Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN” Kutlu Çiftinden Resim Sergisi GÜLLÜ AK CHP’DE KALDI AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Muhtarlarla İstişarelerini Sürdürüyor AKÇAABAT BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDEN 2,5 MİLYONLUK YATIRIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI İran Başkonsolosu Khosravi’den TTSO’ya ziyaret ÇARŞIBAŞI MODERN İTFAİYE MERKEZİNE KAVUŞTU Çelebi, Trabzon Kalifiye İnsan Kaynağı Stratejisi Projesi'ni tanıttı EKİM'DEN TEŞEKKÜR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
 
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: 'SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR'
CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR"
 
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Siyasiler 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Akçaabat’taki siyasiler ve sivil toplum Kuruluşları mesaj yayınladı.

7 Mart 2015 Cumartesi 15:55
Yazdır

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram, Akçaabat Fiskobirlik Müdürü Mahmut Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kefalet ve kredi kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Dr.Alikemal Başaran 8 Mart dünya Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı.

 

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen " “2015, özellikle kadınların 30 yıllık kangrenleşmiş terör sorunun çözümünde daha aktif rol almalarını umut ettiğimiz bir yıl. Bu anlamda 8 Mart 2015 bir dönüm noktası olabilir. Kadınlar sayın başbakanımızın ifade ettiği gibi, isterlerse, seslerini yükseltirlerse bu sorunu çözüme kavuşturabilirler. Kadınlar her zaman savaşların, kargaşaların, terörün daha fazla kurbanı olmaktadırlar. Bu nedenle barış için de en fazla onların seslerini yükseltmeleri gerekir.

 

 

filistinli kadınları, mazlumlara sahip çıkan, onlar için yardım toplayan, dua eden, göz yaşı döken tüm diğer kadınları 8 mart dünya kadınlar gününde selamlıyorum.

 

Mazlum tüm coğrafyalarda medeniyetimizin verdiği değerden uzak yaşamlar süren kadınları, anneleri selamlıyorum. Medeniyetimizin oralara ulaşması ile bu değersizliğin son bulacağını umut ediyorum.

 

Açlıkla boğuşan dünyanın tüm fakir diyarlarındaki kadınların çaresizliklerine ortak oluyor,  dünya gelirinin daha adil paylaşılarak bu acıların sona erdiği, kadınların birer öğretmen olarak tarih sahnesinde yerini aldığı, toplumu terbiye edici yanlarıyla öne çıktıkları bir zaman diliyorum”dedi.

 

 

İsmail Bulut “Günümüzde kadınların, sosyal, ekonomik ve politik katkılarına her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğuna inanıyorum.


Yaşar Sivrikaya “Kadın, günümüzde halen ayrımcılığa uğramakta ve şiddete maruz kalmaktadır. Neredeyse her gün ya fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddete uğramış ya da katledilmiş bir kadın haberi basında yer almaktadır. Kadının taraf olduğu her türlü olayda, bedel ödeyen, ceza gören kadındır. Bu yaşananlar kadının özgürleşmesini hazmedemeyen zihniyetin ürünüdür” ifadelerini kullandı.

 

Ali Şentürk, “Cinsiyete dayalı ayrımcılığın yok edildiği, ötekileştirme ve sosyal dışlanmanın önlendiği, şiddetin bertaraf edildiği, kadının her alanda erkekle eşit haklara sahip oluğu anlayışıyla ve üzerimize düşen görevi yapma bilinciyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

 

Mahmut Sivrikaya, “Kadınlar ülkemizde gün geçtikçe sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın içerisinde hak ettikleri yeri elde etme konusunda çok başarılı bir şekilde çalışmaktadırlar “ diye konuştu.

 

Dr.Alikemal Başaran, “Dün ülkenin bağımsızlığı ve Ulusal Kurtuluş Savaşı'nda zafer için mücadele eden, omzunda top mermisi taşıyan kadınları, bugün de fedakârlığa ve çok çalışmaya, böylece, Ortaçağ'ın karanlığına gömülmek istenen ülkeye ve çocukların geleceğine sahip çıkmaya çağırıyorum. ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Siyasiler, 8, Mart, Dünya, Kadınlar, günü, nedeniyle, Akçaabat’taki, siyasiler, ve, sivil, toplum, Kuruluşları, mesaj, yayınladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa, Tunus'un Cerbe Adası'nı ele geçirdi.
1908 II. Abdülhamit döneminde resmî bir göreve dönüşen hafiyelik resmen ortadan kaldırıldı.
1914 Fransız Sosyalist Partisi'nin (1901) ve L'Humanité gazetesinin (1904) kurucusu, yazar, konuşmacı ve devlet adamı Jean Jaurés bir deli tarafından öldürüldü.
1921 Yunan Kralı Konstantin Eskişehir'e geldi.
1922 İstiklal Mahkemeleri kanunu TBMM'de kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur