Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
ABD'ye Gülen İçin İkinci Başvuru!
 

ABD'ye Gülen İçin İkinci Başvuru!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in tutuklanması amacıyla ABD'ye ikinci bir yazı gönderdiklerini söyledi

2 Ağustos 2016 Salı 18:08
Yazdır
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Gülen'in Türkiye’ye iade edilmemesi, Türkiye-ABD ilişkilerini olumsuz etkileyeceği gibi, Türk halkının ABD’ye bakışını da olumsuz etkileyecek. ABD vatandaşlarından, demokrasi ve hukuk devletine inananların da ABD yönetimine bakışını olumsuz etkileyecek” dedi.

ABD'nin izni olmadan Fethullah Gülen’in başka bir ülkeye kaçmasının mümkün olmadığını belirteren Bozdağ şu değerlendirmeyi yaptı:
“Kaçarsa ya ABD göz yummuş ya da onay vermiştir. Çünkü şu anda Pensilvanya’daki ikameti ABD’nin güvenlik birimleri, istihbarat birimleri zaten çok yakından takip ediliyor, kontrol altında. Başka bir ülkeye ABD’nin izin ve onayı olmadan çıkma ihtimali yok. Türkiye’nin dışında bir ülkeye gitmesi onun kaçması anlamında değil de, ABD’nin, izin ve onay vermesi anlamına gelir. Türkiye olarak, böylesi büyük bir suçu işleyen, işleten, böylesine bir vahşete imza atan birisini Türk- ABD ilişkileri bakımından, Türkiye- ABD dostluğu bakımından ABD yetkililerinin Türkiye’ye iade etmesi doğru olandır. Yargı huzuruna çıkıp, adil bir şekilde yargılama imkanı da vermesi gerekir. Empati yapmalarını da istiyorum. Amerika’da Sayın Obama’nın ikameti olan Başkanlık Sarayı’nın bombalamış olsalar ve etrafında onlarca insan ölmüş olsa,yaralanmış olsa, Kongre’yi bombalamış olsalar ve etrafında ölenler, yaralananlar olsa, Pentagon’u bombalamış olsalar, Amerikan Özel Harekatı’nın bombalamış olsalar, Sayın Obama’yı infaz etmeye gelmiş insanlar olsa, Sayın Obama’nın bulunduğu yerlere kurşun yağdırmış olsalar, korumalarını öldürmüş olsalar ve büyük bir darbe teşebbüsü Türkiye’de olduğu gibi 200’den fazla ölü, 2 binden fazla yaralı, Türkiye’de olduğu gibi başarısız kalsa, bu darbe teşebbüsünü sevk ve idare eden kişi, talimatını veren kişi Türkiye’de olsa, Amerika Birleşik Devletleri mahkemeleri, Başkanı Türkiye’den istese, Türkiye vermese bu Amerikalıları üzmez mi? O nedenle Türkiye’ye iade edilmemesi Türkiye ABD ilişkilerini olumsuz etkileyeceği gibi, Türk halkının ABD’ye bakışını da olumsuz etkileyecek. Böylesine bir suçluyu Amerika Birleşik Devletleri böylesine bir suçluyu daha fazla tutamaz”.

 

Anahtar Kelimeler: Adalet, Bakanı, Bekir, Bozdağ, Fetullahçı, Terör, Örgütü, (FETÖ), elebaşı, Fethullah, Gülen'in, tutuklanması, amacıyla, ABD'ye, ikinci, bir, yazı, gönderdiklerini, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur