Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
AK Parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir ; Tek kelimeyle akıl tutulmasıdır.
 

AK Parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir ; Tek kelimeyle akıl tutulmasıdır.

Trabzon'da, Turgay Şahin'e AK Parti'den yanıt!

29 Nisan 2021 Perşembe 00:30
Yazdır
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir, bu açıklamaları garabet olarak niteleyerek, “Büyükşehir Meclisi’nde Trabzon halkımızın teveccühüyle görev alan mevkidaşım, ABD Başkanı Biden’in 1915 olaylarını soykırım olarak nitelemesinin AK Parti’ye can suyu olacağını değerlendirmiş. Bu garabetin ilimiz yerel siyasetinden gelmiş olması hayli üzüntü vericidir, esefle karşıladık” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni zora sokacak, zan altında bırakacak Dünya kamuoyu önünde itibarsızlaştırma çabasından AK Parti Hükümetinin nemalanacağını savunmak, can suyu olacak ithamında bulunmak tek kelimeyle akıl tutulmasıdır. Bu kin dolu söylemin ilimiz yerel siyaset çevresinde üretilmiş olmasına da yazık, yazık, yazık…
Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bizim kimsenin can suyuna ihtiyacımız yoktur, Allah’ın izniyle biz bize yeteriz. Elin Başkanını eleştirecek yerde AK Parti iktidarına böyle ithamlarda bulunmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hiç kimseye fayda sağlamaz aksine ülkemize zarar da verir.

AK Partimizin bugüne kadar vermediği hesabı olmadığı gibi veremeyeceği hesabı da yoktur. Bu sıralar da feraset sahibi halkımızın farkında olduğu üzere malum zihniyetlerin de esiri ve tesiri altındaki partinizin yalanlarıyla insanımızın zehirlenmemesi için hassasiyet göstererek doğruyla iştigal etmek üzere mesai sarfetmekteyiz. Gönül ister ki maddi manevi bütün coğrafyamızın her bir ferdi ile topyekûn Türk’ü indirmeye çalışanların hakkında gelelim. Heyhat… Hamur aynı hamur, garp cephesindeyse değişen bir şey yok. Muhalefeti susturdular, diyor. Bu mudur susturulmuş muhalefet? Bakın siz zaten can suyunuzu hep dışarıdan alıyorsunuz; ABD ile aranız bozulur, can suyunuz kesilir diye ise korkunuz o başka, bildiğinizi ardınıza koymayın? Sizi bulacak olanlar bellidir.
Türkiye’mizin sorunu milli muhalefet anlayışının olmayışıdır. Mevla sizi başımızdan hiç eksik etmesin. Muhalefeti sizler temsil ettiğiniz sürece, kibriniz tavan yaptığı, halkımıza üstten baktığınız sürece canınız da bellidir suyunuz da.
Hedef şaşırtmada ise elinize su döken bulunmaz.

Tıpkı ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali…’ Soykırım çamurunu Yüce Türk Milletine çalmaktan zerre taviz vermeyen (!) İl Başkanınızı “Atatürk’ün Partisi”nde halen barındıran aymazlığınız, aynı iftirayı pervasızca atabilen sözde ittifakınızın adeta dümenine oturttuğunuz HDP’yle sevdanıza at gözlüğü takarak bakan sizler; tabii ki okyanus ötesinden, yeni bir kirli ittifak sayfası açtığınız gün gibi aşikâr olan ABD Başkanı’nın her şartta sizi ve zihniyetinizdeki muhalif unsurları desteklemeyi adeta görev bellediklerini açıkça ifade eden söz ve anlaşılıyor ki eylemlerini göremiyor, görmekten imtina ediyorsunuz. Ancak AK Parti iktidarlarıyla kendini bulan halkımız ise aldatılmayacağını her defasında sizlerin suratına tokat gibi çarpıyor.
Yazık ki ne yazık…

Anahtar Kelimeler: Trabzon'da, Turgay, Şahin'e, AK, Parti'den, yanıt
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur