Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
TOPLUM haberleri
 
BTP li Ayvaz; Baştacı Analarımız hala sokaklarda..
Ramazan’ın bereketi ile seçime sayılı günler hızlı geçiyor. Adaylar sahada hem projelerini aktarırken hem de anlık toplumun nabzını tutmaya devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:51

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
ADAY ADAYI KÜÇÜK, MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
12 Aralık 2023 Salı 18:10

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
Hastane Personeline Alzheimer Hastalığı Eğitimi
Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi'nde Alzheimer hastalığı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla özel bir eğitim gerçekleştirildi.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:38

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:52

 
AKÇAABAT’TA SPOR ZAMANI
Akçaabat Belediyesi tarafından sporun toplumda yaygınlaşması ve gençlerin aktif bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla beş farklı branşta spor kursu açıldı.
8 Ağustos 2023 Salı 16:30

 
BAŞKAN EKİM’DEN ANKARA ÇIKARMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:43

 
Halk Eğitim merkezi yıl sonu sergisi açtı
Akçaabat Halk Eğitimi merkezi yılsonu sergisini Halk eğitim merkezi binasında açtı. Serginin açılışına Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl milli eğitim müdürü Evren Görmüş, Akçaabat jandarma komutanı yüzbaşı Barış Kesici Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri davetliler ve kursiyerler katıldı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:47

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
Şen "Güçlü Türkiye İçin Erdoğan"
Mustafa Şen Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:16

 
Şener Pul Halkın İçinde
MHP Trabzon 3.Sıra Milletvekili adayı Şener Pul sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
15 Nisan 2023 Cumartesi 13:49

 
Şener Pul Akçaabat Esnafını Ziyaret Ediyor.
MHP Trabzon 3.Sıra Milletvekili adayı Şener Pul sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ara vermeden sürdürüyor.
12 Nisan 2023 Çarşamba 17:40

 
CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan AŞCI Demiröz; Ülkemizde bağımlılık oranı artmaktadır.
Ağır ekonomik kriz, yüksek enflasyon emeği ile geçinen toplumsal sınıfları meydanlara dökldüğünü ifade eden CHP Trabzon İl Başkanı Dr. Nurcan AŞCI Demiröz, Uygulanan ekonomik politikalar emeği ile geçinen sınıfları yoksulluk sınırının altına itmiştir.
12 Ocak 2023 Perşembe 10:18

 
Çelebi: Gelişmiş demokrasilerin köşe taşlarından biri özgür basındır
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, “Toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından değerli bir rol üstlenen basın çalışanlarının yaptığı görev büyük önem taşımaktadır” dedi.
10 Ocak 2023 Salı 17:02

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
Toplumsal Sorunlarımız “Kızılcık Şerbeti Dizisi Üzerine”
Hemen, hemen haftada bir gün mutlaka “Toplumsal Sorunlarımız” adı altında bir video paylaşmaya çalışırım.
4 Aralık 2022 Pazar 18:15

 
Rektör Uzun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında “Öğretmenler bir kişiyi, toplumu ve insanlığı değiştirme gücüne sahip bilge kişilerdir” dedi.
23 Kasım 2022 Çarşamba 10:19

 
Cemal Yıldız Yazdı
Güçlü Toplum, Güçlü Aile.
5 Kasım 2022 Cumartesi 15:42

 
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Trabzon Şubesi açıldı
İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunma ve ülkesinde öncü bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), Trabzon Şubesi açıldı.
18 Ekim 2022 Salı 21:47

 
Sivil Toplum Kuruluşları Bir Arada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’taki Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarıyla bir araya gelerek ilçe hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.
20 Eylül 2022 Salı 17:28

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
“Nefs” Toplumda da ağır basıyor.
Aslında bu başlık, bilim adamları öğretim görevlileri, toplum bilimcileri, tarafından araştırılması, irdelenmesi gereken bir başlıktır.
5 Ağustos 2022 Cuma 15:03

 
İl Başkanı Mumcu Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileriyle Buluştu
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu Trabzon’da faaliyetlerine devam eden Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileriyle bir araya geldi.
23 Haziran 2022 Perşembe 18:32

 
AKÇAABAT MESAJ VERDİ "MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA"
Akçaabat’ta Sivil Toplum kuruluşları, Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda basın açılaması yaptılar.
28 Nisan 2022 Perşembe 20:01

 
Altıntepe 14 Mart Tıp Bayramını Tebrik Etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplumda hiçbir zaman önemini kaybetmemiş olan ve bir kadar da kutsal ve meşakkatli, onurlu bir mesleği yürüten sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.
14 Mart 2022 Pazartesi 18:52

 
Akçaabat'ta Sivil Toplum Çalıştayı Yapıldı
Trabzon Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı” 28 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi.
28 Şubat 2022 Pazartesi 18:03

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
AKÇAABAT’TA KADİM BİR YILBAŞI GELENEĞİ
Toplumu oluşturan temel öğelerden biri de gelenek ve göreneklerdir. Son zamanlarda gelişen teknoloji ve modernleşen insan hayatı ile bazı gelenekler unutulmaya yüz tutmaktadır.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:59

 
Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Olgun Gündüz, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
22 Ağustos 2021 Pazar 09:46

 
Bartın Üniversitesi personeli ve öğrencilerine “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi
Bartın Üniversitesi’nde personel ve öğrencilere afetlere hazırlıklı bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürü oluşturulması amacıyla “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi.
10 Haziran 2021 Perşembe 14:24

 
AKÇAABAT’TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, toplumsal bilinci arttırmak adına Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirildi.
8 Haziran 2021 Salı 15:03

 
Akçaabat'tan Yükselen İstiklal
Akçaabat’ta kaymakamdan esnafa, öğrencisinden öğretmenine, idarecisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm ilçe İstiklal Marşı’nı okudu.
29 Nisan 2021 Perşembe 14:27

 
“Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı
Bartın Valiliği ve Bartın Üniversitesi arasında afetlere hazırlıklı bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürü oluşturulması amacıyla “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı.
16 Mart 2021 Salı 10:00

 
ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Sayın Prof. Dr. Selçuk Özdağ Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
13 Kasım 2020 Cuma 10:36

 
Eylül Filmi Trabzon’da çekilecek
Türk sinemasının Tanınmış oyuncu ve yönetmeni Orhan Ayça Trabzon ve Maçka da çekimlerine başlayacağı EYLÜL filmi için Trabzon sivil Toplum temsilcileriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgiler verdi.
8 Ağustos 2020 Cumartesi 12:55

 
Başkan Sivil toplumu ağırladı
Altıntepe Sivil toplumu ağırladı
27 Temmuz 2020 Pazartesi 19:10

 
VAKFIKEBİR'DE, "MEDENİYETİN İNŞASINDA KADIN VE ÜRETİM'' KONULU PANEL DÜZENLENDİ
Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal: "Medeniyetlerin ve toplumun inşası, kadının ihyasıyla mümkündür." Vakfıkebir'de, İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' münasebetiyle, 'Medeniyetin İnşasında Kadın ve Üretim' konulu panel düzenlendi
6 Mart 2020 Cuma 12:28

 
Sivil toplum örgütleri toplantısına Vekil Ayvazoğlu’da katıldı.
Akçaabat Sivil toplum örgütlerinin bu ayki toplantısı Akçaabat Oto Galericileri derneği tarafından düzenlendi. Toplantıya AK parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’da katıldı.
15 Şubat 2020 Cumartesi 16:22

 
Kadın yönelik şiddetle mücadele planı anlatıldı.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü ve Akçaabat kaymakamlığı sosyal hizmetler merkezi müdürlüğünce kadına yönelik şiddetle mücadele planı sivil toplum kuruluşları ve muhtarlara anlatıldı.
23 Aralık 2019 Pazartesi 15:24

 
AKÇAABAT KENT KONSEYİ’NDEN TİYATRO JESTİ
Birçok alanda farklılıklarını ve farkındalıklarını ön plana çıkaran ve başarılı işlere imza atmayı amaç edinmiş Akçaabat Kent Konseyi, sanata destek vermek amacıyla toplumun her kesiminden vatandaşı tiyatroya götürdü.
25 Kasım 2019 Pazartesi 08:53

 
DÜNYA FİNALİ İÇİN JÜRİ ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ
Ulusal ve uluslararası proje başarılarıyla dikkat çeken Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali CAN; ülkemizde bilimsel çalışmalarıyla iz bırakan, sosyal sorumluluk çalışmaları ile toplumda bir fark yaratma potansiyeli yüksek olan “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci”nin seçilerek ödüllendirildiği yarışma çerçevesinde, "İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet" kategorisi için değerlendirme yapmak üzere Jüri Üyeliği’ne seçildi.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:38

 
BASINA VE KAMUOYUNA
Fındıklı Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra Toplumcu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını Fındıklı halkı ile birlikte yürütmektedir.
22 Ekim 2019 Salı 12:25

 
Barış Pınarından vazgeçilmesin
Yurt çapında sivil toplum örgütleri Barış Pınarı için destek verdi
17 Ekim 2019 Perşembe 09:11

 
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MESAJ YAYINLADI
Millet olmanın en önemli özelliklerinden biri sevinçte ve hüzünde birlikte hareket edebilme, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:22

 
"CAMİLER ÇOCUK DOLSUN, AHLÂKI KUR’AN OLSUN"
Müftü Köksal: Din eğitiminin toplumsal ahlâkın yozlaşmasını önlemede yegane unsur olduğu bilinmelidir.
12 Haziran 2019 Çarşamba 01:46

 
Akçaabat Kent Konseyi'nden Açıklama
Akçaabat’ta son dönemde en etkin kamuoyun oluşturan Sivil Toplum Örgütü olan Akçaabat Kent Konseyi, Akçaabat’ın sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:16

 
TRABZONSPOR BULVARI YENİDEN CANLANACAK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarını esnaf ve Trabzon’daki Sivil Toplum Örgütü ziyaretleri ile sürdürüyor.
14 Mart 2019 Perşembe 18:41

 
Tiyatro Günleri Markalaştı
Akçaabat Belediyesince, Akçaabat’ımızda, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek amacıyla düzenlenen 9. Erol Günaydın Tiyatro Günleri sona erdi.
13 Mart 2019 Çarşamba 13:45

 
Trabzon'un geleceğini gençlerle kuracağız
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz ekonomik ve sosyal koşullar nedeni dolayısıyla gençlerin yurt dışına çıkmak istemelerini en büyük toplumsal acılardan biri olduğunu belirterek, " Gençlerimizi kazanmak zorundayız, geleceğin Trabzon'u ve Ortahisar'ını oluştururken gençliğimizin dinamizminden yararlanacağız" dedi.
25 Şubat 2019 Pazartesi 10:01

 
”KIŞTAN KORUNMAK İÇİN TARHANA KANSERDEN KORUNMAK İÇİN TARAMA”
Akçaabat Sebat Aile Sağlığı Merkezi önünde kanser ile ilgili toplumu bilinçlendirmek için etkinlik düzenlendi.
29 Ocak 2019 Salı 19:08

 
Başkan Adem Çelik'ten '10 Ocak' mesajı
'Gazeteci, toplumun sesidir!..'MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, "Günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, toplumun sesi olmaya devam ediyor" dedi.
10 Ocak 2019 Perşembe 16:04

 
YEŞİLAY STARTI HIDIRNEBİ'DEN VERDİ
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, bağımlılıkta mücadelede toplumun yerel dinamiklerini harekete geçirmek için çalışmalara hız verdi.
3 Aralık 2018 Pazartesi 12:54

 
Mustafa Uzun STK'Ları ziyaret ediyor.
Belediye başkan aday adayı Mustafa Uzun sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
23 Kasım 2018 Cuma 16:52

 
Başkan Gümrükçüoğlu STK temsilcileri ile istişarelerde bulundu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
19 Eylül 2018 Çarşamba 18:50

 
SGK’DAN KAYITLI İSTİHDAMI DESTEKLEME SEMİNERLERİ
Sosyal Güvenlik Kurumu, Kayıtlı İstihdamın Desteklenmesi Projesi (KİDEP) kapsamında kayıt dışı istihdamı azaltmak amacıyla toplumun çeşitli katmanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.
15 Ağustos 2018 Çarşamba 20:33

 
GÜZİDE UZUN,SOYLU'YA TEPKİ GÖSTERDİ
SOYLU TOPLUMSAL ÇATIŞMA VE KAOS ÇAĞRISI YAPMIŞTIR
29 Haziran 2018 Cuma 17:59

 
24 Haziran dönüm noktası olacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki bir kısım sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile sahur programında bir araya geldi.
10 Haziran 2018 Pazar 22:08

 
Bir tahmin de İYİ Parti’den!
Trabzon İl Başkanı Kuvvetli, MHP ve AK Parti’nin toplumda karşılıklarının kalmadığını belirterek, öngörüsünü açıkladı.
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:24

 
MİRAÇ MANA ALEMİNDE YÜKSELMEKTİR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel geceler olduğuna dikkati çeken Gümrükçüoğlu, “Miraç, dünyevi ortamdan sıyrılarak, mana aleminde yükselmenin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin ancak gönül ve ruh temizliğinden, her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılık ve boyun eğmeden geçeceğini hatırlatır” dedi.
13 Nisan 2018 Cuma 00:32

 
Birlik olduğumuz sürece şer odakları başarılı olamaz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu yetkililerini makamında kabul etti.
4 Nisan 2018 Çarşamba 17:42

 
4 NİSAN DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ
Dünya artık toplumsal, ahlaki ve vicdani açıdan, hayvanların hak sahibi bir varlık olarak değerlendirildiği perspektifle tüm hayvanların yaşamlarının güvence altına alınması yolunda önemli mesafeler kat etmeye başlamıştır.
3 Nisan 2018 Salı 00:00

 
AKÇAABAT ORTAK SES VERDİ
Akçaabat'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları, ortak bir açıklama yaparak, Akçaabat için beklentilerini dile getirdi.
24 Mart 2018 Cumartesi 20:45

 
Başkan Gümrükçüoğlu STK yetkililerini kabul etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sivil toplum örgütleri ile sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
3 Mart 2018 Cumartesi 18:08

 
BAŞKAN AÇIKLAMAYAPTI.
Bizler kamu yarına çalışan odalar ve dernekler olarak çalışma alanlarımız arasında toplumu bilgilendirme görevimiz mevcut. Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası olarak bu görevimizi yerine getirmek için üzerimize düşen kamu yararına ne sorumluluk varsa yerine getirdik
2 Şubat 2018 Cuma 17:16

 
GÜMÜŞHANE'DE KUDÜS İÇİN YÜRÜDÜLER
Gümüşhane’de 20 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu ‘Sivil İrade Platformu’ ABD Başkanı Trump’un Kudüs’ü İsrail’in başkenti tanıma kararını basın açıklamasıyla protesto etti. Açıklama boyunca kalabalık heyet “Kahrolsun Amerika” sloganları attı.
7 Aralık 2017 Perşembe 10:00

 
Trabzon’u büyük eserler donatıyoruz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Trabzon Sivil İnsiyatif Platformunun aylık toplantısına katılarak Sivil İnsiyatif Platformu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Gümrükçüoğlu, “Trabzon’u adeta büyük eserler donatıyoruz. Bunları yaparken de reklam yapmıyoruz, şov yapmıyoruz, sessiz sedasız işimiz yapıyoruz” dedi.
7 Ekim 2017 Cumartesi 12:37

 
Başkan:248 genci Çanakkale gezisine gönderdi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Caminin Ziyneti Toplumun Gençleri” isimli projeye katılan 248 genci Çanakkale gezisine gönderdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesi İpekyolu Fuar Alanında gençleri Çanakkale’ye uğurladı.
29 Eylül 2017 Cuma 17:40

 
Ülkü ocakların'dan Tekerlekli Sandalye
Sizlerinde bildiği ve yakından takip ettiği gibi Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak aralıksız yapmış olduğumuz eğitim,kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, toplum duyarlılığını arttıracak, toplumsal meselelere vurgu yapacak çalışmalarımızı da projelendirip hayata geçirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:06

 
Trabzon Arakan'daki katliamlara tepki gösterdi
Trabzon’daki sivil toplum kuruluşları, Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik yaptığı katliamlara tepki gösterdi.
30 Ağustos 2017 Çarşamba 09:22

 
Atalarımıza hürmet ettiğimiz kadar medeniyiz
Yaşlı Destek Programı (YADES) Yaşlanma Yaşa Projesi açılış töreninde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Biz atalarımıza ne kadar hürmet gösterirsek, engellilerimizi ne kadar topluma katarsak, inanın o kadar gelişmiş olacağız, o kadar medeni olacağız” dedi.
31 Temmuz 2017 Pazartesi 18:06

 
Galericiler derneği iftar yemeği verdi
Akçaabat Galericiler Derneği Akçaabat daire amirleri, sivil toplum örgütleri, gazeteciler ve dernek üyelerine iftar yemeği verdi.
19 Haziran 2017 Pazartesi 17:55

 
Akçaabat’ta Geri Dönüşüm Hamlesi
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uygun, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve ilçemizi yaşanabilir temiz bir kent yapmak için faaliyetlerini sürdürüyor.
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:44

 
Başkan sivil toplum temsilcileriyle buluştu.
Akçaabat Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün Akçaabat sivil toplum örgütleri başkanlarıyla Darıca Saray restaurant’ ta sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
20 Mart 2017 Pazartesi 20:16

 
7.Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başlıyor
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri" nin 7.'si 1 – 9 Mart 2017 tarihlerinde tiyatro severlerle buluşuyor.
27 Şubat 2017 Pazartesi 21:18

 
Trabzon Ülkü Ocaklarının Başarısı
Yaptıkları sosyal faaliyetler ve toplum duyarlılığını arttırmaya yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarının yanında gerçekleştirmiş oldukları eğitim çalışmaları ile geçliğe katkı sunan ve topluma örnek olan Trabzon Ülkü Ocakları bölgesel bilgi yarışmasında birinci oldu.
27 Şubat 2017 Pazartesi 01:28

 
Cuma Hayrı; Anayasa Hayır’ı…
Kimilerinden mesaj gelir, birileri de sözle zikir eylerlerdi; “Hayırlı Cumalar” diye… Sonra, işin içine 16 Nisan’da Anayasa hesabıyla bir “Hayır-Evet” işi girince, kimileri mesajlardan “hayırlı”yı kaldırdı, birileri de söz ile kulağımıza üflemeyi! Aslında o günkü ve bugünkü tercihsöylem hesabıyla bu bile toplum olarak bizim ne kadar kısır bir döngü içinde olduğumuz, ne denli dar bir ufkumuz bulunduğunu, “sapla samanı nasıl karıştırdığımızı” nasıl bir birine karıştırdığımızı tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor! Neden mi? Çünkü; “Hayır” kelimesinin manası Cuma ile Anayasa oylaması hesabında çok ama çok farklı. Bir “hayrı”, diğeri “hayır”ı ifade ediyor. Ama gel gör ki, böyle ufak tefek hesaplar
18 Şubat 2017 Cumartesi 15:29

 
Büyükşehir Zabıtasından gece yarısı dilenci operasyonu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için yasaların verdiği yetki çerçevesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürüyor.
11 Şubat 2017 Cumartesi 00:55

 
İSOMDER Uzungöl’de Toplantı
İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Başkanlık divanı toplantısını Genel Başkan İlhami Uçan’ın katılımı ile Uzungöl’de gerçekleştirdi.
6 Şubat 2017 Pazartesi 01:07

 
Pekşen Akçaabat Köftesi Üzerinden Eleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akçaabat’ta Sivil Toplum kuruluşu başkanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
1 Şubat 2017 Çarşamba 18:04

 
Trabzon MOBİD Avrupa pazarına göz koydu
Türkiye’deki en etkin sektörel sivil toplum kuruluşu olan Mobilyacı İşadamları Derneği DKİB’nin katkıları ile gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı UR-GE desteği projesi kapsamında Almanya’da MÜSİAD başkan ve üyeleri ile bir araya gelerek burada bir şovrum açma girişimi ve Avrupa pazarı hakkında fikir alışverişinde bulundular.
26 Ocak 2017 Perşembe 10:49

 
Trabzon Ülkü Ocakları Kök Hücre İçin Toplandı
Toplumsal konularda her daim öne atılarak duyarlılık oluşturmaya çalışan Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Kök Hücre konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.
18 Ocak 2017 Çarşamba 00:32

 
Nihat BİRİNCİ Gazeteciler Gününü Kutladı
Demokratik bir toplumu ayakta tutan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basının varlığı olduğu hepimizin malumudur.
10 Ocak 2017 Salı 20:57

 
Gümrükçüoğlu:Basın mensupları toplumumuzun sesidir
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın mensupları halk adına görev yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan insandır" dedi.
9 Ocak 2017 Pazartesi 17:49

 
CHP sivil toplum örgütlerini geziyor
CHP Trabzon merkez ve Akçaabat merkez ilçe yöneticileri program dahilinde Akçaabat emniyet müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarını geziyorlar.
19 Aralık 2016 Pazartesi 19:17

 
STK Lar Tek Yumruk.
TRABZON’DA Kİ 20 SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAN TERÖRE ORTAK TEPKİ
19 Aralık 2016 Pazartesi 07:59

 
STK Lar Tek Yumruk Oldu.
Akçaabat’ta bulunan sivil toplum kuruluşları istanbulda yaşanan terör saldırısı ile ilgili imzalı ortak bir abasın açıklaması yaptılar.
12 Aralık 2016 Pazartesi 15:57

 
Öğretmenlerimizin üstlendiği görev hayati önem taşıyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, öğretmenlerin üstlendiği görevin toplumların için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.
24 Kasım 2016 Perşembe 19:57

 
Arsin Platformu Kuruldu
Trabzon’un gelişen ilçelerinden Arsin sivil toplum örgütü alanın da önemli gelişmeler oluyor.
31 Ekim 2016 Pazartesi 07:16

 
Saadet'ten Ziyaret
Saadet Partisi Akçaabat İlçe Yönetimi ,Başkan İsmail Şener ve ilçe yönetimi ile yeni eğitim-öğretim yılını tebrik etmek için ilçede bulunan sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
24 Eylül 2016 Cumartesi 17:46

 
Birliktelik ruhu yaşatılsın
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tesis edilen milli birlik ve beraberliğin bir toplumsal mutabakata da dönüştüğü ilçemizde, bu durumun ilçe menfaatine değerlendirilmesini tesis amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:21

 
Meclis Üyesi Çağrı Yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Murat Aydın 7 Ağustos Pazar gecesi tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerinde katılımlarıyla hep birlikte kuran ı kerim ve mevlit-i şerif okutarak sonlandıralım çağrısında bulundu.
1 Ağustos 2016 Pazartesi 11:45

 
Akçaabat Platformunun 4. Toplantısı yapıldı
Akçaabat Platformunun 4. Akçaabat Körfez Metinde gerçekleşti Toplantıya sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Akçaabat kaymakamı Soner şenel ve garnizon komutanı Mustafa Selçuk,Akçaabat Ak parti ilçe başkanı Emre Akgün de katıldı.
20 Mayıs 2016 Cuma 19:33

 
Akçaabat emniyet müdürlüğü stant açtı
Akçaabat Emniyet müdürlüğü toplum destekli polislik büro amirliği Atatürk parkında stant kurarak “Kadına yönelik her türden şiddete hayır” adlı broşürleri vatandaşlara dağıttı
20 Nisan 2016 Çarşamba 16:16

 
Galericiler dernek başkanı yemek verdi
Galericiler derneğinden sivil toplum örgütleri yetkililerine yemek.
19 Nisan 2016 Salı 18:45

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur