Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca teşkilata teşekkür kahvaltısı verildi.
 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca teşkilata teşekkür kahvaltısı verildi.

İl Başkanı Günnar'dan Vekillere Önemli Mesajlar

15 Ağustos 2014 Cuma 18:22
Yazdır

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca, parti teşkilatına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür kahvaltısı düzenlendi. Darıca Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, meclis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’nin sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirtti. Bıyıklıoğlu “AK Parti’nin dört temel esası var; ilmilik, insanilik, ahlakilik ve  hukukilik. AK Parti işte bu sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Son 12 yılda ülkemizi düşük gelir grubundan alarak üst gelir grubuna çıkarttı. BU ülkenin başına getililen lider, ülkenin derdini kendi dersi olarak bildi” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın deli gömleği giydiğini iddia eden Bıyıklıoğlu “Türkiye’ye biçilmiş olan bütün kaftanlar yırtıldı. Neydi o, deli gömleği giydi. Her türlü cevherin var, her türlü işi yapabilirsin ama hiçbir iş yaptırmazlar. Niye; birisi ayağına basar, birisi seni eteğinden aşağıya çeker, öteki ellerine kelepçe vurur, hiçbir şey yapamazsa boynuna bir ip takar. İşte Menderes öyleydi, arkasından Özal böyleydi. Bakın son bir ayda Başbakanımıza yönelik 3 defa suikast girişimi yaptılar” dedi.

Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’un müthiş bir yatırım aldığını da ifade ederek “Trabzon’a yapılan nyatırılmarı hemen yanıbaşımızda bulunan Giresun veya Rize’ye bakaran anlayabiliriz. Bu yatırımların arkasında eski bakanımız Erdoğan Bayraktar var, Cevdet Erdöl Var, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız var” dedi.

 


Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu yılların seçim yılları olduğunu ve bu seçimlerin sonuncusunu önümüzdeki seçimin olduğunu belirtti. Türkmen “şimdi hedefimiz önümüzdeki milletvekilliği seçimleridir. Durmadan bu seçimlere çalışacağız. Şimdi Akçaabat’ta % 72 oyu aldık, bunu daha yukarılara çıkartmak için mücadele vereceğiz. Aldığımız sonuçlar ile en başarılı yerler olduğumuzu düşünüyoruz. Bu başarıda en önemli etken Sayın Başbakanımızdır. Başbakanımız bir siyasi ordu gibi. 9 seçime girdi ve bunların hepsinden de kazanarak çıktı” dedi.

 

 

İl Başkanı Adnan Günnar ise konuşmasında yaklaşan kongrelerde tek listeyle gidilmesini istedi.

Adnan Günnar “Eylül-ekim gibi ilçe kongreleri olacak. Ben bir Akçaabatlı hemşeriniz olarak, çok listeli olmayan ancak güzel bir listeyle, güzel bir konsensüsla en ideal listeyle, akli selim, kanaat önderleriyle bir araya gelerek, Akçaabat’ımıza daha fazla Akçaabat’ımıza hizmet nasıl getirebilirimi dert edinen, teşkilatçılığı daha iyi yapabilen, güzel bir yönetim oluşturmayı hedefleyelim. Kavgadan uzak, gürültüden uzak, Akçaabat’ta yaraşır bir ilçe kongresi yapacağız” dedi.

 

 

“Trabzon’da 6 milletvekilliğini de almak bizim hedefimizdir. Doğru adaylarla, düzgün insanlarla, samimi insanlarla Trabzon’daki hedefimiz 6 milletvekilliğidir. Milletvekili olan adam Ankara’ya gidip bacak bacak üstüne atarsa şayet elbette ki bizi üzer” dedi.

 

 

Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise yaptığı değerlendirmede, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde edilen başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Öztürk “Akçaabat’ta seçim öncesi hedeflediğimiz % 70’lik hedefimizi aşarak % 71 oy aldık. Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.


 

Muhalefetin çatı adayın çakma bir aday olduğunu ifade eden “Bu muhalefetin temeli olmadı için çatısı da tutmamıştır. Aslı varken fotokopiye oy verilmez” dedi.

Anahtar Kelimeler: İl, Başkanı, Günnar'dan, Vekillere, Önemli, Mesajlar
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur