Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
alarak haberleri
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Toplantıda, ilgili komisyonlardan gelen dosyaların görüşülmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup sözcüsü Mustafa Çankaya, gündem dışı söz alarak sabah saatlerinde Hamamçimeni Çarşısı önünde meydana gelen kaza hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
3 Mayıs 2024 Cuma 21:39

 
KİRAZLIK MUHTARI BAZMATASINI ALDI.
Akçaabat’ın Kirazlık Mahallesi Muhtarı Gökhan Mazbatasını Alarak Görevine Başladı.
9 Nisan 2024 Salı 14:30

 
BAŞKAN EKİM, İKİNCİ DÖNEMİNE RESMEN BAŞLADI
AK Parti'den Akçaabat Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Ekim, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı.
4 Nisan 2024 Perşembe 17:15

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
Başkan Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına Yeniden Seçildi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde geçerli 1399 oyun tamamını alarak partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi.
7 Ekim 2023 Cumartesi 16:50

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
BARÜ’de 2 programa daha Avrupa vizesi çıktı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan yükseköğretim kurumları arasında yer alarak 2 programının daha kalite güvencesi onaylandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:20

 
ÇORUH EDAŞ’IN TRABZON’DAKİ YATIRIM PROJELERİ HIZLA DEVAM EDİYOR
Tüketici memnuniyetini ön plana alarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:01

 
BARÜ mezunu Mehmet Cemil Aktaş’dan gururlandıran başarı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) mezunu Mehmet Cemil Aktaş, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen “14. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri” kapsamında 3 ödül alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
16 Mayıs 2023 Salı 17:45

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
BARÜ’de başarıya ulaşmış girişimcilik hikâyeleri anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen panelde KOSGEB desteği alarak başarıya ulaşmış girişimcilerin ilham veren başarı öyküleri dinlendi.
2 Aralık 2022 Cuma 16:44

 
Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu'da Basın Yasası değişikliğine tepki gösterdi!
Trabzon’da yerel gazete ve internet siteleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde Basın Kanununda yapılan düzenlemeyle ilgili sektör temsilcilerinin dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu kendilerine yapılan çağrıyı dikkate alarak konu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
11 Kasım 2022 Cuma 15:16

 
Sebat'ta Lider Döndü
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele veren Sebat Gençlikspor, 3 puan alarak liderliğe yükseldi.
7 Kasım 2022 Pazartesi 10:24

 
Kısmet Komar'ın Kaleminden "Şehrimiz ve Havalimanı"
Yazarımız Kısmet Komar Kimsenin Dikkatini Çekmeyen Konuyu Ele Alarak Gündeme Taşıdı..
8 Ekim 2022 Cumartesi 10:57

 
Büyükşehir Sınava Hazırladı Öğrenciler Gururlandırdı
Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı ‘Üniversite Hazırlık Kursu’nda eğitim alarak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren gençler, önemli başarılar elde etti.
18 Ağustos 2022 Perşembe 15:01

 
Chp’li Kaya’dan Tmo’ya Uyarı: “2,53 Dolara Fındık Satarak Piyasayı Düşürüyorsunuz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM KİT Komisyonu Toprak Mahsulleri Ofisi görüşmelerinde söz alarak, artan maliyetler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önünde bulundurularak fındık üreticilerini mağdur etmeyecek bir fiyat belirlenmesi gerektiğini söyledi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:43

 
Bartın Üniversitesine Avrupa Wushu Şampiyonasından 6 altın madalya
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları Avrupa Wushu Şampiyonasında 6 altın madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.
20 Mayıs 2022 Cuma 11:24

 
Bartın Üniversitesi, 8 madalyayla Wushu Kung Fu’da zirvede
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında 6 altın, bir gümüş ve bir de bronz madalya alarak takım halinde birinci oldu.
28 Mart 2022 Pazartesi 17:19

 
AKÇAABAT İHH, “RAMAZAN’I YAŞAT” DİYEREK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.
"Ramazan’ı Yaşat" sloganı ile ramazan çalışmalarını başlatan Akçaabat İHH İnsani Yardım Temsilci Sami Üçüncü , ulaştıkları mahallelerde Yetim / Öksüz / İhtiyaçlı ve mülteci ailelerin kapılarını çalarak, ramazan yardımlarını ulaştıracaklarını söyledi.
14 Mart 2022 Pazartesi 19:46

 
AKÇAABAT’TA “2. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ” BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Covid-19 salgınına karşı tüm tedbirleri alarak bu yıl ikincisini düzenlediği “Açık Hava Tiyatro Günleri” başladı.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 19:48

 
MİNİKLER FUTBOL ŞÖLENİ TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığının yayımladığı genelgeye göre salgına karşı tüm tedbirleri alarak bu yıl “Minikler Futbol Şöleni Turnuvasının” ikincisini düzenledi.
1 Temmuz 2021 Perşembe 11:45

 
MİNİKLER FUTBOL ŞÖLENİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığının yayımladığı genelgeye göre salgına karşı tüm tedbirleri alarak bu yıl “Minikler Futbol Şöleni’nin” ikincisini düzenledi.
30 Haziran 2021 Çarşamba 18:34

 
Kamyon Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu
Akçaabat'ta şoför devrilen kamyonun altında kalarak ağır şekilde yaralanan kamyon şoförünün kimliği belli oldu. Kamyon sürücüsünün 31 yaşlarında olan Selim Bayrak olduğu öğrenildi.
2 Şubat 2021 Salı 15:28

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri yaptıkları roket ile TEKNOFEST’te finale kaldılar
Bartın Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu “Black Sea 1460 Roket Takımı”, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Roket Yarışması orta irtifa kategorisinin KTR aşamasında 90 takım arasından 6’ncı sırada yer alarak, finallere katılmaya hak kazandı.
8 Ağustos 2020 Cumartesi 10:09

 
TİMURCİLER KONAĞI PANDEMİ SONRASI KAPILARINI AÇIYOR
Gerekli hijyen tedbirlerini alarak sezona hazırlanan Tarihi Timurciler Konağı yepyeni bir hizmet anlayışıyla misafirleriyle buluşuyor.
29 Haziran 2020 Pazartesi 15:17

 
ZABITADAN KORONAVİRÜSE KARŞI SIKI DENETİM
Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alarak binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan marketlerde sıkı denetimlerini sürdürüyor
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:09

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ HİZMETTE DUR DURAK BİLMİYOR
Akçaabat Belediyesi, koronovirüs salgınına karşı korunma önlemlerini alarak tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin hummalı çalışmalar yürüten birimler özveri ve titizlikle çalışıyor.
5 Mayıs 2020 Salı 17:34

 
Bartın Üniversitesi öğretim üyeleri Türkiye’de ilk 5’te
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi’nde görevli 3 öğretim üyesi Web Of Science aracılığıyla yayınlanan, SSCI indeksli yayınlarda ilk 5’te yer alarak büyük bir başarıya imza attılar.
24 Aralık 2019 Salı 18:05

 
Günebakış'tan Trabzonspor’a destek verdi
günebakış toplu forma alarak Trabzonspor’a destek verdi
30 Temmuz 2019 Salı 00:00

 
İMKB'DEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Metehan Ender Ulaş 100 metre ve 400 metrede altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:34

 
Ekim İlk Toplantısını Yaptı
Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Osman Nuri Ekim, ilk toplantısını gerçekleştirdi.
6 Nisan 2019 Cumartesi 19:09

 
TÜBİTAK’da Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi farkı
50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi, 2 Türk Dili ve Edebiyatı,1 Tarih,1 Coğrafya,1 Matematik ve 1 Fizik projesiyle toplamda 6 projeyle katıldığı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Erzurum Bölge Finali’nden Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih alanlarında birincilik ve Coğrafya alanında üçüncülük alarak toplamda 3 dereceyle Akçaabat ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etti.
9 Mart 2019 Cumartesi 20:42

 
Trabzon mercek altında
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi geldiği Trabzon’da partinin ilgili organlarının tamamıyla görüştü. Notlar alarak bunları Genel Merkeze ileten Yılmaz, Trabzon’u mercek altına aldı.
1 Ekim 2018 Pazartesi 07:57

 
Ders zili çaldı
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle düzenlenen törende Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk ders zilini çalarak eğitim-öğretimin startını verdi.
17 Eylül 2018 Pazartesi 18:41

 
TRABZON’A GİREMEDİLER
Uyuşturucuyu Diyarbakır'dan alarak yolcu otobüsüyle Trabzon'a götürdükleri tespit edilen B.D. adlı kadın ile yanında oturan M.D'ye Erzurum’da üst aramsı yapıldı. Aramada, şüphelilerin bellerine sarılı 3 kilo 748 gram esrar ele geçirildi. Kaçakçılar tutuklandı.
28 Ocak 2018 Pazar 18:33

 
Mesleki Eğitim'den Esnafa "ustalık" müjdesi
Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan düzenlemeyle, esnaf olarak çalışanların kalfalık ile ustalık belgelerini alarak meslekleriyle ilgili alanlarda iş yeri açmasına imkan tanınacak.
24 Ekim 2017 Salı 19:43

 
Esma Ablaya Son Görev
Dün Akçaabat Yaylacık Mahallesi Düzköy yol ayrımında meydana gelen kazada kamyon altında kalarak feci şekilde can veren Esma Şamlı son yolculuğuna uğurlandı.
18 Temmuz 2017 Salı 20:09

 
Hes Bağlantı Borusu Patladı.
Dere çevresindeki yollar su altında kalarak ulaşıma kapanırken, HES'e ait borunun yüksek basınç nedeniyle patladığı öğrenildi.
24 Nisan 2017 Pazartesi 10:04

 
Basına ve Kamuoyuna
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün 7 Mart tarihinde Uzun Sokak’ta gelişi güzel müzik çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle şikâyet edilen ve Zabıta tarafından uyarılan grupla ilgili gerçek dışı beyanlarda bulunmuştur.
8 Mart 2017 Çarşamba 17:52

 
Yeni Yönetim Görev Bölümü Yaptı
Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurulla tüm üyelerin oyunu alarak 5. Kez 3 Yıllığına Başkan seçilen Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli,ilk toplantısını Dernek Lokalinde gerçekleştirdi.
28 Şubat 2017 Salı 16:43

 
Trabzonspor'dan Tık Yok.
Trabzonspor, Gümüşhanespor'la 0-0 berabere kalarak gruptan çıkma şansını zora soktu.
18 Ocak 2017 Çarşamba 08:25

 
Sel Faciasında Hayatını Kaybeden Gülten Angın Ebediyete Uğurlandı
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün yaşanan afette Ardıçatak mahallesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalarak kaybolan ve cesedine dün akşam saatlerinde AFAD ekipleri tarafından ulaşılan Gülten Angın bugün yoğun yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı.
23 Eylül 2016 Cuma 20:20

 
Hainler aç kaldı yaylada gasp yaptı
Teröristler, yayla evinden hem erzak hem de silah alarak kaçtılar
30 Ağustos 2016 Salı 18:57

 
Ülkü Ocaklarının Üniversite Başarısı
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık bu yıl ülkü ocakları üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim alarak üniversiteye yerleşen gençleri tebrik ederek, bundan sonra yaşayacakları hayatta başarılar diledi.
13 Ağustos 2016 Cumartesi 14:41

 
PKK Gümüşhane'de Araç Gasp Etti
Gümüşhane'de 3 genci ağaca bağlayan terör örgütü mensupları araçlarını alarak kaçtı. Gümüşhane’nin Torul ilçesinde terör örgütü mensubu olduğundan şüphelenilen 5 kişilik grup gece yarısı köy yolunda araç gasp ederek kayıplara karıştı.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:49

 
Büyükşehir'e Tanker Takviyesi
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), 3 milyon 183 bin TL maliyetle 15 adet su tankeri ve 3 adet damperli kamyon alarak makine parkını güçlendirdi.
12 Şubat 2016 Cuma 17:11

 
Trabzon'da 3 Kadın Ev Bastı!
Trabzon'un Toklu Mahallesi’nde kıskançlık krizine giren D.A. adlı kadın, S.A. (51) ve H.E.S. (32) adlı iki arkadaşına yanını alarak eşiyle görüştüğünü ve buluştuğunu iddia ettiği N.G. (29) adlı kadının evini bastı
6 Aralık 2015 Pazar 16:47

 
Davutoğlu Yeniden Genel Başkan
Başbakan Ahmet Davtuoğlu, kullanılan geçerli oyların tamamını alarak, bin 353 oyla AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkan seçildi
12 Eylül 2015 Cumartesi 20:00

 
Trabzon Emniyeti'nde Terfi Heyecanı
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde 7 müdür terfi alarak rütbe taktı.
10 Eylül 2015 Perşembe 05:15

 
Baro soyuldu
Adliyenin baro odasına giren hırsız, çekmeceden paraları alarak kaçtı
11 Temmuz 2015 Cumartesi 05:28

 
Yeni Meclis Başkanı İsmet Yılmaz
Meclis Başkanı seçimlerinin 4. tur oylamasında İsmet Yılmaz, 258 oy alarak yeni Meclis Başkanı oldu. Deniz Baykal 182 oyda kaldı.
1 Temmuz 2015 Çarşamba 19:35

 
Hedef Süper Lig.
Türkiye Erkekler 1. Lig’de mücadele eden ve gruplara kalarak Süper Lig’e çıkma şansını yakalayarak Play-Off Yarı finallerine katılacak olan Akçaabat Tütünspor’da hazırlıklar devam ediyor.
21 Nisan 2015 Salı 10:20

 
Tütünspor Hentbol güçlendi
Akçaabat Tütünspor hentbol takımı ilk kez üç yabancı sporcu alarak takımını güçlendirdi.
28 Ocak 2015 Çarşamba 17:24

 
Akçaabat'ta silah hırsızlığı
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir eve giren kimliği meçhul kişi yada kişiler kasada bulunan 2 adet ruhsatlı silahı alarak kayıplara karıştı.
27 Ocak 2015 Salı 09:56

 
Karabükspor Rosenborg'e geçit vermedi
Karabükspor'dan tarihi başarı... İlk defa Avrupa Kupaları'nda mücadele eden Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Rosenborg ile 1-1 berabere kalarak adını play-off turuna yazdırdı.
8 Ağustos 2014 Cuma 09:09

 
Bursa’dan Düzköy’e acı haber geldi
TRABZON’UN Düzköy İlçesi Cevizlik Mahallesi’nden olan evli ve 2 çocuk babası Adem Arslan (27), Bursa’da geçirdiği trafik kazasında TIR’ın altında kalarak can verdi.
7 Temmuz 2014 Pazartesi 13:39

 
Trabzon’da Bıçaklı Banka Soygunu Girişiminin Ardından
Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir bankaya dün girerek bıçakla vezne görevlisini gasp ederek 5 bin 700 TL parayı alarak kaçan ve ardından kısa sürede yakalanan şahıs bugün adliyeye çıkartıldı.
17 Aralık 2013 Salı 21:54

 
Projeleri halkla bütünleştireceğiz
MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Gedikli: “Gerçekleştireceğimiz her projeyi kamu desteğini alarak yapacağız.”
24 Ağustos 2013 Cumartesi 20:50

 
Günnar:Pelitli Daha da Gelişecek
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’un Büyükşehir olmasıyla Pelitli’nin daha fazla yatırım alarak daha da gelişeceğini söyledi.
19 Aralık 2012 Çarşamba 18:57

 
Bahçeli'de yeniden seçildi
Devlet Bahçeli 725 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi.
4 Kasım 2012 Pazar 19:09

 
Yok, Böyle Hırsızlık
Kapıyı kırarak içeri giren hırsızlar, belediyenin kasasını soydu ardından başkanın aracını alarak Maçka ilçesine bağlı Atasu beldesi Belediye binasından kasa çalan hırsızlar, binanın yan tarafındaki okulun kantinini de soyduktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Köse'nin makam aracını çalarak kaçtı.
18 Ekim 2012 Perşembe 17:25

 
Trabzon'da 120 Bin TL'lik Hırsızlık
Trabzon'un Yomra ilçesinde bir eve giren kişi ya da kişiler yaklaşık 120 bin TL değerindeki ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı.
24 Ağustos 2012 Cuma 21:10

 
BİR EVDEN 11 BİN TL ÇALINDI!
Trabzon’da Ramazan Ayı’nda bile boş durmayan hırsızlar Kalkınma Mahallesi’nde girdikleri bir evden 11 bin TL değerinde ziynet eşyası çalarak kayıplara karıştılar.
13 Ağustos 2012 Pazartesi 13:38

 
Şmpiyon Olarak Döndü
ÜMİTLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI Mersin 'de 10 Şubat 2012 tarihinde Yenişehir Belediyesi Spor Salonunda; 54 ilden 457 Sporcunun katılımı ile başlayan Ümitler Türkiye Şampiyonası bugün (12 Şubat 2012) sona erdi. Şampiyonada Trabzonspor kulübünden Gülkader ŞENTÜRK 5 maçınıda alarak Türkiye Şampiyonu oldu.
22 Şubat 2012 Çarşamba 20:15

 
Trabzon'da hedef 3 puan
Ligde son 9 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Bordo Mavililer, Beşiktaş karşısında kazanarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
26 Kasım 2011 Cumartesi 15:04

 
Konservatuarımız açılıyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı 2011-2012 öğretim yılında, 20 öğrenci alarak eğitime başlayacak.
22 Haziran 2011 Çarşamba 13:42

 
MHP'nin TBMM'de söz hakkı olan isimleri...
MHP'de yaşanan kaset skandallarının gölgesinde seçime giren MHP yüzde 12.99 oy alarak Meclis'e girmeyi başardı.
13 Haziran 2011 Pazartesi 13:00

 
Öztürk İstifa Etti
Süper Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümeye düşen ve gelecek sene 3. ligde mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor, kulüp yönetimi olağanüstü kongre kararı alarak kendisinin istifa edeceğini açıkladı. Kulüp Başkanı Zeki Öztürk, “Sebatspor için kahrolanlardan özür diliyorum.” dedi.
11 Mayıs 2011 Çarşamba 19:15

 
KAFANIZA GÖRE TAKILIN
PFDK sportmenliğe aykırı davranış kapsamına alarak ceza sayısını 2 maça indirdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, daha önce hakaret olarak algılanıp 3 maç ceza verilen bedduaları, sportmenliğe aykırı davranış kapsamına alarak ceza sayısını 2 maça indirdi.
27 Nisan 2011 Çarşamba 11:15

 
Her Sezon Aynı Oyunlar
Uluç, Trabzonspor ve Burak'ı etkilemeye çalışıyor... Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç, Trabzonspor'un en formda ismi Burak Yılmaz'ı hedef alan bir köşe yazısı kaleme alarak aklı sıra Burak'ın performansını olumsuz yönde etkilemeye çalışıyor.
14 Nisan 2011 Perşembe 15:55

 
Kupada Yola Devam
Temsilcimiz A.Sebatspor Ziraat Türkiye kupasında ilk önce kendi evinde Araklıspor'u 1-0 ardından bu hafta Keçiörengücü'nü sahasında 4-0 gibi farklı skorla geçti. Ancak bu başarıyı bir türlü ligde gösteremeyen Sebatspor, bu haftada deplasmanda berabere kalarak taraftarlarını üzdü.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:30

 
Turnuva'ya Akçaabat İmzası
Doğukan Spor Merkezi Trabzon'da yapılan karate turnuvasında Akçaabat'ın gururu oldular. Trabzon'un çeşitli kapalı spor salonlarında gerçekleştirilen turnuvanın finali, 19 Mayıs kapalı spor salonunda yapıldı. Antrenör Muhammet Şentürk'ün Akçaabatlı ekibi turnuvaya katılan 11 kulüp arasında çeşitli başarılar alarak Akçaabat'ın adını ön plana taşıyarak, Akçaabat'ın gururu oldular. Antrenör Muhammet Şentürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada: "Amacımız temiz bir gençlik yetiştirmek. Bu ekibimizle biz ilerleyen zamanlarda çok başarıya koşacağız. Bu konuda Akçaabat'tan destek bekliyoruz." dedi.
12 Eylül 2010 Pazar 23:33

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur