Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET Dr.Mustafa Çankaya’dan Büyükşehirde sorular ve talep YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Odalar haberleri
 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, görev döneminde başarı dileklerini iletti.
30 Nisan 2024 Salı 19:34

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 20. Yılı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Berlin’de kutlandı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 00:33

 
TESOB camiası bayramlaştı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:04

 
TESOB ile EMİNEVİM arasında indirim protokolü imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile EMİNEVİM arasında indirim protokolü imzalandı.
7 Nisan 2024 Pazar 14:39

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
TESOB 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı, esnaf ve sanatkâr odası başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:15

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve çocukları, yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
TESOB ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Denetim Ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:34

 
TESOB camiası bayramlaştı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
29 Haziran 2023 Perşembe 14:10

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
TTSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve TOBB delegelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:29

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
Vergi Dairesi Başkanı Günçavdı’dan TESOB’a ziyaret
Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve beraberindeki grup müdürleri, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Nisan 2023 Cuma 10:59

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine yardımları ulaştırmaya devam ediyor
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine ülkemizin dört bir yanından yardımları ulaştırmaya devam ediyor.
18 Şubat 2023 Cumartesi 17:26

 
Başkan Çelebi, AB Bilgi Merkezleri Ağı Projesi açılış toplantısına katıldı
TTSO - Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı Projesi Açılış Toplantısı ve ‘Dijital Çağın Becerileri’ Paneli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.
27 Ocak 2023 Cuma 00:43

 
İthalat Üreticiyi Terbiye Aracı Olarak Kullanılmakta!
TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Ziraat mühendisleri Odası 48’inci dönem yönetim kurulu olarak tarımsal öğrenimin başlangıcının 177’inci yıl dönümüne özel “Türkiye Tarım Sempozyumu ”düzenlendi.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:26

 
Çarşıbaşılı Şoförlere Eğitim verildi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından başlatılan, esnaf ve şoför odalarının girişimleriyle ilçelerde başlatılan, toplu taşıma şoförlerine yönelik eğitimlerin Çarşıbaşı ayağı yapıldı.
22 Ekim 2022 Cumartesi 10:31

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
Başkan Kaynar’dan Karabacak’a Destek
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:13

 
TESOB Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e rakip oldu!
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) Başkanı Metin Kara, TESK Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ve mevcut başkan Bendevi Palandöken’e rakip olan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın listesine girdi.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:54

 
TESOB’da Metin Kara Yeniden Başkanlığa Seçildi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen seçimlerde tek aday olan Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi.
10 Mayıs 2022 Salı 00:06

 
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanından Trabzon Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Trabzon Şube Başkanı Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu, Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:16

 
Başkan Kara esnaf odası ziyaretlerini sürdürdü
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaretlerini sürdürdü.
26 Nisan 2022 Salı 12:00

 
“Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Sümela Manastırı’nın 1 Mayıs’ta ziyarete açılmasının beklendiğini ifade ederek, “Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır. Turizm sezonunun şimdiden tüm esnafımız için bereketli olmasını diliyorum” dedi.
8 Nisan 2022 Cuma 13:29

 
Başkan Kara, oda başkanlarıyla projeleri görüştü
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ilçelerde bulunan esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
4 Nisan 2022 Pazartesi 18:01

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
Akbay'dan Metin Kara'ya ziyaret.
Sgk İl Müdürü Erdem Akbay,Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara'yı ziyaret etti.
23 Ekim 2020 Cuma 10:43

 
ÇİFTÇİLERE 7M’DEN KOLAYLIK
7M Hastanesi Ziraat Odaları ile anlaşma yaptı
6 Ağustos 2020 Perşembe 19:47

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
Çiftçilerimizin yılan hikayesine dönen ecrimisil sorunu çözüldü.
1-Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Ziraat Odalarının girişimleri sonucunda;Çiftçilerimizin yılan hikayesine dönen ecrimisil sorunu çözüldü.
30 Mart 2020 Pazartesi 08:15

 
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR ÇİFTÇİ BİZİM PATRONUMUZDUR
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar dan odamıza ziyaret
4 Ekim 2019 Cuma 11:47

 
Oda Başkanlarından Tarım Arazilerinde İnceleme
Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü ve ilçe ziraat odası başkanları sel felaketinden sonra Salıpazarı, Çarşamba ve Terme’deki tarım alanlarında incelemede bulundular.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:46

 
ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
22 Nisan 2019 Pazartesi 17:28

 
Trabzon Ziraat Odaları İl Kongresi İlçemizde Yapıldı.
Trabzon Ziraat Odaları İl Kongresi Akçaabat Ziraat Odası ev sahipliğinde Akçaabat Erol GÜNAYDIN Kültür ve Sanat Merkezinde Yapıldı.
16 Mart 2019 Cumartesi 20:02

 
ALİ ŞENTÜRK’TEN TAKSİMETRE MÜJDE
FEDERASYON KENDİSİNE BAĞLI ODALARA GÖNDERDİĞİ 05 NOLU GENELGE İLE YAPILAN DEĞİŞİKLİĞİ BİLDİRDİ.
8 Mart 2019 Cuma 15:57

 
BU PROJE ÖRNEK OLACAK
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve Ortahisar Ziraat odası başkanı Mustafa Bekar Arsin tarımsal kalkınma kooperatifinin 4 milyon liralık, 300 baş hayvan kapasiteli mandırayı gezdiler işleyişle ilgili bilgi aldılar ve başarı dilediler.
26 Temmuz 2018 Perşembe 20:58

 
Esnaf ve sanatkârlara dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
18.07.2018, TRABZON, TESOB – Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve birinci derecede yakınları yabancı dil eğitimini yüzde 50 indirimli alabilecek.
18 Temmuz 2018 Çarşamba 00:00

 
TESOB'un yeni başkanı belli oldu
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) 2018 yılı Olağan Genel Kurulu bugün Novotel’de yapıldı. TESOB'un mevcut başkanı Metin Kara tekrar başkan seçildi.
1 Mayıs 2018 Salı 17:54

 
Başkan Usta, Davut İlik’e açık destek verdi
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Ahilik geleneğinden anlayan, ahilik kültürünü tam olarak yansıtabilen bir Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanı istiyoruz. Bu yüzden başkan adayımız Davut İlik’tir” dedi
25 Nisan 2018 Çarşamba 16:36

 
BAŞKAN AÇIKLAMAYAPTI.
Bizler kamu yarına çalışan odalar ve dernekler olarak çalışma alanlarımız arasında toplumu bilgilendirme görevimiz mevcut. Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası olarak bu görevimizi yerine getirmek için üzerimize düşen kamu yararına ne sorumluluk varsa yerine getirdik
2 Şubat 2018 Cuma 17:16

 
TESOB’un kaderini toplam 361 delege belirleyecek
TESOB’a bağlı esna ve sanatkar odalarında seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:16

 
Başkan Kara’dan Albay Şen’e ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, bir süre önce Trabzon’a tayin olan İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
27 Eylül 2017 Çarşamba 09:01

 
TESOB camiası bayramlaştı
Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
3 Eylül 2017 Pazar 12:50

 
Fındık Fiyatı Bu Olamaz
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, fındık alım fiyatının açıklanmasının ardandan piyasalardaki gergin bekleyişin yerini endişeye bıraktığını belirterek fiyatların hızla düşerek 8 lira 50 kuruş seviyelerine gerilediğini söyledi.
25 Ağustos 2017 Cuma 10:17

 
Ziraatçılar Ankara’da buluştu
Türkiye Ziraat odalar federasyonunun Ankara’da yaptığı mitinge Akçaabat Ziraat odası başkan yönetim kurulu üyeleri ve bazı çiftçiler katıldı. katıldı.
16 Mayıs 2017 Salı 19:05

 
Trabzon'da esnafa uyarı! İnanmayın.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, KOSGEB tarafından uygulanan devlet destekleri konusunda yardımcı olacağını söyleyerek dolandırıcılık yapanlara karşı esnaf ve sanatkârları uyararak, "KOSGEB'in tüm kredi başvuru işlemleri ücretsizdir. Bu konuda sizden para talep edenlere kesinlikle inanmayın" dedi.
22 Şubat 2017 Çarşamba 18:33

 
Trabzon Esnafı için dilek ve şikayet kutuları yerleştirildi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından kentin çeşitli yerlerine öneri, dilek ve şikâyet kutuları yerleştirildi
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:30

 
Metin Kara: ‘’Türkiye teröre asla boyun eğmeyecektir !’
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara karanlık odakların son çaresinin bombalı intihar saldırıları olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin bu saldırılara asla boyun eğmeyeceğini söyledi.
12 Aralık 2016 Pazartesi 11:42

 
Başkan Kara: Bakan Soylu’ya güvenimiz tam
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, teröre karşı devlet-millet topyekûn bir savaş sürdürüldüğünü belirterek,TESOB Başkanı Kara: Bakan Soylu’ya güvenimiz tam
4 Ekim 2016 Salı 15:58

 
Trabzonspor’a sahip çıkmak zorundayız
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, sezona kötü bir başlangıç yapan ve taraftarlarını üzen Trabzonspor’a destek çıkma zamanı olduğunu belirterek camiaya çağrı yaptı.
20 Eylül 2016 Salı 17:41

 
Bakan Soylu esnafa müjdeyi Trabzon’dan verdi
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Ticari Taşıt Sürücüleri Davranış Modelleri Değiştirilmesi” adlı proje sertifika töreni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla yapıldı.
26 Ağustos 2016 Cuma 17:59

 
Tuzu kuru olanların üreticiye zararları…
Bunların tuzu kuru! Bir zamanlar, “Üreticiye fındığınızı satmayın” derken, toplayıp, toparlayıp, derleyip 15 gün içinde tüccara teslim eden Ziraat Odaları başkanları vardı. Çok zamanlar ön kapıda “Emanete vermeyin” derken, arka kapıda tüccarın deposuna fındığı yığanlar da az değildi.
27 Haziran 2016 Pazartesi 17:00

 
Siyah çelenk, para alanlara
Bir kimsenin ya da kesimin,“amacı üzüm yemek değil,bağcıyı dövmek” olduktan sonra, ne derseniz deyin!Buna en güzel ve güncel örnek, Ziraat Odaları adına görev üstlenenlerdir.
20 Haziran 2016 Pazartesi 08:29

 
Zirai don yaşanabilir!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Ordu'da hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşeceğini, olası bir zirai dona karşı üreticilerin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
14 Mart 2016 Pazartesi 17:10

 
Trabzon’da Şoförlere Eğitim
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen "Ticari Taşıt Sürücülerinin Davranış Modellerinin Değiştirilmesi Projesi" düzenlenen etkinlikle başladı.
2 Mart 2016 Çarşamba 18:39

 
Artık herkes ticari araç kullanamayacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Trabzon valiliği, Trabzon Büyük Şehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla “Ticari taşıt sürücülerinin davranış modellerinin değiştirilmesi” projesi düzenlendi. Amaç Bölgenin kalkınmasına ekonomisine yönelik tehditler sosyal refah düzeyinin arttırılmasına katkı sağlamak.
28 Şubat 2016 Pazar 18:24

 
Fındık Fiyatı Protesto Edildi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri ve fındık üreticileri Trabzon'da fındık fiyatlarını protesto ettiler.
9 Şubat 2016 Salı 08:17

 
Ziraat Odalarından Soylu’ya Ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu, TZOB Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Kozoğlu ve yönetim kurulu tarafından ziyaret edildi.
22 Ocak 2016 Cuma 19:19

 
FINDIK ÜRETİCİSİNE UYARI
Ziraat Odaları Giresun Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaman: "Fındık hasadına mutlaka ürün olgunlaştıktan sonra başlanmalı ve hasat yerden yapılmalı"
3 Ağustos 2015 Pazartesi 08:49

 
Fındıkta gelir desteği sürmeli
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, fındık üreticisine 6 yıldır sağlanan alan bazlı gelir desteğinin devam etmesi gerektiğini söyledi.
5 Temmuz 2015 Pazar 11:53

 
Şoför ve otomobilciler odaları ayakta
Trabzon’daki taraflı uygulama ilçelerdeki şoför ve otomobilciler odalarında tepkilere yol açmaya başladı.
5 Mart 2015 Perşembe 19:50

 
Hacısalihoğlu ve Eren Cumhurbaşkanı ile buluştu!
TTSO, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istişare toplantısı için bir araya gelen odalar ve borsalar gündemi değerlendirdiler.
14 Aralık 2014 Pazar 13:28

 
TZOB Genel Başkanı’ndan gerçekçi açıklama
Ulusal Fındık Konseyi’nin Ziraat Odalarına yönelik eleştirilerine de tepki gösteren Bayraktar, “Fındık fiyatlarının yükseldiğini görüyoruz.
6 Eylül 2014 Cumartesi 16:45

 
Hastanede skandal
TRABZON’UN Çaykara İlçesi’nde yer alan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan S.K. hastanede tedavi gören S.A. adlı kadın ile hastanenin çeşitli odalarında cinsel ilişkiye girdiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Temizlik işçisi S.K. görevden alınırken, S.A. adlı kadın ise ailesine teslim edildi.
26 Temmuz 2014 Cumartesi 15:03

 
iki Trabzonluya Cumhurbaşkanı'ndan şeref plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ile Meclis Üyesi Tayfun Sezeroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul üyeliğinde 10 yıl hizmet şeref belgesi ve plaketlerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldılar.
15 Temmuz 2014 Salı 18:17

 
Fındıkta fiyatların artması kime yarıyor?
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındıkta artan fiyattan üreticinin kazanmadığını vurgulayarak, "Mart ayı sonunda yaşanan don sonrası kabuklu fındık fiyatlarının serbest piyasada 9 TL'ye kadar yükselmesinin üreticiye bir katkısı yok. Üreticinin elinde fındık neredeyse kalmadı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 21:18

 
Gümrük Bakanı Yazıcı Akçaabat'ta
Bakan Yazıcı Akçaabat'taGümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, esnaf odalarının tek çatı altında toplanması gerektiğini söyledi.
17 Mart 2014 Pazartesi 19:39

 
Türkmen’den ziyaretler
Şefik türkmen odaları ziyaret etti
4 Mart 2014 Salı 21:56

 
Turiste yanlış yapan ihanet içindedir
Son yıllarda Trabzon’da yoğun bir artışın yaşandığı Arap turizmi konusunda Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, turistlere yanlış yapanların şehrine ihanet edeceğini söyledi.
4 Eylül 2013 Çarşamba 09:01

 
Her Önüne Gelen İnşaat Yapamayacak
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’de artık her önüne gelenin inşaat yapamayacağını belirterek, ''Maalesef odalar, inşaat müteahhitleri odası kurulmasını engelliyor.
21 Kasım 2012 Çarşamba 10:02

 
(TOBB)Akçaabata Fakülte Kuruyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Söğütlü'ye Sağlık Bilimleri Fakültesi açıyor.
11 Ağustos 2012 Cumartesi 16:20

 
Ülkü Ocağı İftarında "Referandum" Havası
Akçaabat Ülkü Ocağı geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini düzenledi. Şahbazoğlu Köfte Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğine; MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, MHP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Esnaf odaları başkanları Yaşar Sivrikaya ve Osman Zeki Aşan, Yaylacık Muhtarı Hakan Karan, MHP İl ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları şube başkanları, bir çok gencin yanı sıra eğitim camiasından bir çok isim katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 21:12

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur