Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
hakl haberleri
 
TRABZON İHH ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇOCUK MECLİSİ DÜZENLEDİ
Trabzon İHH İnsani Yardım Vakfının çocuk hakları için Akçaabat Belediyesi'nde çocuk meclisi düzenledi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 00:05

 
Sibel Suiçmez:"Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez: "Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
18 Ocak 2024 Perşembe 12:30

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen panelde, Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekilerek farklı bakış açılarıyla dezavantajlı gruplar ele alındı.
12 Aralık 2023 Salı 17:25

 
AKMESTEK ÖĞRENCİSİNİ KUTLUYOR.
“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında ödül alan 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammet AYDIN'ı kutluyoruz.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:36

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
BAŞKAN EKİM, ‘ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETTİK’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi çatısı altından çalışan işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında düzenlemelerin yer aldığı sözleşmeyi imzaladı.
1 Ağustos 2023 Salı 10:42

 
Kamu Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları Haklarını İstiyor !!!
Kamu Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları Haklarını İstiyor !!!
7 Nisan 2023 Cuma 15:28

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” düzenlendi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla düzenlenen panelde farklı bakış açılarıyla insan hakları konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
13 Aralık 2022 Salı 17:39

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
SGK'DAN YENİ BİR HİZMET DAHA
1.02.1968 tarihinde yürürlüğe giren Türkiye Cumhuriyeti İle Hollanda Krallığı Arasında Sosyal Güvenlik Sözleşmesine göre, Hollanda’da çalışan vatandaşlarımız ile bu kişilerin aile bireyleri sosyal güvenlik haklarını Türkiye’de de kullanma hakkına sahiptirler.
8 Ekim 2022 Cumartesi 11:53

 
Çebi, AİHM’nin Osman Kavala kararına sert tepki gösterdi
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Türkiye'nin Osman Kavala davasında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ni ihlal ettiğini duyurması ve mahkemenin aldığı karar doğrultusunda Türkiye'nin Avrupa Konseyi üyeliğinin askıya alınması gündeme gelmesinin ardından değerlendirmede bulundu.
12 Temmuz 2022 Salı 16:00

 
Genç: “İnsan hakları için büyük bedeller ödendi”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
10 Aralık 2021 Cuma 07:21

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
AMİRALLERLE İLGİLİ YENİ KARAR
Bildiriyi imzalayan amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi
5 Nisan 2021 Pazartesi 18:30

 
VESAYET ZİNCİRİNİ KIRDIK
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin Türkiye’nin egemenlik haklarını sınırlandırdığını söyleyerek “Montrö, bölgenin hakim gücü Türkiye’nin ayağına takılmış bir prangadır.
28 Mart 2021 Pazar 00:14

 
Okan Koç ”Derecik Vadisi ve Dolmuş Sorunu”
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ”Derecik Vadisi ve Dolmuş Sorunu” Akçaabat ilçemizin yaklaşık 10 bin nüfuslu Derecik, Fındıklı, Akçaköy, Maden mahallelerinin dolmuş sorunlarıyla alakalı bölge halkının haklı zerzenişlerini dinledim, mahalle muhtarlarımızla istişareler yaptım.
12 Şubat 2021 Cuma 17:43

 
"SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR"
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, tutuklu olan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili olarak "Tutukluluğu sonlandırın" kararı alırken, bu karar özellikle iktidar tarafından sert ifadelerle eleştirildi.
23 Aralık 2020 Çarşamba 19:53

 
Genç'ten 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
10 Aralık 2020 Perşembe 10:22

 
TRABZON'UN GURURU MEHMET SIDDIK TEKDEMİR
Maçka nüfusuna kayıtlı üretim ve tasarım mühendisi Mehmet Sıddık Tekdemir Türkiye'nin ve Trabzon'un haklı gururu oldu
22 Şubat 2020 Cumartesi 00:00

 
10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
Kuruluşundan bu yana milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama gayesini öncelik bilen, büyük özveriye görev ifa eden, günden güne de nitelik ve nicelik kalitesini artıran Türk polis teşkilatımız, 174. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.
9 Nisan 2019 Salı 12:35

 
Belediye Başkanları ne kadar maaş alacak?
İşte merak edilen sorunun yanıtı... Belediye başkanlarının maaşları ile belediye meclis üyelerinin özlük hakları 5393 sayılı Belediye Kanunu ile düzenleniyor.
2 Nisan 2019 Salı 00:07

 
SGK’ya Prim Borcu Olanların Dikkatine!
SGK İl Müdürü Aydın Gedikli, 7143 sayılı Kanuna göre Sosyal Güvelik Kurumuna olan sigorta prim borçlarını yapılandıran ancak süresinde ödeme yapmadığı için yapılandırması bozulanların haklarının, 28 Şubat'a kadar ödeme yapmaları halinde devam edeceği açıklamasında bulundu.
25 Ocak 2019 Cuma 19:58

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Doğu Türkistan Açıklaması
Trabzon Ülkü Ocakları Doğu Türkistan'daki insan hakları ihlalleri hakkında basın açıklaması düzenlendi.
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:25

 
Gençlik Kolları Başkanı Mesaj Yayınladı
Bir yılı geride bırakıyoruz. Hemen her gün mutsuz uyandığımız, hüzünle hemhâl olmuş sabahlarla dolu, insan hakları ihlâllerinin hayatın bir parçası hâline geldiği, basının özgürlükten mahrum bırakıldığı, vatandaşın tebessümden yoksun kaldığı, memleketin dört bir yanında işsizliğin intihara sürüklediği bireylerimizin haberleriyle, iş güvenliği ihmalleri üzerine kaybettiğimiz canlarımızın, yüreğimizin kan ağladığı, bitmek tükenmek bilmeyen karanlık bir yılı geride bırakıyoruz.
31 Aralık 2018 Pazartesi 07:44

 
Özel Güvenlik Görevlileri İçin 6 Maddelik Kanun Teklifi TBMM Sunuldu
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Özel güvenlik görevlilerine şehitlik ve gazilik hakkı verilmesi, fiili hizmet süresi zammı ve taltif gibi hakların yer aldığı 6 maddelik teklifi bugün TBMM Başkanlığına sunduk" dedi.
31 Ekim 2018 Çarşamba 18:02

 
Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda atılan havan saldırısında Giresun’un Eynesil İlçesi İshaklı Köyün’den Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu.
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:16

 
Aranan 35 şüpheli yakalandı
TRABZON’DA polis ve jandarma ekiplerince kentte yapılan uygulama ve kontrollerde çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 35 şüpheli yakalandı. Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucunun ele geçirildiği kontrollerde ayrıca hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama ve cinsel istismar gibi suçların işlendiği faili meçhul olayların da çözüldüğü bildirildi.
12 Aralık 2017 Salı 15:36

 
PEKŞEN'DEN VERSANSIN
Akçaabat kongresinde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, bugün İnsan Hakları Günü olduğunu hatırlatarak, KTÜ’de 4 üniversite öğrencisine verilen ağır cezaya tepki gösterdi.
10 Aralık 2017 Pazar 15:03

 
BAŞKAN'DAN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan İnsan Hakları Gününde ‘Kudüs’ vurgusu
10 Aralık 2017 Pazar 00:00

 
Hiç Bir Zaman Yanılmadık ve aldatmadık.
Saadet Partisi Of İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, Milli Görüş’ün her söylediğinin haklı çıktığını söyleyerek, hiçbir zaman yanılmayıp, aldatmadıklarını ifade etti.
15 Haziran 2017 Perşembe 00:40

 
Balta’dan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
5 Aralık 2016 Pazartesi 19:35

 
Pekşen Darbe Olacağı Bir tek Gazeteye İlan Verilmemişti Dedi
CHP Trabzon Mv. Av. Haluk PEKŞEN TBMM’de yaptığı konuşmada “Bir tek gazeteye ilan verilmemiş olan bir darbe girişimi, darbe kalkışması Türkiye'de bağıra bağıra gelirken bu kürsüde, medyada, meydanlarda ‘Türkiye'de darbe hazırlığı var.’ diyen herkes haklı çıkmıştır ama bu haklılığı sağlayan iktidar partisini de kutlamak lazım.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40

 
EMRE AKSOY DOĞRUYA ‘DOĞRU’ DEDİ
KURDUĞU DERNEĞİ DEĞİL, ÇALIŞANINI HAKLI BULDU
17 Haziran 2016 Cuma 17:38

 
Trabzonspor'şok ceza.
PFDK Trabzonspor'un 'Şike var, kumpas yok' pankartına ceza Trabzonspor’un Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği olaylı derbide açılan haklı pankarta PFDK’tan ceza geldi.
3 Mayıs 2016 Salı 18:07

 
Şentürk’ten kış lastiği uyarısı
Kış lastiği takması gereken araçların bu işlemi yapmadığı takdirdi haklarında idarî ceza uygulanacağı bildirildi
2 Aralık 2015 Çarşamba 17:35

 
HDP Trabzon'da resmen kuruldu!
Hakların Eşitliği Demokrat Partisi Trabzon'da resmen kurulduğunu açıkladı..
20 Şubat 2015 Cuma 20:04

 
DEVLETİMİZ,ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYOR!
Devletimiz Son Yıllarda Şehitlerimizin Emanetlerine Sahip Çıkma Amacıyla Gerek Mali Ve Sosyal Haklarıyla, Gerek İstihdam Olarak Ciddi İmkânlar Sağlıyor. Ancak İnsanımızın Bir Araya Gelerek Yardım Kampanya Başlatması Çok Daha Anlamlıdır
2 Şubat 2015 Pazartesi 21:17

 
Uğur Demirok Trabzonspor'da!
İşte ödenen rakam... Uğur Demirok Trabzonspor'la sözleşme imzaladı. Bordo mavili takım, bu transfer karşılığında Akhisar Belediyespor'a 1.5 milyon lira artı Kadir Keleş'in tüm haklarını verdi.
15 Ocak 2015 Perşembe 19:54

 
İmar Hakları ‘Transfer’ Edilebilecek
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye’ye ‘imar haklarının transferi’ kavramını kazandıracak.
1 Aralık 2014 Pazartesi 17:16

 
Forum AVM' de 40 ressam bir ilk gerçekleştirdi
Dünyada ilk defa yapılan bir çalışma olarak, Türkiye' de 40 ressam tarafından Çocuk Hakları Sözleşmesinin 40 maddesi resimlendirilerek oldukça renkli bir çalışma gerçekleştirildi.
21 Kasım 2014 Cuma 16:37

 
UEFA'dan radikal adım!
UEFA, transfer hakları üçüncü şahısların elinde olan futbolculara yaptırım uygulamaya hazırlanıyor.
24 Eylül 2014 Çarşamba 19:54

 
Sanatçılar ve hayvan hakları savunucuları, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu için bir araya geldi
Bu sabah, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın İstanbul İl Müdürlüğü'nde TBMM Çevre Komisyonu üyesi ve İstanbul Milletvekili Melda Onur'la buluşan sanatçılar ve hayvan hakları aktivistleri, TBMM Çevre Komisyonu gündeminde bulunan Hayvanları Koruma Kanunu'nun değiştirilmesine dair kanun tasarısı hakkında İl Orman ve Su İşleri Bölge Müdür Yardımcısı Osman Demirel ile görüştü
17 Haziran 2014 Salı 16:52

 
Temizlik İşçileri Hukuka Başvurdu
HAKSIZ yere işten çıkartılan Of Devlet Hastanesi tıbbi atık temizlik işçileri haklarını aramak için hukuka başvurdu.
14 Haziran 2014 Cumartesi 14:17

 
Ali Özbak: "Kasaba Kulübü Gibiyiz"
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, bordo-mavili kulübe başkanlık düzeyinde hizmetleri bulunan insanların birbirleriyle sözlü olarak çatışma içine girmeleri Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakışmadığını belirterek, "Uluslararası platformda bizi büyük kulüp sanan ve belli bir olgunluğun içine girmiş olarak gören insanların bugün hale kasaba kulübü olduğumuzu söylemeleri kadar haklı bir ifadeleri olamaz. Trabzonspor böyle komik bir tablonun içinde olmamalı" dedi.
10 Haziran 2014 Salı 18:01

 
CHP Merkez İlçe Başkanı Kaya, kirli su konusunda ne dedi?
Trabzon’da bütünşehir kapsamında mahalle haline gelen köylerin su problemini gündeme getiren CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya geçen süre içinde haklı olduğunun ortaya çıktığını kaydetti.
5 Ekim 2013 Cumartesi 20:24

 
Günnar’dan İnsan Hakları Günü Mesajı
Ak Parti Trabzon İl Başkanı İnsan Hakları Günü"nün 64. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
10 Aralık 2012 Pazartesi 19:59

 
Bakan Açıkladı:İmarda Transfer Dönemi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye'ye ''imar haklarının transferi'' kavramını kazandıracak.
4 Aralık 2012 Salı 12:57

 
Başkan şenerden şartlı evet
Başkan Şener, Perşembe günü bizzat Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gidip başvuracak.
1 Ekim 2012 Pazartesi 22:54

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur