Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Akçaabat Fen'den 18 Mart Özel "İki Kıta Bir Destan" AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AKÇAABAT’TA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI BAŞKAN GENÇ’TEN FATİH TEKKE’YE ZİYARET BARÜ’de Uluslararası Matematik Günü kutlandı BAŞKAN EKİM: “YETİMLER BİZLERE EMANETTİR” TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı "SÜPER MEYVE ARONYADA BİTKİ BESLEME ZAMANI İÇİN ÜRETİCİLERE UYARI!" ACISU’YA TAŞKIN KORUMA İNŞAATI TEŞEKKÜRLER TRABZON BAŞKAN EKİM’İN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI YENİ LİDER SEBAT Çelebi’den bankalara çağrı BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ” BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU Ekrem İmamoğlu Memleketi Trabzon’da! Üç devlet üniversitesinden ‘çevre ve su’ için güç birliği ÜCRETSİZ ÇAMAŞIRHANE ÖĞRENCİLERDEN TAM NOT ALDI Akçaabat’ta Ramazan Coşkusu Yaşanıyor AKÇAABAT ANADOLU LiSESİNDEN "KARİYER GÜNLERİ" ETKİNLİĞİ...
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
BAŞKAN EKİM: “AKÇAABAT KÜLTÜRÜNÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ”
 
BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAŞKAN GENÇ, KABORON’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
 
TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB ile Girne Koleji arasında indirim protokolü imzalandı
‘O katilleri istiyorum’
 

‘O katilleri istiyorum’

Afyonkarahisar’daki patlamada şehit düşen Trabzonlu Piyade Er Onur Fikret Dülger’in babası Zekai Dülger isyan etti.

10 Eylül 2012 Pazartesi 19:35
Yazdır

Sorumluların bulunmasını isteyen Dülger, Türkiye’nin en büyük cephaneliklerinden birinin 20 günlük Er’lere teslim edilmesini eleştirerek, “Benim iç mimar olan çocuğum bombayı görse top zanneder. Böyle birşey olabilir mi? Bu katillerin muhakkak bulunmasını istiyorum” dedi.

Afyonkarahisar'daki cephanelik patlamasında şehit düşen Piyade Er Onur Fikret Dülger'in babası Zekai Dülger, sorumluların bulunmasını istedi.

Acılı baba, patlama haberini aldıktan sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: "Afyon'daki patlamayı haber aldım. Sabah 9-10'da nizamiyenin önündeydik. Akıbetin ne olduğunu sorduğumda hiçbir cevap verilmedi. Bizi oradan uzaklaştırmaya başladılar. Şehit aileleri yerlerde oturuyordu. Afyon askeri için söylüyorum, tamamen bizi dışlamış vaziyetteydiler. TV'den bir yayın dinliyoruz DNA testi için şehit ailelerinden kan alınacağını duydum, tekrar kışlaya gittim. Bir albay bizi alıp devlet hastanesine götürdü, kanlarımız tesadüfen alındı. O haberi dinlemeseydik... Bunu Genelkurmay Başkanımıza da söyledim, Afyon'da kedi köpek muamelesi gördük."

Haberi alan diğer şehit ailelerinin de dışarıda bekletildiğini, ailelerle ilgilenilmediğini kaydeden Dülger, şöyle devam etti:"Biz bu işin peşini bırakamayacağız. Maddi manevi alacak olduğum her şeyi de şehit ailelerine bağışlayacağım. İçimiz yandı. Acımız çok büyük. Ben o katilleri istiyorum. Afyon'da o saatte çocuğumu ve diğer çocukları oraya gönderenleri istiyorum. Bunların bulunmasını istiyorum."

Türkiye'nin en büyük cephaneliklerinden birinin 15-20 günlük erlere teslim edilmesini eleştiren Dülger, "Benim iç mimar olan çocuğum bombayı görse top zanneder, böyle bir şey olabilir mi! Bu katillerin muhakkak bulunmasını istiyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: Afyonkarahisar’daki, patlamada, şehit, düşen, Trabzonlu, Piyade, Er, Onur, Fikret, Dülger’in, babası, Zekai, Dülger, isyan, etti,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
624 Bedir Muharebesi gerçekleştirildi.
1756 İrlanda'nın koruyucu azizlerinden biri olan Aziz Patrick'in (385-461) adına kutlanan bir festival olan Aziz Patrick Günü ilk kez New York'ta da kutlandı.
1776 Amerikan Devrimi: George Washington ve Henry Knox'un kente bakan tepelere topçu birliklerini konuşlandırmasının ardından İngiliz güçleri Boston'u terketmek zorunda kaldı.
1816 38 tonluk 'Elise' adlı buharlı tekne, kaptan Pierre Andriel yönetiminde, Manş Denizi'ni aşan ilk buharlı tekne oldu.
1845 Küçük paketlerde kullanılan lastik bandın patenti alındı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur