Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU LİG İKİNCİLİĞİNİ GARANTİLEDİK ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA ARSİN’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA BÜYÜK ETKİNLİK CHP AKÇAABAT DA ÇAĞRI MERKEZİNİN KAPATILMASINA TEPKİLİ! TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU
KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU
KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU
 
ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA
ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA
 
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
av haberleri
 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonlu milli boksör Havvanur’a, Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli karşılama töreni düzenlendi
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:31

 
Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü
Tunalar Şirketler Topluluğu'nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen Otomotiv A.Ş, finansman ihtiyacı olan müşterilerine avantajlı faiz oranında kredi veya 12 aya kadar vadeli kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:19

 
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:34

 
BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bayram namazının ardından TULAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı otobüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.
10 Nisan 2024 Çarşamba 15:10

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç’e mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz tarafından takdim edildi
5 Nisan 2024 Cuma 18:44

 
RESUL ALTIN OYUNU KAVAKLI’DA KULLANDI
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Resul Altın oyunu Kavaklı’da kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 10:43

 
BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek Büyük Akçaabat mitingine tüm Akçaabatlıları davet etti.
28 Mart 2024 Perşembe 16:15

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR
GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR
27 Mart 2024 Çarşamba 01:50

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
AK PARTİ’DEN AYVAZ’A ZİYARET
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Yılmaz, Savaş Ayvaz'ı ziyaret etti.
14 Mart 2024 Perşembe 18:09

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
SEBAT TARAFTARINDAN KRİTİK MAÇ ÖNCESİ DAVET
Sebat Gençlikspor taraftarları, kritik maç için ilçe halkını maça davet ediyor
7 Mart 2024 Perşembe 09:14

 
YAVUZ KARAN DUALARLA YÂD EDİLDİ
Trabzon'un sevilen isimlerinden ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi olan Yavuz Karan, vefatının 6. yılında sevenleri tarafından kabri başında anıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:12

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
USTAM POWER YAYLACIK’TA HİZMETTE
Akçaabat otomobil aksesuarları üzerine hizmet verecek yeni bir işyerine daha kavuştu. Ustam Power isimli işyeri Yaylacık Mahallesi İlkadım Caddesi’nde hizmete açıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 17:01

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
7 OKULUMUZ TÜBİTAK BÖLGE AŞAMASINA DAVET ALDI
Akçaabat'tan 7 Okul, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge aşamasına davet aldı
23 Şubat 2024 Cuma 17:19

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
SAVAŞ AYVAZ YENİDEN GÖREVİNDE
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olmak için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki görevinden istifa eden Savaş Ayvaz, yeniden Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü’ndeki görevine geri döndü.
15 Şubat 2024 Perşembe 17:45

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞIN’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI.
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Üyeleri ile birlikte Değerlendirme toplantısı yaptı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:59

 
Ayvaz "Resmi Açıklama Beklemekteyiz"
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Savaş Ayvaz, Akçaabat Belediye Başkan Adayı için resmi açıklamayı beklediğini ifade etti.
30 Ocak 2024 Salı 10:49

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:25

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
MAHALLE SAYIMIZ 78 OLDU
Akçaabat'ta, bazı yerleşim birimlerinin mahalle statüsüne kavuşturulmasıyla birlikte mahalle sayısı 78’e yükseldi.
15 Ocak 2024 Pazartesi 17:56

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
BARÜ’nün yeni “Görsel Kimlik Kılavuzu” yayında
Bartın Üniversitesinin yeni sözel işareti “BARÜ” ile birlikte “Görsel Kimlik Kılavuzu” da yenilenerek uygulanabilir sade formatıyla yayına alındı.
2 Ocak 2024 Salı 17:48

 
Savaş Ayvaz Sahayı Bırakmıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
1 Ocak 2024 Pazartesi 16:09

 
Ayvaz'dan Vakıf ve Tütünspor'a Ziyaret
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabatlılar Vakfı ve Tütünspor kulübünü ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
29 Aralık 2023 Cuma 17:45

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
AYVAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Savaş Ayvaz Seçim Çalışmalarını İstanbul'da Sürdürüyor
22 Aralık 2023 Cuma 19:29

 
Yavuz Aydın Sera Gölü'nü Meclise Taşıdı
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Sera Gölü’nün kirliliğini sordu.
21 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
İHH TRABZON EKİBİNİN BÜYÜK BAŞARISI
İHH Arama Kurtarma Trabzon Ekibi, AFAD Başkanlığı Hafif Seviye Akreditasyon sınavını başarıyla tamamladı
19 Aralık 2023 Salı 18:00

 
SAVAŞ AYVAZ’DAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, bel fıtığı ameliyatı geçiren ve ardından görevine dönen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:46

 
Ayvaz'dan Veteranlara Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Ayvaz, seçim çalışmalarına sürdürüyor.
16 Aralık 2023 Cumartesi 16:11

 
Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası kutlandı.
Kavaklı ilköğretim / ortaokulunda düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’i Makamında ziyaret etti.
14 Aralık 2023 Perşembe 10:10

 
Çankaya'dan Karan'ın Kabrine Ziyaret
CHP’de Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Çankaya, çalışmalarına Yavuz Karan’ın kabrini ziyaret ederek başladı.
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:34

 
AYVAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediye Bakan Aday Adayı Savaş Ayvaz Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.
12 Aralık 2023 Salı 18:39

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen panelde, Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekilerek farklı bakış açılarıyla dezavantajlı gruplar ele alındı.
12 Aralık 2023 Salı 17:25

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare
AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Savaş Ayvaz, Akçaabat mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yemekli tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.
5 Aralık 2023 Salı 18:54

 
AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
2024 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Akçaabat Belediye Başkanı aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:47

 
AYVAZ'DAN CEMİL BAŞKAN'A ZİYARET
AK Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, beraberindeki gençlerle Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım'ı ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:58

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Yıldız Bildiride şöyle dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:03

 
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz Ofisimizi Ziyaret Ederek Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi.
22 Kasım 2023 Çarşamba 18:28

 
Ayvaz, yoğun bir katılımla aday adaylığını açıkladı
31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Akçaabatlı bürokrat Savaş Ayvaz, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:44

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:44

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
ALTINTEPE'DEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve İstiklal Savaşı'nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak büyük önderi rahmetle andı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:03

 
ÇÖPÜNÜZÜ DE ALIN GİDİN!
Akçaabat Sahil Parkında çevre kirliliği ve sorumsuz davranışlar "illallah" dedirtiyor
4 Kasım 2023 Cumartesi 19:11

 
Türkiye’nin öncü kuruluşları BARÜ’de seminerler verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında TUSAŞ Motor Sanayi ve Havacılık Motorları (TEİ) ile HAVELSAN’dan isimler seminerler verdi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:21

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
Araklı Karadere’ye 5 bin kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı
Trabzon’un Araklı ilçesi Bahçecik mevkiinde Karadere’ye 5 bin adet kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:44

 
Altıntepe’den Başhekim Yükünç’e ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hastaların daha iyi koşullarda tedavi görmelerini sağlamak adına
21 Eylül 2023 Perşembe 18:25

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
Benzin ve motorine çok büyük zam geliyor! 50 lira olmasına hazır olun!
Brent petrol fiyatlarındaki aşırı yükseliş sonrası benzin ve motorine kallavi zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Ünlü ekonomist ise "Benzinin 50 lira olmasına hazır olun" diyerek uyardı.
10 Eylül 2023 Pazar 10:02

 
UMUT ve YAŞAM DERNEĞİNDEN AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNE ZİYARET
Umut ve Yaşam Derneği Genel Başkanı Dr. Nimet Baki ve Dernek Genel Sekreteri Emre Budak Avrasya Basın Yayın Derneği Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Cemal Yıldız'ı Trabzon Dernekleri Federasyonunda ziyaret etti.
9 Eylül 2023 Cumartesi 09:12

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNDEN İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ' NE ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği, Trabzon Şube Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:01

 
BİZ YİNE DE SORULARIMIZI YENİLEDİK
Önce “şehir geçişleri kavşak ihalesi işi” kapsamında yapılacağını söylendi.
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:50

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
CHP'DE TEK ADAY KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 6 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde Avukat Emre Şahin Köroğlu aday olduğunu açıkladı.
1 Eylül 2023 Cuma 18:34

 
BAŞKAN EKİM’DEN BALIKÇILARA ‘RASTGELE’ MESAJI
1 Eylül’de denizlerde av yasağının sona ermesiyle yeni av sezonunu ‘vira bismillah’ diyerek açan balıkçılarla ilgili mesaj yayınladı.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:22

 
Sinema Tırı Akçaabat'ta...
Etkinliğimiz ÜCRETSİZ olup tüm halkımız davetlidir…
22 Ağustos 2023 Salı 10:40

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KONGRESİNİ YAPTI
Genel Merkezi Ankara’da bulunan Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Şubelerine bir yenisini daha ekledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:12

 
TKDK 20 Milyon Avro Hibe Dağıtacak.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 20 Milyon Avro dağıtacak.
17 Ağustos 2023 Perşembe 13:59

 
TRABZON BİRİNCİSİNDEN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
2023 Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı’nda Temel Yeterlilik alanında Türkiye 71.’si ve Trabzon 1.’si olan Dilay Birinci’yi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında ağırladı.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:15

 
Başsavcı Çelikkol’dan TTSO’ya veda ziyareti
Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.
10 Ağustos 2023 Perşembe 08:02

 
Trabzon yeni havalimanı sözü seçimle eskide mi kaldı?
Ortahisar CHP’li Meclis Üyesi Oktay Söğüt, seçimin kazanılmasıyla yeni havalimanın unutulduğuna vurgu yaptı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 19:27

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
Akçaabat’ta düğün magandası yakalandı
Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesinde meydana gelen düğün konvoyunda araç içerisinden havaya ateş açarak halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren şahıslar yakalandı.
1 Ağustos 2023 Salı 13:52

 
Kısmet kısmetini aldı.
İlçemiz Derecik mahallesini sevilen gençlerinde Kısmet Komar Asiye Sarı ile hayatlarını birleştirdiler. Derecik Kent Düğün salonunda yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:12

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Trabzon Milletvekili Aydın'dan Atatürk Heykeline saldıran failin serbest kalmasına tepki!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Atatürk Anıtı’na saldıran failin serbest bırakılmasını eleştirdi ve sessiz kalan siyasilere yüklendi.
20 Temmuz 2023 Perşembe 10:59

 
“Sahipsiz kalmış bir şehirde turizm”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon turizminde yaşanan sıkıntıları TBMM gündemine taşıdı, ardından konuyla alakalı bir açıklama yayınladı
14 Temmuz 2023 Cuma 17:06

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
Menzil Şeyhi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni Hakk'a yürüdü
Menzil cemaatinin manevi önderi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni'nin tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Ömrünü Allah yoluna adayan El Hüseyni, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:27

 
AKÇAABAT’TA 4. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin altıncı ve son akşamında Erzurum Medya Sanat Evi tarafından ‘Bir Masal Ya da Gerçek’ adlı tiyatro sahnelendi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:57

 
KURAN’A HAKARETE KINAMA
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞIN’DAN KURAN’A HAKARETE KINAMA
7 Temmuz 2023 Cuma 19:28

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
AKÇAAABAT’TA ‘DÜŞ MASALLARI’ SAHNELENDİ.
Akçaabat Belediyesi organizesinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri’nin dördüncü akşamında Samsun Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından ‘Düş Masalları’ adlı çocuk oyunu sahnelendi.
6 Temmuz 2023 Perşembe 20:28

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
AKÇAABAT’TA ‘BİR BAVUL OYUN’ İLE BİR BAVUL MUTLULUK DAĞITTILAR
Akçaabat Belediyesi organizesinde 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinin üçüncü akşamında Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu tarafından Bir Bavul Oyun adlı çocuk oyunu minik tiyatro severlerle buluştu.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:31

 
AKÇAABAT’TA 4.AÇIK HAVA TİYATROSU ‘RADYU-YU HUMAYUN’LA BAŞLADI
Akçaabat Belediyesince organize edilen 4. Açık Hava Tiyatro Günleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘Radyo-yu Humayun’ adlı tiyatro oyunu ile başladı.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:30

 
Köprübaşı Mustafa Sancak’ı Kaybetti
Trabzon Köprübaşı’nın efsane Belediye Başkanı Mustafa Sancak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek sevenlerini üzüntüye boğdu.
1 Temmuz 2023 Cumartesi 12:37

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur