Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
AGD'Den Önemli Yarışma.
 

AGD'Den Önemli Yarışma.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Gençler Efendimiz (sav)'in İzinde" konulu Türkiye Geneli Siyer-i Nebi Yarışması'nın Akçaabat ayağı da 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11.00-12.30 arasında gerçekleştirildi.

26 Aralık 2016 Pazartesi 19:12
Yazdır

Liseli öğrenciler, Şehit Samet Uslu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde sınava girerken; Ortaokul öğrencileri, Söğütlü, Kavaklı ve Cumhuriyet Ortaokulları'nda ter döktü.

 


Konu ile ilgili olarak AGD Akçabat Lise ve Ortaokullar Başkanı Abdullah KARA şunları belirtti.

"Her yıl geleneksel hale gelen Siyer-i Nebi Yarışmamıza bu sene Ortaokullardan 347, Liselerden 156 öğrenci başvuruda bulunmuştur. Yarışmayı düzenlemekte amacımız; acaba kendime kimi örnek alsam dite çevresine bakınan günümüz gençliğine "Sen yüce bir ahlak üzeresin"buyurulan yegane örneğimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)'i örnek alarak hayatlarına yön vermelerini sağlamaktır.Bu sayede gençliğimizin her türlü kötü alışkanlık ve davranışlardan uzak kalacağınıdua ve temenni ediyoruz.

 


Sınav süresince öğrencilerimizin Siyer-i Nebi kitabını okuyarak sınava katılmalarına yardımcı olan öğretmen,veli ve idarecilerimize, ayrıca sınavlarımızı gerçekleştirdiğimiz Söğütlü,Kavaklı ve Cumhuriyet Ortaokulları ile Şehit Samet Uslu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi idarecilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. ALLAHU TEALA yapmış olduğumuz bu çalışmayı hayırlara vesile kılarak Peygamber Efendimiz (sav)'in örnekliğinde bir hayat sürmeyi hepimize nasip eylesin. (Amin)

Sınavın sonuçları açıklandıktan sonra dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri verilecektir. Ve yine basın yoluyla bunu duyuracağız inşallah.

Anahtar Kelimeler: Anadolu, Gençlik, Derneği, Genel, Merkezi, tarafından, Ortaokul, ve, Lise, öğrencilerine, yönelik, olarak, düzenlenen, "Gençler, Efendimiz, (sav)'in, İzinde", konulu, Türkiye, Geneli, Siyer-i, Nebi, Yarışması'nın, Akçaabat, ayağı, da, 17, Aralık, 2016, Cumartesi, günü, saat, 1100-1230, arasında, gerçekleştirildi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur