya, devam, ediyorlar
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur