Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
AK Parti Trabzon'da batıdan başladı!
 

AK Parti Trabzon'da batıdan başladı!

AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve adayları Milletvekili Muhammet Balta, önderliğinde Trabzon şehir merkezinin batısında yer alan ilçelere turladı.

26 Haziran 2018 Salı 19:32
Yazdır

Beraberinde AK Parti Trabzon milletvekili seçilen Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, AK Parti vekil adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya ve Şalpazarı ilçelerini dolaşan Balta, seçimlerde kazananın Trabzon olduğunu, kazanan millet olduğunu, kazanan Cumhur İttifakı olduğunu ve kazanan bütün unsurlarıyla Türkiye olduğunu söyledi.

Balta, bu ilçelerde yaptığı konuşmalarda ”24 Haziran Pazar günü yapılan tarihi seçimde halkımız hür iradesiyle sandığa gitmiş, tercihini bir kere daha istikrardan, huzurdan, büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullandığını ifade ederek “Seçim sürecinde hep söylüyorduk. İkinci tur hayali kuranlar hiç boşu boşuna hayal peşinde koşmayın diyorduk ve hamdolsun milletimiz bizi yine yanıltmadı. Bizi 13. Kez sandıktan birinci çıkardı. Kazanan Trabzon olmuştur, kazanan milletimiz olmuştur, kazanan Cumhur İttifakı olmuştur, kazanan bütün unsurlarıyla Türkiye olmuştur. Hamd olsun. Bizi teveccühleriyle kendilerine hizmet etme şerefine layık gören kardeşlerimden ise Allah razı olsun. Bize inanan, hakka inanan ve bize güvenen bütün yol arkadaşlarıma hepinize en kalbi duygularımı sunuyorum. Tüm arkadaşlarımızla isme değil, zafere odaklanmıştık. Allah sizden razı olsun. Bizler sizlere güvendik, yol arkadaşlarımıza güvendik. Gece gündüz bizleri yalnız bırakmayan herkese, Milletvekili adaylarımızdan aday adaylarımıza, İl Başkanımızdan Belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımızın yanı sıra Kadın kollarından, gençlik kollarına, partinin bütün birimlerinde çalışanlarına kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Omzumuza aldığımız yükü çok iyi biliyoruz. Çünkü sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağız. Şimdi aydınlık yarınlarımızın inşası için el ele verme, dayanışma, birlik olma, hep birlikte Trabzon olma, hep birlikte Türkiye olma zamanıdır” dedi.  24 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak bir seçim olduğunu ifade eden Balta şunları söyledi:  “Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara taşıyacak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza düne kadar tamam diyenlere Trabzon’umuz tamam demiştir. Şehrimiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük destek vermiştir. Değerli hemşerilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri oylarla istikrardan, istikbalden ve istiklalden yana tavır koymuştur. Tüm hemşerilerimize verdikleri destek nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Türkiye, yeni sistemle birlikte yeni bir kalkınma hamlesi başlatacaktır. Biz ne dedik? Biz hizmet harekatıyız, Trabzon’umuzun hizmetkarıyız dedik ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir yola çıktık. Bu yolda sizler bizlere destek verdiğiniz, bizlerin arkasında olduğunuz sürece durmak yok yola devam."

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekilleri, ve, adayları, Milletvekili, Muhammet, Balta, önderliğinde, Trabzon, şehir, merkezinin, batısında, yer, alan, ilçelere, turladı, ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur