Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
asl haberleri
 
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK
Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Sema Can, mahallesinin daha yeşil bir mahalle olmasını temin için başlattığı çalışmalara katkı sağlayacak isimlerin başında gelen
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:51

 
EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
Değerli meslektaşlarım, eğitim camiasının fedakâr üyeleri,
9 Mayıs 2024 Perşembe 14:56

 
Baş BELASI KOKARCA!...
Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası tarafından 2019 yılı mart ayında Prof.Dr.Temel GÖKTÜRK “YAKLAŞAN TEHLİKE!...” başlığı altında vermiş olduğu konferansın ikincisi 6 mayıs 2024 tarihinde “KAHVERENGİ KOKARCA HAKKINDA HER ŞEY VE SON DURUM” adlı konferansın SONUÇ BİLDİRGESİ.
9 Mayıs 2024 Perşembe 14:10

 
AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI
Akçaabat’ta Trafik Haftası kapsamında vatandaşları trafik kuralları ve trafik güvenliği konusunda bilinçlendirmek adına etkinlik gerçekleştirildi.
9 Mayıs 2024 Perşembe 12:49

 
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI
Akçaabat Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısına Başkan Vekili Uğur Cinemre başkanlığında başladı.
2 Mayıs 2024 Perşembe 20:09

 
MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU
Akçaabat ilçe Müftülük binası, zamanla korozyona uğrayarak çatlayan, kabaran ve boyada soyulma gibi işaretlerle eskimeye başlamıştı.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18:57

 
ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
Ankara'da Başkent Trabzon Dernekler Federasyonunca düzenlenen "Trabzon Tanıtım Günleri" coşkulu başladı. 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak olan Trabzon tanıtım Günlerinin açılışı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:41

 
CHP AKÇAABAT DA ÇAĞRI MERKEZİNİN KAPATILMASINA TEPKİLİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, İçişleri Bakanlığı’na bağlı ’Alo 199 Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Etkileşim Merkezi’nin kapatılacağı iddialarını değerlendirdi.
21 Nisan 2024 Pazar 19:57

 
MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
Akçaabat Yeni Mahalle Harun Topsakal, çalışmalarına hızlı başladı.
21 Nisan 2024 Pazar 17:13

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
2023 faaliyet raporunun görüşüldüğü Akçaabat Belediye Meclisi toplantısında CHP grup sözcüsü Dr Mustafa Çankaya 10 başlık altında açıklamalarda bulundu.
15 Nisan 2024 Pazartesi 12:21

 
DARICA MUHTARI KEMAL SALAN'DAN BAYRAM MESAJI
Darıca Mahallesi Muhtarı Kemal Aslan'dan Ramazan bayramı Mesajı
9 Nisan 2024 Salı 16:26

 
KİRAZLIK MUHTARI BAZMATASINI ALDI.
Akçaabat’ın Kirazlık Mahallesi Muhtarı Gökhan Mazbatasını Alarak Görevine Başladı.
9 Nisan 2024 Salı 14:30

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini dün yoğun bir katılım ile Murat Zorluoğlu’ndan devralan Ahmet Metin Genç göreve başlamasının ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter ve tüm Daire Başkanlarıyla bir araya geldi.
7 Nisan 2024 Pazar 05:00

 
BAŞKAN EKİM, İKİNCİ DÖNEMİNE RESMEN BAŞLADI
AK Parti'den Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Ekim, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı.
4 Nisan 2024 Perşembe 17:15

 
AK PARTİLİ BAŞKANDAN AHMET KAYA’YA TEBRİK
AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, demokratik bir olgunluk içinde iradesini belirten tüm vatandaşlara teşekkür etti.
3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

 
SÖĞÜTLÜ’YE KADIN MUHTAR
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde en büyük rekabetin yaşandığı seçim olan muhtarlık seçiminde resmi olmayan kesin sonuçlar gelmeye başladı.
31 Mart 2024 Pazar 23:35

 
OSMAN KALYONCU “SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Ramazan ayı boyunca mahalle ve iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kalyoncu, bu kez Işıklar Mahallesi’nde düzenlenen yoğun katılımlı programa katıldı.
30 Mart 2024 Cumartesi 16:03

 
EROL GEDİKLİ'DEN UYARI
Gedikli:Arkadaşlar oy kullanma işlemi 07.00 da başlayıp 16.00 da sona erecektir.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:13

 
Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
28 Mart 2024 Perşembe 10:53

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
AKÇAABAT’I HALK BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ”
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kalyoncu Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
14 Mart 2024 Perşembe 17:46

 
CHP ADAYI OSMAN KALYONCU AKÇAABAT OTOGARINDA YAŞANAN SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu; Akçaabat otogar esnafını ziyaret etti, Vatandaşlarla sohbet etti.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:46

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
11.EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR
11.EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:10

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Hakem Atamaları da Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Yarın başlayacak olan çeyrek final müsabakaları için takımlar ve hakem atamaları belirlendi
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:25

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
Yeni Kaymakam Cankatar Göreve Başladı
Akçaabat'ın yeni Kaymakamı Yusuf Cankatar göreve başladı.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:43

 
GEDİKLİ, YAYLACIK DÖRTYOL ESNAFIYLA
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Erol Gedikli, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
8 Şubat 2024 Perşembe 13:45

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Ekim Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına hızlı başladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:17

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR
Resmî Gazete’nin 27 Ocak Cumartesi tarih ve 32442 sayılı nüshasında yayımlanan 2024/17 numaralı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı uyarınca tayini Adana’nın Ceyhan Kaymakamlığı’na çıkan Ramazan Kurtyemez veda ziyaretlerine başladı.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:10

 
“MEYVECİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ” İÇİN KONTROLLER BAŞLADI
Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Meyveciliğin Geliştirilmesi” projesi kapsamında çiftçilere destek vermek amacıyla başlatılan arazi kontrolleri başladı.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:46

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
Şimdi siz karar verir; fırıldak mı değil mi?
Ben kongre fırıldağı diyorum ve arkadaşlarım beni eleştiriyorlar.
12 Ocak 2024 Cuma 19:00

 
2024 YILI % 50 HİBE DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (% 50 hibe) 15. Etap Başvuruları Başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:58

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
Sıcak çorba ikramı vatandaşı mest ediyor
Kış soğuğunda vatandaşlar sıcak çorbayla ısınıyor
21 Aralık 2023 Perşembe 19:13

 
Çankaya'dan Karan'ın Kabrine Ziyaret
CHP’de Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Çankaya, çalışmalarına Yavuz Karan’ın kabrini ziyaret ederek başladı.
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:34

 
ALTIN ÖĞÜN YÖRESEL ŞARKÜTERİ'NİN AKÇAABAT'TAKİ 4. ŞUBESİ AÇILDI
Akçaabat'ta uzun yıllardır hizmet veren Altınöğün Yöresel Şarküteri, İnönü Caddesi üzerinde açtığı dördüncü şubesiyle hizmet vermeye başladı.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:57

 
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALTINTEPE ’’HAZIRIM’’DEDİ
Mart ayı sonunda yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ak parti Akçaabat eski ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ ben hazırım. Aday gösterildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım’’ dedi.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:45

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
"AKÇAABAT İLÇESİNDE 2023 YILI KİVİ HASADI BAŞLADI "
Akçaabat ilçemizde kivi hasadı başladı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 09:22

 
Valilik açıkladı,sürücüler için flaş duyuru!
1 Aralık'ta başlıyor
28 Kasım 2023 Salı 17:50

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
Enes Aslan da Adaylığını Açıkladı
31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi öncesinde Akçaabatlı siyasetçi Enes Aslan, AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
21 Kasım 2023 Salı 18:02

 
SPOR LİSESİ AKÇAABAT’A DEĞER KATTI
Akçaabat Belediyesince projelendirilen ve yapım işi tamamlanan Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi olarak eğitime başladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:30

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
Meclise İlk Aday Adayı Sezgin
AK Parti'de Meclis Üyeliği Müracaatları başladı
17 Kasım 2023 Cuma 17:35

 
Eğitim camiasında önemli değişiklik
Müdür yardımcısı olarak göreve başlayacak
14 Kasım 2023 Salı 14:31

 
ÖZGÜNEŞ’TE BULUŞTULAR
Özgüneş’te 3 gün sürecek yılın son satış etkinliği fırsatlarıyla başladı. Kurdeleyi Vali Yıldırım kesti,
9 Kasım 2023 Perşembe 18:27

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
BAŞKAN EKİM’DEN İSRAİL’İN ZULMÜNE KINAMA
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İsrail’in Gazze’ye yönelik 7 Ekim’de başlatmış olduğu saldırılar ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
7’den 70’e herkes memnun.
Trabzon Raylı Sisteminde geri sayım başladı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:24

 
İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
Akçaabat iyi parti ilçe teşkilatı 2024 yerel seçimleri çalışmalarına başladı.Seçim çalışmalarında genel merkezden görevliler hazır bulunacak.
29 Eylül 2023 Cuma 09:36

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
SEVENLERİN GÖNLÜNE TAHT KURMAYA HAZIRLANIYORLAR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde sanat icra eden Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları Ekim Ayı itibariyle çalışmalarına başlıyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 00:24

 
Emniyet Müdürü Başlamıyor
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şimşek Göreve Başlamıyor.
22 Eylül 2023 Cuma 20:04

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Aslan Güner'den Dikkat Çeken Paylaşım: "Başlıyoruz"
İYİ Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi.
21 Eylül 2023 Perşembe 16:23

 
BAŞKAN EKİM YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:32

 
Şentürk'ten yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Ali Şentürk 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:58

 
Çebi’de yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:34

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
SÜMELA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAKAN ERSOY’UN KATILIMIYLA BAŞLADI
Sümela Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifiyle Trabzon’da başladı.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:39

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:52

 
Trabzonspor'un stadyum sponsoru Papara!
İki köklü markayı bir araya getiren anlaşma 2023-2024 sezonu ile başlayacak ve 5 yılı kapsayacak.
8 Ağustos 2023 Salı 15:42

 
“Toprağını satan yaşayacak vatan bulamaz”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bir memurun, bir esnafın, bir işçinin ev tutup kira ödemesi mümkün değil. Dolayısıyla, ‘ben nerede hayatımı idame ettiririm’ diye plan yapmaya başlıyor.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 08:14

 
MAZİSİ BAŞARILARLA MÜZESİ KUPALARLA DOLU
Türk futbolunun en gözde kulüpleri arasında yer alan Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 20:17

 
Akçaabat İlçe Müfütüsü Yusuf GENÇ göreve başladı.
Akçaabat İlçe Müfütüsü Yusuf GENÇ göreve başladı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 17:28

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
BAŞKAN EKİM, ‘ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETTİK’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi çatısı altından çalışan işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında düzenlemelerin yer aldığı sözleşmeyi imzaladı.
1 Ağustos 2023 Salı 10:42

 
AKÇAABAT’TA EFSANE FESTİVAL SONA ERDİ.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, coşkulu başladı coşkulu bitti.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:55

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
Akçaabat Elektrik Kesintisi
Çoruh Edaş Trabzon Akçaabat elektrik kesintisi : 25 Temmuz 2023 elektriklar ne zaman, saat kaçta gelecek? Çoruh edaş, Trabzon Akçaabat'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleleri duyurdu. Duyurular içinde yer alan elektrik kesintilerinden birinin başlangıç ve bitiş saatleri haberimizde yer alıyor. Akçaabadın 3 mahallesini etkiliyor.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:13

 
AKÇAABAT’TA 31. FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Atatürk Parkı’na kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:26

 
31. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALK OYUNLARI FESTİVALİ HIDIRNEBİ YAYALA ŞENLİĞİ İLE BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, Hıdırnebi Yayla Şenliği ile başladı.
20 Temmuz 2023 Perşembe 17:50

 
Güner, Aday Olacak Mı?
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Akçaabatlı iş insanı Aslan Güner’in adı kulislerde 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak geçiyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:58

 
Süper Lig'in fikstür çekiminin tarihi değişti
Süper Lig'in 2023-2024 sezonu heyecanı 11 Ağustos'ta başlayacak. Yeni sezon fikstürünün kura çekiminin bugün yapılması planlanıyordu. Ancak kura çekim tarihinin ertelendiği iddia edildi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 19:00

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
Genç, vatandaşları çöp saatlerine uymaları gerektiği konusunda uyardı
Genç, vatandaşları çöp saatlerine uymaları gerektiği konusunda uyardı
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:54

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
AKÇAABAT’TA 4.AÇIK HAVA TİYATROSU ‘RADYU-YU HUMAYUN’LA BAŞLADI
Akçaabat Belediyesince organize edilen 4. Açık Hava Tiyatro Günleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘Radyo-yu Humayun’ adlı tiyatro oyunu ile başladı.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur