Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
tahmin haberleri
 
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!
Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yarın sabah saatlerinde başlayacak kuvvetli yağışın cuma günü etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:49

 
Doğu Karadeniz için yarın kuvvetli sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın gece saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren ise Gümüşhane ve Bayburt çevresinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
20 Eylül 2022 Salı 00:49

 
Meteoroloji'den yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre ülke genelinde yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak. Sağanak yağış; yurdun büyük bölümünde perşembe gününe kadar etkili olacak.
16 Nisan 2022 Cumartesi 00:46

 
Derbi skorunu doğru tahmin ettiler, formayı kaptılar!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Süper Ligi’nde 9. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin 3-1’lik skorunu doğru tahmin eden 163 kişiye Trabzonspor forması hediye etti.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:40

 
Dikkat! Meteroloji Uyardı
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların aralıklarla Giresun'da kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare), Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli, zaman zaman şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağının tahmin edildiği belirtildi.
19 Ekim 2021 Salı 18:40

 
Trabzon’da belediye araç satacak!
Trabzon’da ilçe belediyesi ekonomik ömrünü tamamlamış 3 araç satacak. Araçların tahmini bedelleri 20 bin ile 70 bin TL arasında değişiyor
26 Nisan 2021 Pazartesi 17:48

 
Meteoroloji'den Sarı Kodlu Uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Çanakkale ve Balıkesir dışında), İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya ve Elazığ dışında), Eskişehir, Çankırı, Karaman, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
19 Şubat 2021 Cuma 18:45

 
Yurtta hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Erzurum, Muş, Bingöl çevreleri ve Edirne'nin güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
13 Ocak 2021 Çarşamba 14:29

 
YARALI KUĞU'YA MUHTAR ELİ
Akçaabat ilçesi Arpacılı mahalle muhtarı Hakan KALAYCI, Avcıların vurduğu tahmin edilen yaralı kuğu'yu Ormaniye ekiplerini arayarak tedavi edilmesi amacıyla yetkililere teslim etti.
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54

 
Sıcaklıklar Düşüyor, Yağışlı Günler Geliyor
Tahminlere Göre Mevsim Normallerinde Giden Sıcaklıklar Yarından İtibaren Düşüşe Geçecek Ve Yağışlı Hava Yurdun Önemli Kısmında Kendini Gösterecek.
17 Kasım 2020 Salı 16:50

 
Meteoroloji’den Trabzon için uyarı!
Son değerlendirmelere göre yurdun büyük bir bölümü parçalı ve az bulutlu. Erzurum, Kars ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan Trabzon, Giresun ve Hatay'da ise kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
13 Temmuz 2019 Cumartesi 01:41

 
Avrasya Üniversitesinde yangının neden çıktığı belli oldu!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Kaplan, özel bir üniversitedeki yangının elektrik kontağından çıktığının tahmin edildiğini söyledi.
12 Mart 2019 Salı 10:39

 
METEOROLOJİDEN BÖLGE UYARISI
Meteoroloji 11'inci Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanakların yarın ve cuma günü şiddetini artıracağının tahmin edildiği belirtildi.
1 Ağustos 2018 Çarşamba 10:11

 
METEOROLOJİ SAAT VERDİ
Meteoroloji'den bazı iller için son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nde yapılan değerlendirmelere göre gök gürültülü sağanak yağışlar o illerde etkili olacak.
11 Haziran 2018 Pazartesi 10:45

 
METEOROLOJİDEN 18 İL İÇİN UYARI GELDİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika uyarısı geldi. Son hava tahmin raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor.
5 Haziran 2018 Salı 14:20

 
Akçaabat Karla Mücadeleye Hazır
Meteorolojiden yapılan tahmin ve değerlendirmelere göre bu gece kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur beklenmektedir.
26 Ocak 2017 Perşembe 18:44

 
Haydar Revi'den Turgay Güngör'e Tepki
CHP Trabzon İl Başkanı Sayın Turgay Güngör, Türkiye’de yapılan seçimlerle ilgili tahminlerin en uzağında kalan gezici araştırma şirketinin anket sonucuna istinaden açıklamalarda bulunup Trabzon büyükşehir belediye başkanımızı ve ilçe belediye başkanlarımızı başarısızlıkla suçlamasını sandıktan umudunu kesenlerin sözde anketlerle avunmak durumunda olduğunu göstermektedir.
15 Ocak 2017 Pazar 14:15

 
Meteoroloji'den Son Uyarı!
Meteorolojiden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 9 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:09

 
Doğu'da 5 İlde Kar Yağışı Görülecek
Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde yağmur, karla karışık yağmur ve kar; yüksek kesimlerde ise kar görüleceği tahmin ediliyor.
19 Ekim 2016 Çarşamba 20:51

 
Dikkat! Kuvvetli Yağış Geliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor
10 Ağustos 2016 Çarşamba 09:37

 
Meteoroloji Uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok yerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor
15 Haziran 2016 Çarşamba 06:09

 
Dikkat bir anda bastırabilir!
Yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Balıkesir, Muğla, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:33

 
Meteoroloji'den Uyarı!
Yapılan son değerlendirmelere göre;Doğu Anadolu’nun doğusu, Edirne ve Çanakkale ile öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
2 Mayıs 2016 Pazartesi 00:34

 
Soğuk ve yağışlı hava geliyor!
Meteoroloji, yurdun pazartesi günü akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiğini duyurdu.
11 Mart 2016 Cuma 17:10

 
Meteorolojiden Yağış Uyarısı
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre ülkemizde hava durumu
25 Şubat 2016 Perşembe 18:00

 
1300 TL'lik asgari ücretin özel sektöre maliyeti
İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Asgari ücretteki artışın özel sektöre toplam 16 milyar lira yıllık ek maliyeti olacağını tahmin ediyoruz" dedi.
11 Kasım 2015 Çarşamba 17:18

 
Çöl Sıcakları Geliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Yusuf Ziya Yavuz, “Yüksek sıcaklıklar cuma gününden itibaren kendini göstermeye başlıyor” dedi.
23 Temmuz 2015 Perşembe 08:28

 
Fındık rekoltesi 85 bin ton
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Giresun'da 2015 ürünü tahmini fındık rekoltesini yaklaşık 85 bin ton olarak belirlediklerini söyledi.
25 Haziran 2015 Perşembe 08:32

 
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi 10:23

 
Trabzon'da Hava nasıl olacak.
Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum, Erzincan ve Konya'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
10 Haziran 2015 Çarşamba 20:06

 
Onbinde bir olasılık vardı oda oldu.
AK Parti 24’üncü dönem milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun tahminine ilginç cevap...
9 Nisan 2015 Perşembe 20:45

 
Meteoroloji'den 15 günlük hava durumutahmini
İstanbul'un 15 günlük hava durumu tahmininde sıcaklıkların 11 dereceden 4 derecelere kadar düşeceği görülüyor.
2 Mart 2015 Pazartesi 15:27

 
Hava Sıcaklığı Ne Kadar Sürecek!
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor. Yaşanabilecek sis olaylarına karşı dikkatli olunması konusunda meteoroloji uyarıda bulundu.
12 Kasım 2014 Çarşamba 18:40

 
Fındıkta Rekolte Çalışmasına Yağmur Engeli
Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, 23 Haziran’da başlaması planlanan fındıkta tahmini rekolte çalışmalarının hava şartları nedeniyle sekteye uğradığını açıkladı.
24 Haziran 2014 Salı 19:31

 
Hava sıcaklıkları 8 derece düşecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve batı bölgelerde 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.
25 Şubat 2014 Salı 22:15

 
Soğuk ve yağışlı hava geliyor!
Türkiye'nin dün gece saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
3 Ekim 2013 Perşembe 10:20

 
Meteoroloji'den Trabzon'a uyarı
Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
8 Nisan 2012 Pazar 13:01

 
Çavuş'tan "Beklenen Sonuç" Açıklaması
Osman Çavuş: "Biz halkımızla iç içeyiz, neyin ne olduğunu herkesten çok iyi biliyoruz. Sonucu önceden tahmin ettik, beklenen sonucu elde ettik. Yaptığım açıklamada Akçaabat için yüzde 68-70 demiştim, yaklaşık olarak baktığımızda sonuçta bir farklılık yok. Ama şunun üstünde durmak istiyoruz, bu oylar Ak Parti'ye ait oylar değildir; kalan yüzde 42'lik oyda elbette muhalefetinde değildir. Bu oylar 26 maddelik referandum paketine verilmiştir, oyladığımız buydu. Diğer partiler bunu Ak Parti güçlenmesin diye olayı siyasete döktüler. Biz anayasadan bahsettikçe, onlar tütünden, fındıktan söz ettiler. Biz bu tip siyaseti seçimlere bıraktık." dedi.
19 Ekim 2010 Salı 12:36

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur