Yemeğe Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar, Emniyet müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, Jandarma bölük komutanı vekili teğmen Mevlüt Büyükgüllü, Akçaabat sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti, Muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat ziraat odası başkanı M.Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat emniyet derneği başkanı Sadık atmaca, Ahi Evren Hastanesi Müdürü Davut Gedikli,Yeşilay Deneği üst kurul delegesi Aydın Özurt, Mahalle muhtarları, Acısu Mahallesi ileri gelenleri davetliler ve Acısu Mahallesi vatandaşları katıldı.
Acısu mahallesi merkez camii avlusunda verilen yemek sonrası konuşan Mahalle muhtarı Ahmet Özkurt “ Her yıl olduğu gibi bu yılda mahalle halkımızla iftar yemeğinde bir araya geldik.
Amacımız mahallemizden ayrılarak başka mahallelerde, ilçelerde oturan vatandaşlarımızı bir araya getirmek. Böylece birbirlerini uzun süre görmeyen arkadaşları kaynaştırıyoruz” dedi. Mahalle derneğimizle ortaklaşa yaptığımız iftar yemeğine bu yıl da katılım geçen yıllardaki gibi oldukça yüksek oldu.
Mahallemizin yetiştirdiği bürokratlar işadamları memur ve esnaf arkadaşlarımızla birlikte iftar yemeği yemenin mutluluğunu yaşadık. İftarda hizmet eden mahallelilerimize ve iftar yemeğimize katılanlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
iftar yemeği sonrası Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket verdi.