Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
KOLLARI haberleri
 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
Gedikli ve ekibinden SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar'a ziyaret.
İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli ,Meclis üyesi sn. Hakan Kuvvet ve Kadın Kolları ile SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar bebeği ziyaret ettiler.
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:29

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
AK GENÇLİK ALTINTEPE’Yİ AĞIRLADI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Gençlik Kolları Teşkilâtı’nın yöneticileriyle biraraya geldi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
BAŞKAN EKİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, AK Parti İlk Kadın Kolları Başkanlığını, MHP Akçaabat İlçe Başkanlığını, ve MHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.
28 Eylül 2023 Perşembe 18:17

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
BTP: “Kadının Meclis’teki temsili artırılarak, yönetimde söz sahibi olması sağlanacak”
BTP Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı…
8 Mart 2023 Çarşamba 17:01

 
MHP'DEN MEVLİT DAVETİ
MHP Gençlik Kolları Mevlüte Davet Etti
19 Şubat 2023 Pazar 19:43

 
Diyarbakırlı Kadınlar Büyükşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:00

 
Akçaabat CHP'de Kadın Dayanışması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kadın Kolları İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında CHP’li kadınlar bir araya geldi.
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:52

 
Akçaabat Gençlik Kollarının iftarına Rekor Katılım.
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları dev bir rekora daha imza attı. Dev ekranda Trabzonspor maçını izlediler
25 Nisan 2022 Pazartesi 14:41

 
TCMB TL için kolları sıvadı: Yakında en büyük banknot bu olacak
Dolar kuru ve artan enflasyonla 200 TL'nin erimesi sonucunda iddialara göre Merkez Bankası (TCMB) kolları sıvadı.
24 Nisan 2022 Pazar 13:40

 
Çebi’den teşekkür belgesi
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kadın kolları teşkilatında en çok üye yapan Kalkınma, Karlık, Akyazı ile Gürbulak Mahalle başkanları bir araya gelerek, birer teşekkür belgesi takdim etti.
3 Mart 2022 Perşembe 13:31

 
Milli görüş lideri necmettin erbakan unutulmadı
Milli görüş lideri Rahmetli Necmettin ERBAKAN'IN 11.Ölüm yıl dönümü nedeni ile bugün Vakfıkebir 14 şubat kurtuluş caddesinde Vakfıkebir kadın kolları çatısı altında stant açılarak anma programı düzenlendi.
28 Şubat 2022 Pazartesi 00:02

 
Ak Gençlik Ortahisardan Koreografi
Ak Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın doğum günü sebebiyle koreografi çalışması gerçekleştirdi.
26 Şubat 2022 Cumartesi 18:28

 
AK GENÇLİK MAZBATA TÖRENİ DÜZENLİYOR
AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Mazbata Töreni Düzenliyor.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:32

 
ANADER VE AKÇAABAT BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE EĞİTİME DESTEK PROGRAMI
ANADER Kadın Kolları tarafından organize edilen ve Akçaabat Belediye Başkanı tarafından da desteklenen yardım programı gerçekleştirdi.
29 Ekim 2021 Cuma 10:32

 
AK GENÇLER BİR ARAYA GELİYOR
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları olarak "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" diyerek genç arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz.
24 Eylül 2021 Cuma 08:16

 
Adı kütüphanede yaşatılacak
AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları’nın Sayvan Mahallesi’nde oluşturulan Derya Hoş Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmet açıldı.
7 Haziran 2021 Pazartesi 00:59

 
“İFTARA 5 KALA AK GENÇLİK YANINDA”
AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları mesai saatini tamamlayıp iftar için evine dönmeye çalışan ve trafikte seyahat eden vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etti.
23 Nisan 2021 Cuma 14:10

 
Bu Çarşıda Her Şey Bedava
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Kadın Kolları Teşkilat'ının geleneksel olarak düzenlediği Bereket Çarşısı adı altındaki hayır etkinliğinin 4’üncüsü açıldı.
8 Nisan 2021 Perşembe 11:16

 
AK KODROLAR YENİLENDİ
Ak Parti Akçaabat Geçlik Kollarında Görev Dağlımı Yapıldı
6 Mart 2021 Cumartesi 20:52

 
Gençlik Teşkilatımızdan Aldığımız Güç ve Enerji İle İlerliyoruz
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 12 Şubat 2021 tarihinde Hayri Gür Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları 6. Olağan İl kongresine katılım sağladı.
12 Şubat 2021 Cuma 18:14

 
KASKET ONU HAKEDENLERE YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞIR…
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu, son günlerde Trabzon’da moda haline gelen kasketi, ziyaretine gittiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hediye etti.
10 Şubat 2021 Çarşamba 00:14

 
Milletvekili Günnar İl Kadın Kolları Kongresine Katıldı
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 12 Ocak 2021 tarihinde Hayri Gür Spor Salonunda yapılan Trabzon İl Kadın Kolları 6. Olağan kongresine katılım sağladı.
12 Ocak 2021 Salı 19:37

 
AK PARTİ KONGREYE GİDİYOR
AK PARTİ KADIN KOLLARI İL KONGRESİ SALI GÜNÜ YAPILACAK
7 Ocak 2021 Perşembe 17:30

 
ANADER'den Trabzon emniyetine sürpriz
Anader Kadın Kolları Trabzon’un huzur ve refahı için pandemi süreci olmasına rağmen büyük bir gayret gösteren, Trabzon Emniyet teşkilatının gece vardiyasında çalışan mensuplarına su böreği ikramında bulunarak küçük bir sürpriz yaptı.
27 Aralık 2020 Pazar 19:06

 
AK Kadınlar Pazarcı Kadınlara Kahvaltı
AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı ve Yıldızlı Mahalle Teşkilatı pazarcı kadınları unutmadı.
10 Aralık 2019 Salı 06:17

 
Ahmet Uzun'dan Emniyet Müdürüne ziyaret
Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım , ilçemize atanan emniyet müdürü Merthan Çelikdağ’ı ziyaret etti .
3 Aralık 2019 Salı 17:22

 
AK KADINLARDAN BEREKET ÇARŞISI
AK Parti Akçaaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün birlikte organize ettiği “Bereket Çarşısı” Eski Tekel binasında yediden yetmişe herkese hizmet vermenin güzelliğini yaşadı.
20 Kasım 2019 Çarşamba 16:31

 
BAŞKAN EKİM, OKULLARI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve ilçe teşkilatı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ile birlikte Akçaabat’taki okulları ziyaret etti.
24 Eylül 2019 Salı 17:05

 
AK KADINLAR BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe kadın kolları başkanları, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.
30 Temmuz 2019 Salı 09:35

 
VE NİHAYET TRABZON’DA BAŞKANLAR
Trabzon’da denize kıyısı olan ilçe belediye başkanları ilk kez, geriye dönük 20 yılın aksine ilçelerinde denize girilebilecek plaj yapımı için kolları sıvadı.
29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:39

 
AK KADINLARDAN "BEREKET" ÇARŞISI
AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlediği Bereket Çarşısı, Akçaabat Belediyesi Sanatevi’nde faydalanmak isteyen aileler ve bireyler için Ramazan öncesinde hizmet vermeye başladı.
28 Mayıs 2019 Salı 17:57

 
Yeniden Refah Ortahisar’da kongre yaptı
Yeniden Refah Partisi’nin Yol İş Holiday Hotel’de gerçekleştirdiği kongreye Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Başkanı Mustafa Durmuş, Doğu Karadeniz Bölgesi il ve ilçe temsilcileri, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri katıldı. Kongrede Ortahisar İlçe Başkanlığı’na tek aday olan Ahmet Kenan Akçay seçildi.
15 Nisan 2019 Pazartesi 06:55

 
Genç: Oyları artıran ikinci belediyeyiz
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları, Ortahisar Kadın Kolları, mahalle başkanları ve AK Parti Ortahisar meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi.
13 Nisan 2019 Cumartesi 17:55

 
Gençlik Kolları Genel Başkanından Ziyaret.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre YILMAZ ve Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Sorumlusu Arslan CEYLAN Akçaabat ilçe başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine 1923 yılında kurulan Cumhuriyetle Yaşıt olan güzide futbol Kulübümüz Akçaabat Sebatspor forması ve atkısını giydirdik.
15 Mart 2019 Cuma 21:11

 
“EŞİTSİZLİK ORTADAN KALKMIŞTIR”
AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Kadınlar Günü etkinliğinde, mahallelerden temsilci bayanlarla nezih bir organizasyon gerçekleştirildi.
9 Mart 2019 Cumartesi 09:07

 
Gençlik Kolları Başkanlığına Abdülkadir Kasım Atandı!
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanlığına Abdülkadir Kasım’ın atandığını duyurdu.AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanlığına atama gerçekleştirildi.
22 Şubat 2019 Cuma 10:28

 
Başkan Çebi Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi
Araklı Belediye Başkanı, Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve ilçe teşkilatı ile birlikte şoför esnafıyla bir araya gelindi.
18 Şubat 2019 Pazartesi 13:23

 
İYİ PARTİ MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut ve İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesini ziyaret etti.
31 Ocak 2019 Perşembe 18:32

 
Ak Gençlik'ten Örnek Davranış
AK Parti Gençlik Kolları, sokak hayvanları için yuva projesi başlattı.
11 Ocak 2019 Cuma 11:08

 
AK KADINLAR OFİSİMİZİ ZİYARET ETTİ.
Akçaabat Ak Parti kadın kolları gazeteciler günü nedeniyle Akçaabat Sebat Haber internet gazetesini ziyaret ettiler.
9 Ocak 2019 Çarşamba 15:20

 
AK KADINLARDAN KAYNAŞMA YEMEĞİ
Akçaabat AK Parti Kadın Kolları tarafından yaklaşan seçimler öncesinde kaynaşma ve istişare toplantısı düzenlendi.
5 Ocak 2019 Cumartesi 18:53

 
Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akçaabat Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
29 Aralık 2018 Cumartesi 18:29

 
GİYECEK BAĞIŞ VE DAĞITIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Ak Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Giyecek Bağış ve Dağıtım Kampanyası” ile vatandaşlarca kullanılmayan ancak başkaları tarafından kullanılabilecek durumda olan çocuk-bay-bayan giyecekleri toplandı.
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:29

 
AK KADINLARDAN BAŞKENT'E ÇIKARMA
Trabzon'daki yoğun bir programın ardından Genel Merkez Kadın Kolları Eğitim Programı için Ankara’ya giden AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,Yürütme Kurulu ve 18 İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
24 Ekim 2018 Çarşamba 17:30

 
Partililerden Sıcak Çorba
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, "Dünya Kadın Çiftçiler Ve Dünya Gıda Günü’’ nedeniyle Salı pazarında sıcak çorba ikramında bulundu.
16 Ekim 2018 Salı 18:18

 
AK KADINLAR'DAN ZİYARET
Ak Parti Akçaabat kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve yönetimiyle birlikte AGEDER derneğini ziyarette bulundu.
12 Ekim 2018 Cuma 09:31

 
AK KADINLARDAN ZİYARET
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve yönetimi Türkiye muhtarlar derneği Akçaabat şubesini ziyâret etti.
15 Eylül 2018 Cumartesi 19:27

 
“TALİP OLDUĞUMUZ MEMLEKET MESELESİDİR!”
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, ilçe mitingleri ve selamlamalarının ardından Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde seçim çalışmalarına devam etti.
19 Haziran 2018 Salı 17:44

 
“AYVAZOĞLU GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR…”
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.
11 Haziran 2018 Pazartesi 15:36

 
SAADET BAYRAKLARINA ÇİRKİN SALDIRI
Saadet Partisi Of İlçe Gençlik Kolları ekipleri 28 Mayıs Pazartesi akşamı Of İlçesinin muhtelif yerlerine astıkları bayrakları kimliği belirlenemeyen şahıs veya kişiler aynı gece sabaha karşı söktüler.
30 Mayıs 2018 Çarşamba 18:16

 
SEDAT KAPLAN İSMİ YAŞATILIYOR
AK PARTİ ORTAHİSAR GENÇLİK KOLLARI’NDAN 15 TEMMUZ ŞEHİDİNE HATIRA ORMANI
3 Mayıs 2018 Perşembe 06:11

 
AK Kadınlardan Ebelere Ziyaret.
AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Akçaabat Devlet Hastanesi'nde görev yapan ebeleri ziyaret ederek, Ebeler Haftasını kutladı.
28 Nisan 2018 Cumartesi 17:55

 
63 gün boyunca uyumayacağız
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.
21 Nisan 2018 Cumartesi 19:21

 
AK Parti kongresi ertelendi
Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kongresi ertelendi.
17 Mart 2018 Cumartesi 00:00

 
AK GENÇLİKTEN HATIRA ORMANI
AK Parti Akçaabat gençlik Kolları, yaptığı ağaçlandırma çalışması ile takdir topladı.
15 Mart 2018 Perşembe 18:30

 
Bakan Soylu Trabzon'a geliyor!
AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları kongre tarihi belli oldu
22 Şubat 2018 Perşembe 08:16

 
Saadet Gençliğinden Tanrıverdi'ye Ziyaret
Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri başlatmış oldukları kurum ziyaretleri kapsamında Of Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.
3 Şubat 2018 Cumartesi 17:44

 
MAÇKA'DA BAŞKAN ADIGÜZEL İLE YOLA DEVAM
AK Parti Maçka İlçe 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Maçka’da ki bir otelde düzenlenen kongreye AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediyesi Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
15 Kasım 2017 Çarşamba 14:42

 
TÜRKER,AK GENÇLİK’E ADAY
AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları Kongresinde geri sayım…
11 Kasım 2017 Cumartesi 18:12

 
CHP Gençlik Kolları Başkanı Mesaj Yayınladı
CHP AKÇAABAT İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
18 Mayıs 2017 Perşembe 00:23

 
MHP çalışmalarını hızlandırdı
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İl, Merkez ilçe, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile birlikte sokak çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kunduracılar ve Kemeraltında referandum çalışmalarına devam eden MHP teşkilatı Referandumda neden evet kullanılması gerektiğini vatandaşlara anlattı. İl Başkanı Nihat Birinci dükkan dükkan dolaşarak esnafın elini sıktı.
23 Mart 2017 Perşembe 09:18

 
Başkandan Tıp Bayramı Ziyareti
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi Başhekimini, görevi başındaki doktorları ve sağlık personellerini ziyaret etti.
14 Mart 2017 Salı 19:20

 
Dünya Kadınlar Gününün Kadınları Ziyaret edildi.
Ak Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınların ağırlıklı olarak çalıştığı işyerlerine ziyaret de bulundu.
8 Mart 2017 Çarşamba 18:25

 
Kadınlar Birer Emanettir
Trabzon MHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülen Demir partili kadınlar ve ülkü Ocakları Asena birimi ile birlikte Trabzon Atatürk Alanı’nda karanfil dağıttı.
8 Mart 2017 Çarşamba 08:49

 
CHP Gençliği Kahvaltıda buluştu
Gençlik kolları başkanı Halil İbrahim kocaman gençlerle bir araya geldi.
6 Mart 2017 Pazartesi 20:47

 
Empati Kurmalıyız!
Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, 1 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.
2 Aralık 2016 Cuma 19:29

 
Raylı Sistem İhaleye Hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi raylı sistem için kolları sıvadı
25 Ekim 2016 Salı 14:47

 
CHP Kahvaltıda Buluşturdu
Cumhuriyet halk partisigençlik kolları Akçaabat’ın mahalle temsilcileri ile bir araya geldi
24 Ekim 2016 Pazartesi 17:30

 
O Sözler Bana Ait Değil
CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı'nın açıklaması
7 Ekim 2016 Cuma 19:22

 
15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı
Akçaabat AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenmen darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisi açıldı.
14 Ağustos 2016 Pazar 05:14

 
Üç başkandan ortak operasyon
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, yayla yollarının bakım ve onarımı için kolları sıvadılar
13 Temmuz 2016 Çarşamba 18:38

 
Ortahisar "Aydınlanacak"
Ak Parti Ortahisar Kadın Kolları Başkan Adayı Leyla Çakır Aydın, haftasonu partili mahalle teşkilatlarıyla ve önemli isimlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
21 Haziran 2016 Salı 18:12

 
CHP Trabzon'da 23 Nisan'ı böyle kutladı
CHP İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.
23 Nisan 2016 Cumartesi 17:26

 
"Kanlı Nigar" Metinkale de Sahnelendi
Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle, Akçaabat Ak parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Melike Turhan'ın Akçaabat Belediyesi ile birlikte organize ettiği etkinlik büyük takdir topladı.
28 Mart 2016 Pazartesi 21:17

 
Trabzon'da Çanakkale Destanı için yürüdüler!
AK Parti Trabzon Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün önemi binayen Trabzon'da Fener Alayı yürüyüşü düzenledi.
18 Mart 2016 Cuma 00:52

 
Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu!
AK Parti Trabzon Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu!
10 Şubat 2016 Çarşamba 00:07

 
Haydar Revi, '2019'da 6-0 yaparız'
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz’ın organizasyonuyla aile ortamında gerçekleşti.
19 Kasım 2015 Perşembe 00:58

 
AK Parti'den oyuna gelmeyen çağrısı
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, partisinin İlçe Gençlik Kolları Başkanları'nı bir araya getirerek, uyarılarda bulundu.
10 Eylül 2015 Perşembe 11:58

 
Adnan Günnar,iftar yemeğine katıldı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:33

 
Bu Ses Zulme İsyanın Ayak Sesleri
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları üyeleri Doğu Türkistan'da Uygur Türklerine karşı yapılan zulme tepki yürüyüşü düzenledi.
2 Temmuz 2015 Perşembe 18:32

 
Ak Parti Milletvekilleri Karanfil Dağıttı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Ramazan İyiliktir’ programına katılarak, esnaf ve vatandaşlarla Ramazan sevincini yaşadı.
27 Haziran 2015 Cumartesi 17:27

 
AK Parti, olayı savcılığa taşıdı
AK Parti Trabzon Gençlik Kolları, seçim çalışmaları için astıkları bayrakların kesildiği iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.
2 Haziran 2015 Salı 10:38

 
KÖSEOĞLU’NA TAM DESTEK!
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu’ndan
9 Nisan 2015 Perşembe 18:14

 
Parti içi demokrasi kazandı
CHP’deki istifalar ve gençlik kollarının direnişi zaferle sonuçlandı
25 Mart 2015 Çarşamba 17:43

 
Ak Gençlik Kaymakamı Ziyaret etti.
Akçaabat Gençlik kolları başkanı Sultan varlık Çelikten oluşan gençlik kolları yönetimi Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i ziyaret etti
19 Mart 2015 Perşembe 18:51

 
Alkışlarla protesto ettiler
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘parti işgal’ eylemine Akçaabat’tan destek verildi.
17 Mart 2015 Salı 18:53

 
Melike Turhan Güven Tazeledi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri yapıldı.
24 Ocak 2015 Cumartesi 19:11

 
Yomra’da Alhas 2.kez başkan seçildi.
Ak Parti Yomra Kadın Kolları 4. Olağan kongresi gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Ayşegül Alhas, yeniden başkanlığa seçildi.
21 Ocak 2015 Çarşamba 19:20

 
Ak parti ilçe gençlik kolları seçimi yapıldı
Akçaabat Ak Parti 4 Olağan ilçe gençlik kolları kongresi Ak parti ilçe binası Mustafa Cumur salonunda yapıldı.
17 Ocak 2015 Cumartesi 20:43

 
Maçka 'Adıgüzel' Dedi
AK Parti Trabzon'da ki Gençlik Kolları Kongrelerinin üçüncüsü Maçka İlçesinde devam etti.
11 Ocak 2015 Pazar 16:16

 
Osman Çavuş’un Akçaabat Formatı
Akçaabat AK Parti’de öyle görünüyor ki partinin efsane yöneticilerinden Osman Çavuş yine bütün ağırlığı ile bütün gelişmeleri yönlendirmek için kolları sıvadı, sahaya da indi.
17 Kasım 2014 Pazartesi 10:17

 
Trabzonspor'a dev sponsor
Trabzonspor yönetimi sponsorluk anlaşmaları için kolları sıvadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konudaki temaslarını sürdürüyor.
15 Kasım 2014 Cumartesi 13:41

 
Büyük Usta İş Başında
Afrika kıtasından gelen dev teklifleri reddettikten sonra kollarını sıvayarak çalışmalarına bıraktığı yerden başlayan Çevre ve Şehircilik eski Bakanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sırt sırta vererek ülke meselelerini çözüme kavuşturacak yeni projeler üretmeye başladı.
3 Kasım 2014 Pazartesi 09:23

 
Saadet Partisi'nden Sert Açıklama
Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Akcami önünde Mescid-i Aksa'nın son durumu ilgili bir basın açıklaması yaptı.
31 Ekim 2014 Cuma 18:41

 
AK Gençlik Arsin'de Toplandı
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, haftalık olağan toplantısını Arsin'de yaptı.
29 Ekim 2014 Çarşamba 18:29

 
Gençlik Kolları Başkanı İstifa etti
CHP Akçaabat Gençlik kolları başkanı istifa etti
28 Haziran 2014 Cumartesi 13:34

 
Chp'den Açıklama
CUMHURİYET HALK PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KADİR YILDIRIM BAYRAK SALDIRISINA YÖNELİK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
12 Haziran 2014 Perşembe 10:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur