Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Vekil haberleri
 
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret
Azerbaycan Gence Milletvekili Nagif Hamzayev, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
24 Mart 2024 Pazar 16:11

 
Sibel Suiçmez:"Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez: "Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
18 Ocak 2024 Perşembe 12:30

 
Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Trabzon Büyükşehir’e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile görüştü.
26 Aralık 2023 Salı 00:41

 
Yavuz Aydın Sera Gölü'nü Meclise Taşıdı
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Sera Gölü’nün kirliliğini sordu.
21 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
Koç :Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç mahfil çevreler tarafından kendisine atılan iftiralara Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:07

 
Koç'tan İşbirliği Çağrısı
Gedikli Başkan, Köroğlu Başkan vekili olsun!
4 Aralık 2023 Pazartesi 15:57

 
TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı.
30 Kasım 2023 Perşembe 16:51

 
TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi
29 Kasım 2023 Çarşamba 15:05

 
CHP'nin Ortahisar Adayı Ahmet Kaya!
CHP eski Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya başvurusunu yaptı.
28 Kasım 2023 Salı 17:47

 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat’ta devam eden bir dizi mega projenin çalışmalarında incelemeler bulunmak ve bilgi edinmek üzere Akçaabat’a geldi.
27 Kasım 2023 Pazartesi 17:34

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
TRABZONLU ANNELERDEN GAZZE İÇİN ‘HAYIR ÇARŞISI’
Trabzon Kadın İnsiyatif Platformu temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı makamında ziyaret etti.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:15

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON MUHTARLAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret ederek Başkanvekili Muhittin Eyüboğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
19 Ekim 2023 Perşembe 10:56

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
FETÖ'den Yargılanan AK Parti Trabzon Eski Milletvekili İçin Karar Verildi!
FETÖ üyeliğinden yargılanan AK Parti Trabzon eski Milletvekili hakkında karar verildi.
10 Ekim 2023 Salı 19:49

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
Aslan Güner'den Dikkat Çeken Paylaşım: "Başlıyoruz"
İYİ Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi.
21 Eylül 2023 Perşembe 16:23

 
Koç:Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arap turiste atılan yumruk olayına sert tepki göstererek “Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz ve misafirperverliğimize gölge düşüremez.Buna müsade etmeyeceğiz.”dedi.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:47

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
AKP Parti Trabzon İl Koordinatörlüğüne Rizeli İsim Getirildi!
AK Parti Muğla Milletvekili Mete'ye Trabzon İl Koordinatörlüğü görevi verildi.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 10:06

 
Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:52

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
Trabzon Milletvekili Aydın'dan Atatürk Heykeline saldıran failin serbest kalmasına tepki!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Atatürk Anıtı’na saldıran failin serbest bırakılmasını eleştirdi ve sessiz kalan siyasilere yüklendi.
20 Temmuz 2023 Perşembe 10:59

 
“Akçaabat'ta Atatürk heykeline saldırı.
Milletvekili Suiçmez Atatürk Anıtına saldırıyı kınadı KENDİNİZE GELİN!
18 Temmuz 2023 Salı 08:14

 
“Sahipsiz kalmış bir şehirde turizm”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon turizminde yaşanan sıkıntıları TBMM gündemine taşıdı, ardından konuyla alakalı bir açıklama yayınladı
14 Temmuz 2023 Cuma 17:06

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:16

 
Güner, Aday Olacak Mı?
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Akçaabatlı iş insanı Aslan Güner’in adı kulislerde 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak geçiyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:58

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
AK PARTİ'DEN BAYRAMLAŞMA AÇIKLAMASI
BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ AKÇAABAT'A GELİYOR
27 Haziran 2023 Salı 21:15

 
BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:59

 
Venezüella Başkanı Maduro Vehbi Koç’u tebrik etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Göreve Başlama Törenine katılan Venezuella Devlet Başkanı Nicolas Maduro programda tanıştığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) ilk olan uzak yol gemi kaptanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’u tebrik etti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 10:24

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT'TA
Millet ittifakı milletvekilleri Sibel Suiçmez, Yavuz Aydın, Chp Trabzon il başkanı Nurcan Aşcı Demiröz ile millet ittifakının Akçaabat İlçe başkanları ve partililer Akçaabat halkını selamladı.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 18:41

 
‘’ Sandıktan Trabzon % 61 le çıkmalı ‘’
Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekilleriyle Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti.
23 Mayıs 2023 Salı 17:35

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
2023- Genel seçimlerinde neler oldu
2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sürprizlerle geçti.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:34

 
Ünal Karaman milletvekili seçildi!
Trabzonspor eski teknik direktörü ve futbolcusu Ünal Karaman’ın İYİ Parti’den Konya Milletvekili seçilmesi kesinleşti. İYİ Parti’den 2018 Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş ise 2. Sırada olması nedeniyle bu seçimde meclise giremedi.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 11:12

 
Trabzon’un yeni milletvekilleri belli oldu!
Trabzon’un milletvekilleri belli oldu.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 10:54

 
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01

 
Seçim günü yasakları belli oldu!
Yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çerçevesinde gerçekleşecek seçim günü yasakları belli oldu
13 Mayıs 2023 Cumartesi 16:48

 
HER ŞEY AKÇAABAT İÇİN
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEN, yoğun siyasi çalışmalarının yanı sıra Akçaabat’ın kazanımları için de yoğun çaba sarfediyor.
12 Mayıs 2023 Cuma 18:47

 
CHP Trabzon Milletvekili Kaya “Fol Yok, Yumurta Yok Hayal Vaatlere Devam”
AK Parti iktidarı, Trabzon’a verdiği sözleri tutmadığını söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’u yaşanacak değil, kaçılacak bir şehir haline getirdiğini açıkladı.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:28

 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı“Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız”
CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi.
12 Mayıs 2023 Cuma 09:18

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
ŞENER PUL KERMESE KATILARAK KATKI SAĞLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Şener Pul Seçim Çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürüyor.
9 Mayıs 2023 Salı 18:03

 
MUSTAFA CUMUR ANILDI
Ak Parti Trabzon Milletvekili Musfata Cumur Mezarı Başında Anıldı
6 Mayıs 2023 Cumartesi 15:12

 
ŞENER PUL
MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI
5 Mayıs 2023 Cuma 19:47

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Hacıoğlu “Maçka'ya bahar erken gelmiş”
CHP Milletvekili Adayı Musa Hacıoğlu seçim çalışmaları için Trabzon'un Maçka ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
5 Mayıs 2023 Cuma 19:03

 
ŞENER PUL MAHALLELERDE
MHP Trabzon milletvekili adayı Şener Pul mahalle gezilerini sürdürüyor. Şener Pul Kavaklı ve Yeni mahalle Lazlar mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi.
5 Mayıs 2023 Cuma 16:56

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Özçilingir,“Üreten konumdan ithal eder konuma geldik”
CHP Milletvekili Adayı Murat Özçilingir, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor.
5 Mayıs 2023 Cuma 16:08

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner'in Önceliği Gençler.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Akçaabat ilçesine bağlı; Ortaalan ve Ambarcık Mahallelerinin ardından, Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya ve Fatih Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip destek istedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:11

 
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT'TA
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya ve CHP İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık kalabalık bir ekiple dün Akçaabat hamamçimeni ve Yeni mahalle esnafının nabzını tutarak sırasıyla Dolmuşçular ve minübüsçüler durağı, sebze hali ve balıkçılar lokalini ziyaret ettiler.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:01

 
MHP Akçaabat'ta Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:30

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
MUSA HACIOĞLU
CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI
30 Nisan 2023 Pazar 18:35

 
KASKETLİ MUSA HALKIN İÇİNDE
CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSA HACIOĞLU HALKIN İÇİNDE .
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:26

 
ŞENER PUL DERECİKTE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul, Seçim Ziyaretlerini Derecikte Sürdürdü.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:07

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez TTSO’yu ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez ve beraberindeki partililer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:09

 
ASLAN GÜNER
İYİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI
26 Nisan 2023 Çarşamba 10:52

 
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AKÇAABAT'TA
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın ve Aslan Güner seçim çalışmalarına Akçaabat ilçesinde devam etti.
25 Nisan 2023 Salı 14:58

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
AK Parti Milletvekili adayı Koç’tan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
24 Nisan 2023 Pazartesi 18:43

 
Uyumadan çalışacağız
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuşan CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, “Son 3 haftada depara kalkıyoruz.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:26

 
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul'dan 23 Nisan Mesajı
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul;Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.
22 Nisan 2023 Cumartesi 15:57

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av.Sibel Suiçmez, 23 Nisan Mesajı
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av.Sibel Suiçmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı.
22 Nisan 2023 Cumartesi 14:09

 
İYİ Parti Trabzon’da Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı
Kıymetli hemşehrilerimiz, 22.04.2023 Cumartesi günü Saat:14:30’da Genel Başkan Yardımcımız Ünzile Yüksel ve Milletvekili Adaylarımızın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını ve bayramlaşma törenimizi gerçekleştireceğiz. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
22 Nisan 2023 Cumartesi 10:07

 
Maçka'da Yeniden Refah Rüzgarı
Yeniden Refah Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz ve Maçka İlçe Başkanı Devrim Altıntaş İle Bugün beraberindeki parti teşkilatıyla birlikte Maçka ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
19 Nisan 2023 Çarşamba 17:43

 
Güney Çevre Yolu’nun Temeli Atılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı projelerden bir tanesi olan Güney Çevre Yolu Projesi ile ulaşım sorunu tarihe karışacak.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:32

 
BAŞKAN EKİM’DEN MÜJDELERE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun Akçaabat için açıkladığı müjdelere teşekkür etti.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:29

 
TTSO, Siyasi Partilerden Beklentiler Raporu’nu yayınladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), her genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını Trabzon iş dünyasının talepleri hakkında bilgilendirmek üzere hazırladığı Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri Raporu’nu yayınladı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:09

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, "Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok".
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Ankara'da gerçekleştirilen, 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 16:19

 
İYİ PARTİ'DEN ZİYARET
İyi Parti Trabzon Milletvekili Adayları Akçaabat Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti.
18 Nisan 2023 Salı 15:04

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
Yavuz Aydın açıklamalarda bulundu
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bir önceki dönemde iyi ne yapıldıysa onun üzerine daha çoğunu koymak, eksik kalanı tamamlamak, yanlış varsa düzeltmek ve yeni projeler üreterek halkımızın refah seviyesini yukarı çekmek zorundayız” diye konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 12:57

 
Trabzon’da 116 milletvekili yarışacak
YSK illerin milletvekili aday sayılarını açıkladı...
18 Nisan 2023 Salı 10:35

 
Yeniden Refah Partisi Sahaya İndi
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Sn. Emin MENŞUR , Sn. Tuba BİLGİN , Ortahisar ilçe Başkanı Sn. İbrahim Aydın ve İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu önünde Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi stant çalışması ve iftar programı yaptılar.
18 Nisan 2023 Salı 10:06

 
Şener Pul, Sanayi Esnafıyla
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili 3. sıra adayı Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.
17 Nisan 2023 Pazartesi 14:06

 
Vehbi Koç: Millet İttifakı terörün gölgesinde siyaset yapıyor!
AK Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç, siyasi duruşunu eleştirdiği Millet İttifakının terörün gölgesinde siyaset yaptığını söyledi.
17 Nisan 2023 Pazartesi 12:02

 
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Trabzon’a Geldi
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Trabzon’da partisinin Trabzon Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.
15 Nisan 2023 Cumartesi 15:01

 
Şener Pul Halkın İçinde
MHP Trabzon 3.Sıra Milletvekili adayı Şener Pul sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
15 Nisan 2023 Cumartesi 13:49

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen, Trabzon Memur Sen’i ziyaret etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Trabzon Memur Sen’i ziyaret etti.
15 Nisan 2023 Cumartesi 13:20

 
“Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim.
AK Parti Milletvekili Adayından esnafın dükkan camına önemli not: “Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın”
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:44

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı Esiyor
40 yıldır Akçaabat’ta ticaretini ve yaşantısını sürdüren İl Başkanı Süleyman Pulat 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Trabzon’dan 1. sıra milletvekili adayı olması dolayısı ile il başkanlığı görevini Akçaabat Alsancak Mahallesinden olan, ilçemizin tanınmış eski esnaflarından İsmail Yılmaz’ın oğlu Ali Osman Yılmaz’a devretti.
15 Nisan 2023 Cumartesi 11:50

 
Ak Parti Trabzon milletvekilleri Akçaabat’ta tanıtıldı
14 ‘Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri nedeniyle Trabzon Ak Parti Milletvekilleri Akçaabat’ta düzenlenen iftar yemeğiyle tanıtıldı.
15 Nisan 2023 Cumartesi 11:43

 
Trabzon'da İYİ Parti adayları TGC'den meydan okudu: "Maça hazırız"
İYİ Parti Trabzon milletvekili adayları Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Birinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın, "İdmanlıyız, maça hazırız. Bu kadro en az 3 milletvekili almaya talip" dedi.
14 Nisan 2023 Cuma 17:30

 
Şen'den Belediye'ye Ziyaret.
Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Şen Akçaabat Belediyesini Ziyaret Etti
14 Nisan 2023 Cuma 13:10

 
Yerli Ve Milli “Togg” İlk Kez Trabzon Sokaklarında
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:34

 
Şener Pul Akçaabat Esnafını Ziyaret Ediyor.
MHP Trabzon 3.Sıra Milletvekili adayı Şener Pul sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ara vermeden sürdürüyor.
12 Nisan 2023 Çarşamba 17:40

 
BALTA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti tarafından 28. Dönemde milletvekili adayı gösterilmedi. Muhammet Balta, karar sonrası açıklamalarda bulundu.
10 Nisan 2023 Pazartesi 00:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur