Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz konusuna dair flaş açıklamalar!
 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz konusuna dair flaş açıklamalar!

Ahmet Ağaoğlu, 2 senedir parasını alamayan kaptanımız Onur Kıvrak, 6 aydır parasını alamayan Pereira, Estaban var. Bunların özverilerini kelimelerle ifade etmek mümkün değil.

13 Eylül 2018 Perşembe 00:08
Yazdır
Bunların sahada gösterdikleri performansların karşılığını veremediğim için Ahmet Ağaoğlu olarak ağırlığını ve ezikliğini yaşıyorum" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son dönemlerde konuşulan Burak Yılmaz'ın transferi ve hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'ın geçen sezon sonunda alacakları için kulübe ihtarname gönderdiği ancak bundan önce parasının ödendiğini ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Burak Yılmaz asla ve asla bugün yapmış olduğum konuşmanın karşı tarafı değildir. Ortada bir takım ciddi yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sıkıntılar ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde Burak Yılmaz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Kendisinin özellikle röportajda öne sürmüş olduğu 3 başlık var. Burak'ın orada ifade ettiği yabancı oyunculara ödeme yapıldığı şey biz oyunculara bu tarihte söz vermiştik 15 Mayıs olarak. Kendisi ve diğer oyunculara ödeme yapılmadığı için kendisi 16 Mayısta ihtarname çekme istediğini ifade etmiştir. 15 veya 18 nisan tarihinde yapmış olduğumuz toplantıda eski yönetimden kalan alacakları ödeyeceğimize dair taahhütümüz vardı. Ben bu durumun 15 Mayısta kadar neticeleneceğini tahmin ediyordum. 15 Mayıs'a kadar kredi anlaşmaları bazı talimatlardan dolayı 18 Mayıs'a kadar uzadı. Bunların hepsinin belgeleri var. 18 Mayıs 2018 tarihinde 11.58'de 85 milyon TL'lik kredi hesabımıza geçti. Verdiğimiz sözden 3 gün sonra. Aynı gün Burak Yılmaz da dahil olmak üzere. 14 yerli ve 6 yabancı oyuncunun ödemesini gerçekleştik. Ancak Burak, yabancılara ödeme yapıldığı kendine ise ödenmediği sebebiyle kulübe ihtarname gönderdi. Ancak ihtarname geldiğinde zaten alacakları banka hesabına geçmişti. Tabii bu düşünce içine girmiş olması, benim açımdan da bakıldığında art niyet aramaksızın ayrıştırma düşüncesiyle yapmış olduğu bir eylemdi. Ancak ihtarname bize ulaştığında para zaten banka hesabındaydı. Ben bunu kendisine izah ettim zaten" diye konuştu.

"FİKRET ORMAN, 'BU ARTIK HEPİMİZE ZARAR VERİYOR' DEDİ"

Burak Yılmaz'ın bordo-mavili ekibe geldiği günden beri hakkında birçok transfer söylentisi çıktığını belirten Ağaoğlu, "Benim Burak konusunda tavrım başından beri açık ve netti. Zaman zaman farklı ve esprili ifadeler de kullandım. Burak'ı alacak parayı henüz darphanenin basmadığı gibi. Bunu açık ve net olarak ifade ettim çünkü Burak, geçen sezon takımın en skorer oyuncusu, Türkiye'de de şu anda özellikle 3 büyük takımda bir pivot santrfor sıkıntısı var ve Türkiye'nin en önemli santrforu Trabzonspor'un sözleşmesi oyuncusu. Fakat özellikle son dönemde Beşiktaş ve Burak Yılmaz'ın isimlerinin sıkça anılması üzerine, Beşiktaş Avrupa maçının ardından Türkiye'ye gelmişti, Fikret Orman beni aradı. Biz sayın Fikret Orman ile her konuda sıkça görüşen ve son derece seviyeli bir ilişkim olan bir insan. Aradığında, kamuoyunda Burak'ın adı sıkça anılmaya başlandı bu beni rahatsız ediyor. Bu artık hepimize zarar vermeye başladı. Burak konusunda düşünceleriniz ne? Diye sordu. Ben de kendisine açıkça ifade ettim, benim böyle bir düşüncem yok ve kadroda hocamın kesinlikle görmek istediği isim. 'Satmayı düşünmüyoruz' dedim. Sayın Orman da konu kapanmıştır dedi, konu kapandı. Sayın Ertuğrul Doğan ve ben Burak'la görüştük. İlk sorusu benim için ne düşünüyorsunuz oldu. Ben de sen istemiyorsan biz seni satmayı düşünmüyoruz. Takımın lider oyuncususun gitmen söz konusu değil dedim. Çok net ifade ettim. Bu görüşmeden sonra konu bizim için tamamen kapandı. Transfer bitimine 48 saat kalana kadar. Ancak Trabzonspor Başkanı Yardımcısı beni arayarak, Burak ile ilgili Beşiktaş'ın teklifi var dedi. Kulüpten mi geldi dedim, menajerler dedi. Ben görüşmem siz devam edin dedim. Kulüpten gelmediği sürece ciddi olarak değerlendirmem, benim için yok hükmündedir. Menajerlerin ilgisini de normal karşılıyorum. Maliyet değeri en yüksek oyunculardan biri. Çünkü; 50-100 bin Euro'luk bir transferden alacakları komisyon ile 4.5 milyon- 5 milyon Euro'luk transferlerden bahsedince komisyonlar yükseliyor. Ancak kulüp başkanından teklif gelmediği için ilgilenmedim ve ciddiye almadım. Daha sonra başkan yardımcısı beni arayarak konu kapanmıştır dedi. Bu görüşmelerden Burak'ın haberi yok. Bu görüşmeleri kendi çerçevesinde değerlendirip kırgınlık içerisine girmiş olabilir. Biz bu görüşme içine girdik diye bilgi verilebilirdik ancak ciddiye almadığım için böyle bir durum içine girmedik. Tekrar söylüyorum teklif bizden gitmedi, bize geldi. Bunu Trabzonspor satmak istedi şeklinde değerlendirmek doğru değil. Her platformda satmak istemediğimi söyledim, hatta Burak'a da söyledim. Ancak son 2 gün içindeki görüşmelerin Burak'ta bir küskünlük yarattığı doğru" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Ahmet, Ağaoğlu, 2, senedir, parasını, alamayan, kaptanımız, Onur, Kıvrak, 6, aydır, parasını, alamayan, Pereira, Estaban, var, Bunların, özverilerini, kelimelerle, ifade, etmek, mümkün, değil,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur